reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ano i krew, mocz, TSH :)

dziewczyny chyba, że się mylę?
Mnie sie wydaje, ze prolaktyne tez mozna badac niezaleznie od dc.

No to widzę że mamy chłopców podobnie zbudowanych mój nawet jak schudnie to na wadze 100. Tesciu się śmieje że wyglądam przy nim jak komar. Cóz mam słabośc do taaaakich mięśni, widzę, że Ty też:)))))))))
To ja tez sie melduje w przedziale wagi ciezkiej. Moj ma ponad 100, ale nie tyle z powodu miesni, co wzrostu - 196cm

reklama
No to widzę że mamy chłopców podobnie zbudowanych mój nawet jak schudnie to na wadze 100. Tesciu się śmieje że wyglądam przy nim jak komar. Cóz mam słabośc do taaaakich mięśni, widzę, że Ty też:)))))))))
tak tak ja odkad pamietam lubilam piekne miesnie he he

To ja tez sie melduje w przedziale wagi ciezkiej. Moj ma ponad 100, ale nie tyle z powodu miesni, co wzrostu - 196cm
ho ho mowia ze jak dlugi to ma dluga zmijke i chlopy sie rodza najczesciej he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:

no to moj przy waszych panach to chuhro wazy mniej ode mnie bo jakies 75-80 kg a ja 85 :baffled: mam nadzieje ze w 2 ciazy nieprzekrocze setki bo wtedy moj niezdecydowalby sie pewnie na 3 a chce zeby 2 i 3 bylo rok po roku...

reklama
Do góry