reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kiciaq ja się jeszcze zastanawiam czy jutro zrobię. Jakoś nie wierzę ze mogło tak szybko się udać dlatego chcę sobie darować rozczarowań. Kupiłam test alke jaki sens jest go rozpakować i zrobić teraz? chyba żaden bo może nie wyjsć przed @ i jeszcze wieczorem. Zobaczymy jutro.:happy:

reklama
witam wszystkich z wakacji.
morze (w tym roku nasze , bo na mysl o samolotach prawie mdleje ze strachu), jak zawsze piękne, jest super . Mąż jeszcze do niedzieli ze mną(bedą serduszkowania). @ sie kończy(już zostało takie byle co),więc czas zaczynac nowy cykl starań.Cykle mam 26-28 dniowe . We czwartek mąż wraca na 4 dni na serduszkowania do mnie i w nieziele znów wyjeżdza a ja zostaje na jeszcze jeden tydzień. mam nadzieję że to wystarczy(po tak to musiałabym cykl spisać na straty, a szkoda).Wiesiołek biore , wit. c jak pisała zielona też. Cały czas myślę o tym składniku co pisała eijf. Czytałam o nim same pochlebne opinie(zbiegiem okolicznośći dziewczyny , które go brały odrazu prawie fasolkowały.EIJF CO MYŚLISZ O TYM PRZYJEŹDZIE MĘŻA MOŻE COŚ WYJŚĆ(testy owul. i termometr mam ze sobą):sorry:

Hej ale tutaj dzis pustki.Ja cały dzień w biegu.Objawów ciążowych brak:eek:czasami zakłuje piersiach i w brzuchu poza tym nic.W ogole jestem strasznie smeczona i leće spać

Co tu dzisiaj tak cicho? Widać, że eijf poszła do pracy:) Nie ma kto pisać... eijf wracaj!!!!! bez Ciebie cisza:(

Ja dziś jestem w zadziwiająco dobrym humorze:) Jeszcze tylko jutro do pracy i 3 dni wolne:) W sobotę jedziemy an wesele do Opoczna więc wrócę do Was dopiero w niedziele wieczorkiem i na pewno sie odezwe:)

Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze mają szansę zostać kwietniówka:)

Ostatnia edycja:
Hej ale tutaj dzis pustki.Ja cały dzień w biegu.Objawów ciążowych brak:eek:czasami zakłuje piersiach i w brzuchu poza tym nic.W ogole jestem strasznie smeczona i leće spać

Oj Mazia -zazdroszczę kobietkom które tak przechodzą ciążę! ja też na początku ciągle spałam a od 6 tygodnia było mi niedobrze 24h na dobę:szok: raz przyśniły mi się pączki i obudziłam się z mdłościami, często jadałam poza domem a w ciąży nic nie mogłam bo od razu umierałam -wszystko z domu musiałam nosić:tak: przestałam gotować -bo jak raz postawiłam sos to gotował się 4 godziny aż S wrócił z pracy i go wyłączył bo do kuchni nie mogłam wejść jak mnie zapach drażnił -i zapomnij o perfumach i mydłach -S też miał zakaz bo od razu zgon.

faktycznie cichutko tu dzisiaj
ja se zastanawiam czy poraz kolejny nie zakupić testow, ale boje sie ze to pieniądze wyrzucone w błoto ( nigdy nie wskazały owulacji)

wesoła mazia lub marlenka założyła wątek o kwietnióweczkach 2009 , gdzies tu na naszym wątku z ostatnich dni to pisze. Przeszukaj sobie:-) . Super że ci sie udało. Przeslij troche fluidków;-)

chyba każda kobieta przechodzi ciążę inaczej, zresztą u mazi to dopiero początek wiec nigdy nic nie wiadomo... objawy się jeszcze mogą pojawic

krewetka , a u mnie odwrotnie wychodzą przez 2 dni a w ostatnim cyklu przez 4 dni , ale nie było skoku temp. więc chyba bezowulacyjny był.Ale juz zaczynam nowy może sie uda:-)

reklama
wiecie co?? strasznie mnie męczy to czekanie. wolalabym zeby ta@ wreszcie przyszla i zebysmy sie mogli dalej starac nienawidze takiego czekania

Do góry