reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm... przepraszam za moje niedouczenie w tej materii ale staram się nadrobić. No tak też czytałam że przed owulacją niska po ma wzrosnąć i w dniu @ spaść więc ja codziennie patrzę czy spada czy nie. Póki co kręci się wokół 36,6 i 37,1 więc jest nieźle chyba. Koniec tego dumania w tym miesiącu bo zaczynam świrować. Trudno mi uwierzyć ze może być fasolinka bez wyraźnych objawów (ostatnio ból piersi że dotknąć się nie mogłam i ból podbrzusza... chociaż ostatnio też się zastanawiałam dlaczego brzuch boli dłużej niż 1 dzień jak zwykle przed @) No nic każda ciąża jest inna i chyba należy to przyjąć za pewnik

reklama
Krewetka o 3.30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: codziennie??????? a o której chodzisz spać?

mmm... w sumie przed wstaniem mam wysoką ok 37,4 jak wczoraj z ciekawości zmierzyłam

reklama
witajcie dziewczęta :-)
u mnie @ pełną parą, dalej jestem na tabletkach p/bólowych...
Co do mierzenia, trzeba mierzyć rano, mniej więcej o stałej porze (dopuszczalne są przesunięcia ok. półgodzinne), czytałam, że jeśli kobieta pracuje w nocy to musi zmierzyć po co najmniej godzinnym wypoczynku ale krewetka jeśli budzisz się np. codziennie o 3 to ja bym o tej 3 mierzyła zawsze. nie jest prawdą, że do 10 bo podobno po godzinie 7.30 tempka ciała podnosi się na tyle, że wykres wtedy może nie być czytelny. Więc mierz o tej 3.30 :tak: i po0winoo być dobrze.
Tempka powinna wzrosnąć po owulce a potem przed @ lub w jego trakcie spaść.; Wejdźcie sobie na mój link, zobaczcie, że u mnie w tym cyklu tempka nie spadła nawet w pierwszy dzień@, dopiero w drugim dniu.

Do góry