reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to kochana mocno ci kibicuje i kciuki trzymam:tak:
A przypomnij mi byłas w koncu u tego gina sprawdzic co i jak???:confused::happy2:
bylam tylko w 12dc, potem juz nie.... i jak sie teraz nie uda, to nie bede chodzic na monitoring.... mam jeszcze 3-4 miesiace, jak sie nie uda, to lipa.... i nie wiem kiedy bede sie wtedy starac

w srodku jakos tak mi dziwnie, uczucie ze juz @ leci a tak mam zawsze na kilka dni przed terminem i jeszcze gin mi powiedzial ze po lekach moge dostac nawet kilka dni wczesniej wiec to by sie zgadzalo.... dołka troche podlapalam, ale lepiej teraz nic pozniej sie rozczarowac....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,

Suzi - nie denerwuj się @ nie przyjdzie napewno :tak::tak:

Temat poczty polskiej pozostawię bez komentarza - temat rzeka hihi

U nas dzisiaj bardzo nerwowo idziemy zbadac wojsko więc dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko było oki. Mój W. to się tak denerwuje że ostatnie dwa dni bez kija nie podchodź do niego normalnie

Miłego dnia

bylam tylko w 12dc, potem juz nie.... i jak sie teraz nie uda, to nie bede chodzic na monitoring.... mam jeszcze 3-4 miesiace, jak sie nie uda, to lipa.... i nie wiem kiedy bede sie wtedy starac

w srodku jakos tak mi dziwnie, uczucie ze juz @ leci a tak mam zawsze na kilka dni przed terminem i jeszcze gin mi powiedzial ze po lekach moge dostac nawet kilka dni wczesniej wiec to by sie zgadzalo.... dołka troche podlapalam, ale lepiej teraz nic pozniej sie rozczarowac....

Kochana mnie teraz jak sie nie uda to tez zaczynam przygode ze wspomagaczami:baffled:
ale nie wiem ile dokładnie bedzie to trwało,jak bede u gina to musze wszystkiego sie dowieziec...
Musze to wszystko notowac bo potem jak wchodze do gabinetu to robi mi sie czarna dziura w głowie:szok::dry::wściekła/y:

Hej dziewczynki,

Suzi - nie denerwuj się @ nie przyjdzie napewno :tak::tak:

Temat poczty polskiej pozostawię bez komentarza - temat rzeka hihi

U nas dzisiaj bardzo nerwowo idziemy zbadac wojsko więc dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko było oki. Mój W. to się tak denerwuje że ostatnie dwa dni bez kija nie podchodź do niego normalnie

Miłego dnia

Kochana mocno trzymamy kciki!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Będzie dobrze!:tak:

kochana głowa do góry:-)bedzie dobrze i zobaczysz dwie kreseczki:tak:;-)

reklama
Suzi trzymam mocno kciuki za testowanko :)

Jesli chodzi o mnie to teraz czekam na @ i od następnego cyklu będziemy działać bardzi intensywnie...
Nasz pierwszy synek to był tzw złoty strzał, jak bardzo bym chciala aby sie tak ponownie udało :):-)

mielismy zacząc w tym cyklu ale przez to ze przy pierwszym porodzie mialam komplikacje i cc musialam przejsc szczegółowe badania ale jak na razie wszystko jest ok i mamy zielone światełko

moj mały spi a ja własnie zrobiłam porzadek z zaległym prasowaniem ;) chyba z 2 tyg odkładalam wyprane ciuszki na kupkę iiii dopiero teraz zabrałam sie za parsowanie-jedno wiem -nigdy więcej tak nie zrobię haha :)

Do góry