reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja w tym cyklu tez bede uzywac testow owu, pierwszy raz no i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje, ze bobo :happy:
Mazia to dopiero poczatek ciazy wiec nie dziw sie ze objawow brak one chyba sie troche pozniej pojawiaja i chyba nawet lepiej ze masz jeszcze spokoj ;-)
Wisienka wybaw sie pozadnie, ah sama bym sie na jakies weselicho kopsnela, ale cos sie znajomi nie chca zenic, ani nawet za maz wychodzic :D :eek:
Agus, a w ktore dni cyklu bedziesz z mezem??

reklama
mmm... racja -też stawiam na ten okres -ale nie zaszkodzi w pozostałe popracować;-);-);-) aguś trzymam kciuki

A ja temperaturę mam 37,1 i cóż -nadzieja rośnie

u mnie rośnie tylko po poludniu, rano jest nizziutko, poniżej 36,6 ::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ja rano miałam 36,7 wczoraj rano 37,1 a tuż po owulacji 36,4. W przyszłym cyklu zacznę się jej uważniej przyglądać bo ciekawe zagadnienie z tą temperaturą. Ale brzuch już troooszkę mniej boli ale śluz jest cały czas. cóż za 12 godzin zrobię test i się dowiem co i jak

Aguś bierz i korzystaj tylko pamietaj że plemniki potrzebują kilka godzin żeby się wyprodukować na nowo po serduszkowaniu;-)

mmm... a jak rano jest niska a wieczorem wysoka to co z tym zrobić? ja przed owulką mam ok. 36,0 35,9

reklama
Do góry