reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabciu ja mam cyce F w tej chwili
znalazłam taki fajny sklepik z bielizną nie pamiętam firmy ale w sobote bede w galerii to sprawdze i ci powiem - bielizna jest na puszyste babki w bardzo fajnych kolorach ja sobie kupilam i stary oszalał :-D:-D
no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac :zawstydzona/y: wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(

reklama
Maciuś zastanawiałam się właśnie kiedy Ty mu w oczka zaglądasz no ale skoro w łóżku to juz wiem wszystko:):)

Ja też karakan w dowód sobie 164 napisałam żeby nie było, ale jak mam tyle w szpilkach to będzie dobrze he he

Takich menów mamy i się o bocianka martwimy he he
ide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patki

To i ja się dołączę, mój M ma ponad 100 kg, ale z powodu... tłuszczu:-D, chociaż mięśnie też ma;-).
Najważniejsze, żeby miał ten jeden mięsień kiedy trzeba hi hi

ide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patki
Oj, bidulek, znam ten ból, dawaj mu czekoladę i spokojnej nocy Pa

no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac :zawstydzona/y: wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(
Kochana mojemu, to by się Twoje piersiątka nawet bez bielizny podobały i pewnie wielu innym!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)

TOSIU odpisalam dziekuje

no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)

TOSIU odpisalam dziekuje

Mój tez szaleje za cycolami. Pamiętam jak bylismy na pierwszej randce mialam bluzke z dekoltem skupic sie nie mogl biedaczek hihi:-D:-D

Dziewczynki oglądam M jak M, a potem kończę pracę i na ten ziąb brrrr
Dobrej nocki Papa

Papa trzymaj się kochana :-):-) buziole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry