reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ale fajny temat znalazłyscie :-D no moj M przy wzroscie 190 no wazy 82 kg wiec nawet spoko , lubi jak nosze szpilki których ja nienawidze i na złosc nosze balerinki:-D no i ja mam skromną miseczke B ale moj juz ubolewa, ze mi piersi rosną bo on nie lubi duzych tak,z eby mu sie w rece zmiesciły:-D wiec chyba odpadne w 8 m-cu :-D

ale tu pusto a zawsze w nocy kobietki pisaly a ja niemoge znow spac :-( kobietki blagam jak juz ktoras zajzy na forum chociaz rano to prosze dajcie jakies sposoby na spanie boja sie mecze juz 2 noc z rzedu :-( kulam sie po calym luzku i spac niemoge albo usypiam i budze sie co chwile doslownie co 15 minut bo co sie przebudzam to patrze na tel ktora godzina juz mam dosc chce sie wkoncu wyspac pozadnie bo potem w dzien laze taka przetracona:-( chyba jutro znaczy sie juz dzis rano pojde kupis cobie melise moze to cos da aha i pytanko jakbym wrazie zafasolkowala w tym miesiacu i pila ta melise na spanie to czy ta herbata niezaszkodzi fasolce??? kurcze cos czuje ze jak tak dalej pojdzie z tym spaniem to fasolka niebedzie chciala sie zagniezdzic u takiej niewyspanej mamy:zawstydzona/y: chyba juz glupoty pisze od tego niespania normalnie to od 22 powinnam juz spac jak zabita bo zawsze tak spalam i bomba mnie niemogla obudzic a teraz co?2 noc meczarni :wściekła/y::-:)zawstydzona/y:

Zrobiłam już tescior bo Daniel nalegał żeby dziś zrobić ;-);-) o 5 rano bo tak mi się siku chciało że szok :-):-) noi JESTEM W CIĄŻY

to fotka ,też trochę chukowa bo nie mam bateri do aparatu i telefonem robiła .
fb7e127bac54c811fb367a95d6a710cc,10,19,0.jpg

Sama jeszcze nie moge uwierzyć że w 1 cyklu nam sie udało.Przeszyłam mnóstwo fliudków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

oliwka 11 - GRATULUJE!!!!!! czasem jak wdac wcale nie trzeba sie duzo napracowac,super-maz mial intuicje skoro nalegal:-):-) no to bedzie trzeci maluszek-ja tez pragne trzeciego,proby zaczynamy od czerwca. daj znac jak bedziesz po wizycie:tak:cudowna wiadomosc z rana;-)pozdrawiam

witam:) oliwka11 serdecznie gratulujeeeeeeeeeeeeeeeee maluszka:-):-):-)ja rowniez z mezem staram sie o druga pocieche. to nasz pierwszy cykl staran i mam nadzieje ze bedzie owocny:-Dostatnia @ mialam 11 stycznia .. ale od jakis 3 dni pobolewa mnie brzuch wieczzorem jak sie poloze do lozka. czuje wtedy takie ciągniecie w dole brzucha:baffled:czy mozeliwe ze to moze byc wczesna ciaza:confused:wiem ye pryz pierwsyej mialam takie bole w ole bryucha ale wzdaje mi sie ye troche ya wcyesnie mnie boli...

witam:) oliwka11 serdecznie gratulujeeeeeeeeeeeeeeeee maluszka:-):-):-)ja rowniez z mezem staram sie o druga pocieche. to nasz pierwszy cykl staran i mam nadzieje ze bedzie owocny:-Dostatnia @ mialam 11 stycznia .. ale od jakis 3 dni pobolewa mnie brzuch wieczzorem jak sie poloze do lozka. czuje wtedy takie ciągniecie w dole brzucha:baffled:czy mozeliwe ze to moze byc wczesna ciaza:confused:wiem ye pryz pierwsyej mialam takie bole w ole bryucha ale wzdaje mi sie ye troche ya wcyesnie mnie boli...

Wszystko możliwe ,mnie brzuch zaczął pobolewać zaraz po owulacji i jakoś tak dni przed @ przestał mnie boleć .

Dzień dobry mroźnie,ale słonecznie. ;-)
Obiadek już zrobiony i deser śmietankowo - galaretkowy również. :-)

2,3 ruchy worek suchy heeeeeeeeeeeee

Wymiękłam!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Zrobiłam już tescior bo Daniel nalegał żeby dziś zrobić ;-);-) o 5 rano bo tak mi się siku chciało że szok :-):-) noi JESTEM W CIĄŻY

to fotka ,też trochę chukowa bo nie mam bateri do aparatu i telefonem robiła .
fb7e127bac54c811fb367a95d6a710cc,10,19,0.jpg

Sama jeszcze nie moge uwierzyć że w 1 cyklu nam sie udało.Przeszyłam mnóstwo fliudków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Oliwka,gratulacje ogromne raz jeszcze! :-)
Podłapię fluidków - czerwonych - a co mi tam. :-D

reklama
ewelina -mnie tez tak od kilku dni brzuch pobolewa,nawet teraz,ja mialam @ 8 stycz. a 15 bylo przytulanko bez zabezp.(PLANUJEMY OD CZERWCA DZIALANIE,ALE TEN 1 RAZ BYLO BEZ ZABEZP.) od 16 mialam sluz plodny o 18 wszystko na to wskazuje byla owul. wiec teraz czekam te 6 dni czy @ przyjdzie;-):-p

Do góry