no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(Żabciu ja mam cyce F w tej chwili
znalazłam taki fajny sklepik z bielizną nie pamiętam firmy ale w sobote bede w galerii to sprawdze i ci powiem - bielizna jest na puszyste babki w bardzo fajnych kolorach ja sobie kupilam i stary oszalał
reklama
To i ja się dołączę, mój M ma ponad 100 kg, ale z powodu... tłuszczu, chociaż mięśnie też ma;-).maćku pisze:To ja tez sie melduje w przedziale wagi ciezkiej. Moj ma ponad 100, ale nie tyle z powodu miesni, co wzrostu - 196cm
Svensonka
Fanka BB :)
ide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patkiMaciuś zastanawiałam się właśnie kiedy Ty mu w oczka zaglądasz no ale skoro w łóżku to juz wiem wszystko
Ja też karakan w dowód sobie 164 napisałam żeby nie było, ale jak mam tyle w szpilkach to będzie dobrze he he
Takich menów mamy i się o bocianka martwimy he he
Najważniejsze, żeby miał ten jeden mięsień kiedy trzeba hi hiTo i ja się dołączę, mój M ma ponad 100 kg, ale z powodu... tłuszczu, chociaż mięśnie też ma;-).
Oj, bidulek, znam ten ból, dawaj mu czekoladę i spokojnej nocy Paide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patki
Kochana mojemu, to by się Twoje piersiątka nawet bez bielizny podobały i pewnie wielu innym!!!no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)
TOSIU odpisalam dziekuje
TOSIU odpisalam dziekuje
no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)
TOSIU odpisalam dziekuje
Mój tez szaleje za cycolami. Pamiętam jak bylismy na pierwszej randce mialam bluzke z dekoltem skupic sie nie mogl biedaczek hihi
Dziewczynki oglądam M jak M, a potem kończę pracę i na ten ziąb brrrr
Dobrej nocki Papa
Papa trzymaj się kochana :-):-) buziole
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: