reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jeżeli robiłaś i w wyniku wyszło że chorowałaś to juz nie musisz. jeżeli wyszło że obecnie jestes chora lub tego nie przechodzilas to badanie trzeba powtorzyc

mi wynik wyszedl ze chorowalam wiec to juz mam z glowy

no właśnie mi wyszły oba ujemne tzn nie miałam kontaktu z tokso ale mogłam się zarazić przez te trzy lata :baffled:

dziekuje juz cala rodzinka sie modli he he moj mezul mowi co ma byc to bedzie a ja ja juz nie chce osikanego sedesu w nocy he he
Moja mamcia się modli do św. Idziego bo w kościele usłyszała, że to patron bezpłodnych i mnie też pod nie podczepiła. Modlitwa nie zaszkodzi.

Wiecie kiedyś mi przyjaciółka powiedziała, jak ja powiedziałam, że myślę o dzidziusiu, i zajsciu, i braku zajścia
"tu nie trzeba myśleć tylko trzeba robić"

Może to jest recepta? Jak mi się kiedys uda to powiem Wam czy działa:)))

to widze kolezanko ze dzis w suwaczku imprezka u ciebie he he
Mój bociek zawodzi bo wyraznie czułam owulkę w tym miesiacu i już jestem po imprezie i ciiiii,,,,,,

Zmieniłam pozycje i jak mi się uda to Wam zdradzę i narazie też ciiiiii
a jak nie to dalej......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój bociek zawodzi bo wyraznie czułam owulkę w tym miesiacu i już jestem po imprezie i ciiiii,,,,,,

Zmieniłam pozycje i jak mi się uda to Wam zdradzę i narazie też ciiiiii
a jak nie to dalej......
no to zycze owocnej fasolki he he

Moja mamcia się modli do św. Idziego bo w kościele usłyszała, że to patron bezpłodnych i mnie też pod nie podczepiła. Modlitwa nie zaszkodzi.

Wiecie kiedyś mi przyjaciółka powiedziała, jak ja powiedziałam, że myślę o dzidziusiu, i zajsciu, i braku zajścia
"tu nie trzeba myśleć tylko trzeba robić"

Może to jest recepta? Jak mi się kiedys uda to powiem Wam czy działa:)))
no ja mam dugi dzien okresu wiec jeszcze 8 dni i bede imprezowala codziennie jak mezul wytrzyma he heh he

no ja mam dugi dzien okresu wiec jeszcze 8 dni i bede imprezowala codziennie jak mezul wytrzyma he heh he
Mojemu biedakowi to niedługo ten " sport" zbrzydnie normalnie!!!

Więc lepiej żebym w końcu zaszła:)))))))))))))))

Hej Robin! Jak zdrowko kochana !ja mam mojego siersciucha dlatego musialam robic
Nio ogólnie w porzadku, ja jak byłam dzieckiem to wiecznie kotki mielismy i trochę się boję. Jedna moja kuzynka poroniła przez tokso i potem kilka lat się leczyła

no nie dziwie sie moj juz narzeka jak imprezujemy 4 dni pod zad he he wykoncze go ja waze 53 a on 110 bo chodzi na silownie miesniaj wiec poci sie konkretnie he he
No to widzę że mamy chłopców podobnie zbudowanych mój nawet jak schudnie to na wadze 100. Tesciu się śmieje że wyglądam przy nim jak komar. Cóz mam słabośc do taaaakich mięśni, widzę, że Ty też:)))))))))

reklama
Do góry