Svensonka
Fanka BB :)
trzeba jakos ich zachecic nie bo ja mojego gadaniem o ubrankach testach itp zanudzam ale jak szpile wloze stringi i kozuszek zrzuce to imprezka na calego ha hażabciu dokładnie strój pielęgniarki hehe i jedziemy z tematem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba jakos ich zachecic nie bo ja mojego gadaniem o ubrankach testach itp zanudzam ale jak szpile wloze stringi i kozuszek zrzuce to imprezka na calego ha hażabciu dokładnie strój pielęgniarki hehe i jedziemy z tematem
dluga zmijka No coz - nie narzekam;-)
Ja mam 160 Ale w lozku sie wyrownuje;-)
To same wielkie chlopy ci nasi mezowie...
pamietaj male jest piekne ale DUZE MOZE WIECEJ CHOLERKA HA HAdluga zmijka No coz - nie narzekam;-)
trzeba jakos ich zachecic nie bo ja mojego gadaniem o ubrankach testach itp zanudzam ale jak szpile wloze stringi i kozuszek zrzuce to imprezka na calego ha ha
szukalam juz kiedys bo chcial;abym mezowi taka niespodziewanke zrobic bo mu sie marzy ze kiedys sie przebiore ale nigdzie niam nic na moj rozmiar i w rozsadnej cenie wszystkie stroje na cycki max D rozmiar i w pasie takie waskie to wszystko a mi sie w pasie rozlewa i sie wsciekam ze niemoge nic sexi dostac bo ja zawsze lubilam odwazne i sexi rzeczya teraz dupa nic niemoge dostac przez ta puszystosc i te cyce rozmiaru Eżabciu dokładnie strój pielęgniarki hehe i jedziemy z tematem
Dokladnie! Na niskiego nawet nie spojrzeRobin ja mam całe 163 cm heh - zawsze lubiłam wysokich postawnych facetów ja też do małych nie należę dlatego chłop musi byc jak chłop
szukalam juz kiedys bo chcial;abym mezowi taka niespodziewanke zrobic bo mu sie marzy ze kiedys sie przebiore ale nigdzie niam nic na moj rozmiar i w rozsadnej cenie wszystkie stroje na cycki max D rozmiar i w pasie takie waskie to wszystko a mi sie w pasie rozlewa i sie wsciekam ze niemoge nic sexi dostac bo ja zawsze lubilam odwazne i sexi rzeczya teraz dupa nic niemoge dostac przez ta puszystosc i te cyce rozmiaru E
no to gratuluje omamienia mezula moj to buciasz he he szpile kozakiŻabciu ja mam cyce F w tej chwili
znalazłam taki fajny sklepik z bielizną nie pamiętam firmy ale w sobote bede w galerii to sprawdze i ci powiem - bielizna jest na puszyste babki w bardzo fajnych kolorach ja sobie kupilam i stary oszalał
Maciuś zastanawiałam się właśnie kiedy Ty mu w oczka zaglądasz no ale skoro w łóżku to juz wiem wszystkodluga zmijka No coz - nie narzekam;-)