reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej...ja też mam nadzieje zostać nmamusią jeszcze w tym roku...mamy już synka, który w marcu skonczy 2 latka , wiec stwierdzilismy ze czas na rodzeństwo-siostrzyczke :-) dla małego :-) trzymajcie kciuki, ja za Was też trzymam :tak:

reklama
hej...ja też mam nadzieje zostać nmamusią jeszcze w tym roku...mamy już synka, który w marcu skonczy 2 latka , wiec stwierdzilismy ze czas na rodzeństwo-siostrzyczke :-) dla małego :-) trzymajcie kciuki, ja za Was też trzymam :tak:

Hej Modlisia!!!
Oczywiscie ze bedziemy trzymac kciuki:tak:
Ile sie staracie???i ktory to dc???:confused:

Ale się przed chwilą wkurzyłam na Pocztę Polską!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój mąż był długo na L4 i należał mu się z tego tytułu zasiłek chorobowy. Pieniądze z ZUS-u wyszły ponad 2 tyg. temu a do nas jeszcze nie dotarły. Byliśmy w poniedziałek na poczcie dowiedzieć się dlaczego ich jeszcze nie ma, to powiedzieli nam, że do nich przekaz w ogóle nie dotarł. A dzisiaj dowiedziałam się w ZUS-ie, że wróciły do nich z powrotem z adnotacją, że nie zostały odebrane w terminie.:szok: Żadnego awiza nie było.:no: Dobrze, że M jest dzisiaj w domu to pojedziemy robić zadymę. Babki z ZUS-u poradziły uderzyć od razu do naczelnika.

Ale się przed chwilą wkurzyłam na Pocztę Polską!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój mąż był długo na L4 i należał mu się z tego tytułu zasiłek chorobowy. Pieniądze z ZUS-u wyszły ponad 2 tyg. temu a do nas jeszcze nie dotarły. Byliśmy w poniedziałek na poczcie dowiedzieć się dlaczego ich jeszcze nie ma, to powiedzieli nam, że do nich przekaz w ogóle nie dotarł. A dzisiaj dowiedziałam się w ZUS-ie, że wróciły do nich z powrotem z adnotacją, że nie zostały odebrane w terminie.:szok: Żadnego awiza nie było.:no: Dobrze, że M jest dzisiaj w domu to pojedziemy robić zadymę. Babki z ZUS-u poradziły uderzyć od razu do naczelnika.
Wez nic nie mow na temat poczty polskiej. Ja ostatnio wyslalam kartke na Dzien Babci - wyslana 20 stycznia, priorytetem. Dostarczona 28 stycznia!!! A przeciez biora dodatkowa kase za priorytet. Wiec jesli z glupia kartka nie moga sobie poradzic, to nie dziwie sie, ze pieniedzy nie ogarniaja:tak:

Moja opłacona przesyłka wysłana ok 20 listopada do dnia dzisiejszego nie dotarła. Na poczcie wcięło.... rozpłynęła się :-). Od tej pory nie korzysta z ich usług:-)

Ha ha ha,ale śmieszne. :baffled: :-p :-D ;-)

A może jednak nie przyjdzie? :cool2:

Cześć Modlisia. :tak:

Hej!
Nie wywoluj wilka z lasu!!!:tak:
Dzięki Dziewczyny ,ale moje nadzieje zostały powalone na kolana:-:)baffled:
Szukam pocieszenia w szyjce,ale jakos nie przekonuje mnie to:-p
Pewnie dola na maxa złapie jak zobacze @...
No nic ,zeby nie smucic i psuc miłej atmosfery czekam cierpliwie:tak:

Czesc Ryba!
Dla mnie poczta to najgorsza instytucja jaka moze byc,juz tyle mielismy z nia problemow ze az głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agutkaZG pisze:
Ha ha ha,ale śmieszne. :baffled: :-p :-D ;-)
Wyczuwam ironię, tylko nie wiem czemu, przecież ja też jestem uzależniona (rozmawiałyśmy o tym) tylko o prawie rok krócej.

Maćku, ja to w ogóle mam pecha do poczty a raczej do listonoszy.
W poprzednim miejscu zamieszkania pisałam skargę za podobną sytuację. Na obecnej poczcie słownie upominałam u kierownika na listonosza i jeszcze teraz doszła była poczta mojego M, bo pieniądze miały przyjść pod poprzedni adres zameldowania M dlatego, że szef zapomniał zgłosić w kadrach zmianę, no ale teraz mieszka tam pani pracująca w ZUS-ie, mam z nią dość fajny kontakt i nie martwiłam się, że nie powiadomi nas zwłaszcza, że to ona wszystko mi sprawdziła.

reklama
ja tez sie wkurzylam ale nie na PP ale na internet! dzis maz ma dostac pensje i chcialam zobaczyc czy juz jest ale strona banku nie wchodzi.:wściekła/y::baffled::szok:

Suzi - trzymam kciuki aby jednak @ nie przylazla
Boze, a u mnie jeszzce caly dlugi tydzien..... ide poprasowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry