reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żabciu ja mam cyce F w tej chwili
znalazłam taki fajny sklepik z bielizną nie pamiętam firmy ale w sobote bede w galerii to sprawdze i ci powiem - bielizna jest na puszyste babki w bardzo fajnych kolorach ja sobie kupilam i stary oszalał :-D:-D
no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac :zawstydzona/y: wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(

reklama
Maciuś zastanawiałam się właśnie kiedy Ty mu w oczka zaglądasz no ale skoro w łóżku to juz wiem wszystko:):)

Ja też karakan w dowód sobie 164 napisałam żeby nie było, ale jak mam tyle w szpilkach to będzie dobrze he he

Takich menów mamy i się o bocianka martwimy he he
ide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patki

To i ja się dołączę, mój M ma ponad 100 kg, ale z powodu... tłuszczu:-D, chociaż mięśnie też ma;-).
Najważniejsze, żeby miał ten jeden mięsień kiedy trzeba hi hi

ide laseczki moj synek ma krew z nosa drugi raz i goraczke mama wkracz z przytulankami caluski pa patki
Oj, bidulek, znam ten ból, dawaj mu czekoladę i spokojnej nocy Pa

no ale te bielizny dla puszystych najczejsciej maja kosmiczne ceny minimum 100zl za 1 stanik a gacie przewanie w tej samej cenie wiec przewaznie 2 stowy za komplet a ja niestety do kasiastych nienaleze bo jestem niepracujaca na utrzymamniu meza a maz tez niewiele zarazbia bo tylko 1100 na miesiac :zawstydzona/y: wiec na taka bielizne niemoge sobie pozwolic :-(
Kochana mojemu, to by się Twoje piersiątka nawet bez bielizny podobały i pewnie wielu innym!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)

TOSIU odpisalam dziekuje

no moj to lubi duuze od zawsze moze dlatego zwrocil na mnie uwage hihihi no ale wiodomo po ciazy juz nie sa takie ladne wisza jak u murzynki hihihii wiec pocieszam sie ze niesa male wiec mezowi zawsze sie spodobaja najbardziej jak zaloze bluzke z duzym dekoltem ;-)

TOSIU odpisalam dziekuje

Mój tez szaleje za cycolami. Pamiętam jak bylismy na pierwszej randce mialam bluzke z dekoltem skupic sie nie mogl biedaczek hihi:-D:-D

Dziewczynki oglądam M jak M, a potem kończę pracę i na ten ziąb brrrr
Dobrej nocki Papa

Papa trzymaj się kochana :-):-) buziole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry