Kiciaq ja się jeszcze zastanawiam czy jutro zrobię. Jakoś nie wierzę ze mogło tak szybko się udać dlatego chcę sobie darować rozczarowań. Kupiłam test alke jaki sens jest go rozpakować i zrobić teraz? chyba żaden bo może nie wyjsć przed @ i jeszcze wieczorem. Zobaczymy jutro.
reklama
witam wszystkich z wakacji.
morze (w tym roku nasze , bo na mysl o samolotach prawie mdleje ze strachu), jak zawsze piękne, jest super . Mąż jeszcze do niedzieli ze mną(bedą serduszkowania). @ sie kończy(już zostało takie byle co),więc czas zaczynac nowy cykl starań.Cykle mam 26-28 dniowe . We czwartek mąż wraca na 4 dni na serduszkowania do mnie i w nieziele znów wyjeżdza a ja zostaje na jeszcze jeden tydzień. mam nadzieję że to wystarczy(po tak to musiałabym cykl spisać na straty, a szkoda).Wiesiołek biore , wit. c jak pisała zielona też. Cały czas myślę o tym składniku co pisała eijf. Czytałam o nim same pochlebne opinie(zbiegiem okolicznośći dziewczyny , które go brały odrazu prawie fasolkowały.EIJF CO MYŚLISZ O TYM PRZYJEŹDZIE MĘŻA MOŻE COŚ WYJŚĆ(testy owul. i termometr mam ze sobą)
morze (w tym roku nasze , bo na mysl o samolotach prawie mdleje ze strachu), jak zawsze piękne, jest super . Mąż jeszcze do niedzieli ze mną(bedą serduszkowania). @ sie kończy(już zostało takie byle co),więc czas zaczynac nowy cykl starań.Cykle mam 26-28 dniowe . We czwartek mąż wraca na 4 dni na serduszkowania do mnie i w nieziele znów wyjeżdza a ja zostaje na jeszcze jeden tydzień. mam nadzieję że to wystarczy(po tak to musiałabym cykl spisać na straty, a szkoda).Wiesiołek biore , wit. c jak pisała zielona też. Cały czas myślę o tym składniku co pisała eijf. Czytałam o nim same pochlebne opinie(zbiegiem okolicznośći dziewczyny , które go brały odrazu prawie fasolkowały.EIJF CO MYŚLISZ O TYM PRZYJEŹDZIE MĘŻA MOŻE COŚ WYJŚĆ(testy owul. i termometr mam ze sobą)
wisienka_83
mamuśka:)
Co tu dzisiaj tak cicho? Widać, że eijf poszła do pracy Nie ma kto pisać... eijf wracaj!!!!! bez Ciebie cisza
Ja dziś jestem w zadziwiająco dobrym humorze Jeszcze tylko jutro do pracy i 3 dni wolne W sobotę jedziemy an wesele do Opoczna więc wrócę do Was dopiero w niedziele wieczorkiem i na pewno sie odezwe
Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze mają szansę zostać kwietniówka
Ja dziś jestem w zadziwiająco dobrym humorze Jeszcze tylko jutro do pracy i 3 dni wolne W sobotę jedziemy an wesele do Opoczna więc wrócę do Was dopiero w niedziele wieczorkiem i na pewno sie odezwe
Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze mają szansę zostać kwietniówka
Ostatnia edycja:
Hej ale tutaj dzis pustki.Ja cały dzień w biegu.Objawów ciążowych brakczasami zakłuje piersiach i w brzuchu poza tym nic.W ogole jestem strasznie smeczona i leće spać
Oj Mazia -zazdroszczę kobietkom które tak przechodzą ciążę! ja też na początku ciągle spałam a od 6 tygodnia było mi niedobrze 24h na dobę raz przyśniły mi się pączki i obudziłam się z mdłościami, często jadałam poza domem a w ciąży nic nie mogłam bo od razu umierałam -wszystko z domu musiałam nosić przestałam gotować -bo jak raz postawiłam sos to gotował się 4 godziny aż S wrócił z pracy i go wyłączył bo do kuchni nie mogłam wejść jak mnie zapach drażnił -i zapomnij o perfumach i mydłach -S też miał zakaz bo od razu zgon.
reklama
Podziel się: