reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Moja BETA to 7206!!!
To kiedy ja zaszłam w ciąże?? Bo teraz to już nic nie rozumiem

No to piekna betKA:tak:
GRATULUJĘ:-D:-D:-DNa wyniku powinnas miec rozpisane tygodnie ciazy:tak:

Oliwka co do Ciebie tez nie ma żadnych wątpliwosci:tak:A kreska mogła wyjsc blada bo jak sama napisałaś test robiłaś popołudniu:tak:I moz zapewne byuł rozcieńczony:tak:

reklama
no może i wcześnie ale ja jak bylam w 2 ciazy to mimo ze jeszcze nie zdazylam sie zorientowac czyli przed nadejsciem @ mialam potworny bol cyckow ze w nocy nie moglam spac czasem
Wycztalam ze w 2 fazie cyklu jak zwieksza sie progesteron tak moze byc a poniewaz u mnie do tej pory bylo go malo wiec juz teraz wiem dlaczego boli..... biore ten hormon i dlatego pobolewaja troszke piersi.... oby tylko nie zaczely bolec bardziej....

Ja cycochy mam teraz jak po operacji powiekszania:-Dhehehehehe same wychodzą ze stanika:tak:
No i bolą ale u mnie to jest raczej normalne przed@

Wiecie coja mysle ze kazda kobieta jest tak indywidualna ze mozemy miec 1000 róznych objawów a i tak nie dojdziemy ładu składu:tak:;-)
Ja staram sie nie doszukiwac niczego,ale to jest chyba silniejsze odemnie:-D:sorry2:
Nic innego jak czekanie nie pozostaje:tak:Przynajmniej w moim przypadku:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja do tej pory zylam na luzie ale od wczorak kiedy pojawily mi sie jakies objawy zaczynam o tym myslec a jeszcze dzis siedze w domu wiec zwariowac mozna.... chyba wylacze internet i zajme sie czyms innym.... a tak sobie obiecalam zeby sie nie nakrecac i juz bylo tak fajnie.....

...to jest wielka nadzieja jak @ nie ma a że wyszła słaba krecha to pewnie kwestia czasu,musi minąc kilka dni aż krecha zrobi się mocniejsza,może powtórz jakoś na dniach test a potem umów się na wizytę u gina,3mam kciukasy :happy2:

Ja jestem już pewna że to ciąża bo nigdy tyle się nie spóżniała test powtórze w piek rano ,a do gina umówie się na przyszły tydzień...

wiecie co dziewczyny rozważam podwiązanie jajników bo to bedzie moja trzecia cesarka noi w ciązy zawsze mam problemu które zagrażają mojemu i dziecka życiu noi dochodzi to że nie mogę stosowac zadnej anty hormonalnej ,bo miałam ciężką zakrzepice a hormony mogą ją znów spowodować ....nie wiem jak to będzie ale myśle o tym .

RENNA GRATULUJĘ TERAZ SIO DO LEKARZA NA WIZYTE.

a długo się starasz:confused: Bo ja z moim M bez presji zaczeliśmy w sierpniu ale tak rekreacyjnie ale teraz to już zaczynam powoli się martwić czy wszystko z nami OK ja jestem po 2 poronieniach i byłam u ginka i niby tak ale .... zawsze zostaje ale chyba muszę iść do mojej sprawdzonej gin ale ona mi przekazywała 2 złe wieści i mam trochę uprzedzenie tylko że ona monitoruje wszystko jest tak pewniej
współczuję tych przykrych chwil związanych z poronieniem i starty fasolki. Piszę że to już u mnie zaczęłam 46 cykl starań o drugą fasolkę.

Moja BETA to 7206!!!
To kiedy ja zaszłam w ciąże?? Bo teraz to już nic nie rozumiem
Renna gratulacje nie ma to jak nie wiedzieć kiedy doszło do zapłodnienia tylko myśleć o rzeczach przyjemnych i o przytulankach:-)
GRATULACJE.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry