reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam Cię Agutko, ostatniojakoś mało się spotykałyśmy.![]()
Cześć Lopop. :-)
Faktycznie mało - ale jakoś zawsze jak coś napisałam,to wszyscy "obeszli to bokiem",więc ucichłam. ;-) Ale podczytuję Was uważnie.

a co do tej temp to normalnie jest 36,6 ciała a tam troche mniejsza czy wieksza powinna byc? aż mnie w dole brzucha zaczelo bolec jak na @ a gdzie tu jeszcze![]()
Hej batonik
to jaka jest temp to zależy od fazy cyklu, jak jest @ to jest niska (indywidualna) u mnie ponizej 36,6 lub około, po owulacji jest tzw skok (co najmniej 0,2 stopnia) i podwyższona utrzymuje sie do @, z tymże dzień przed lub w dzień@ znowu spada. Ja w fazie poowulacyjnej mam powyżej 36 stopni i niestey zauwazyłam, ze mocno skacze 36,69-37,1. Miałam jeden cykl, w którym wogóle nie osiągała 37 stopni. Stąd zastanawiam się czy czasem nie mam problemu z progesteronem?
NO ale wyjaśni się w tym cyklu, mam skierownanie....
już sama nie wiem, ale oczywiście rano zapomniałam zmierzyć a teraz to po ptakach wychodzi jakaś dziwna 37,4 Bóg wie skąd
A który masz dc?
A który masz dc?

reklama
wg moich wyliczeń 21 dc ale temp zmierzyłam przed godziną
![]()
no tak zrozumiałam, że mierzyłaś po południu.... utrzymuje sie wyższa temp. II fazy cyklu

Ja lekarzom nie ufam do końca i na stan mojej wiedzy i tego co doczytam to upominam się o badania, co niektórzy lekarze to ignoranci...
Wiesz zdziwiłam się bardzo jak u Ciebie przy 2 ciąży (po poronieniu) nie zrobiła Twoja gin badań (?)
maćku super
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: