reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oliwka - dla mnie to dziwne ze cos mi sie dzieje z piersiami bo nigdy tak nie mialam, jesli bolaly to na 2-3 dni pzred @ i nie bylo to regułą i nie wiem teraz co jest.... a nie chce sie nakrecac bo juz raz przezylam rozczarowanie
moze to skutki uboczne duphastonu? na razie tak to sobie tlumacze....

widze ze imienniczke tu tez mam pozdrawiam
ja rowniez pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
POWINNAM dostać w zeszłą środe lub w piątem robiłam test w piątek po południu to wyszła mi druga krecha tylko blada.

...wiesz istnieje duże prawdopodobieństwo :-) ... :tak:najlepiej powtórzyć test za dwa trzy dni i najlepiej z rana bo wtedy stężenie hormonu jest większe :blink: ja wierze że jesteś zafasolkowana :-D i trzymam kciukasy żeby @ jednak nie przyszła.

Oliwka - dla mnie to dziwne ze cos mi sie dzieje z piersiami bo nigdy tak nie mialam, jesli bolaly to na 2-3 dni pzred @ i nie bylo to regułą i nie wiem teraz co jest.... a nie chce sie nakrecac bo juz raz przezylam rozczarowanie
moze to skutki uboczne duphastonu? na razie tak to sobie tlumacze....

a który to dc czy @ się spóźnia?:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka wydaje mi się że nie ma co już dłużej mieć wątpliwości,jesteś w ciąży kochana:tak:gratuluję i życzę jak najszybszego potwierdzenia tej informacji:-)
Svensonka ja też staram się nie myśleć o tym że nasze starania znów nic nie dadzą bo naprawdę mimo że nie dawno zaczęliśmy, wydaje mi się że te starania trwają już tak długo...Trzeba mimo wszystko myśleć pozytywnie i czekać na te piękne (blade czy też nie) 2 kreski:-):-):-) Oliwka to że druga kreska była blada oznacza tylko tyle że ciąża jest wczena ale jest:tak: pozdrawiam Was dziewczynki i życzę Wam miłego dnia bo ja muszę już zmykać.

Oliwka wydaje mi się że nie ma co już dłużej mieć wątpliwości,jesteś w ciąży kochana:tak:gratuluję i życzę jak najszybszego potwierdzenia tej informacji:-)
Svensonka ja też staram się nie myśleć o tym że nasze starania znów nic nie dadzą bo naprawdę mimo że nie dawno zaczęliśmy, wydaje mi się że te starania trwają już tak długo...Trzeba mimo wszystko myśleć pozytywnie i czekać na te piękne (blade czy też nie) 2 kreski:-):-):-) Oliwka to że druga kreska była blada oznacza tylko tyle że ciąża jest wczena ale jest:tak: pozdrawiam Was dziewczynki i życzę Wam miłego dnia bo ja muszę już zmykać.
milego dnia

reklama
Jestem taka szczeęśliwa, tylko ze ta Beta taka wysoka, że chyba jednak to krwawienie co dostalłam w święta to jednak nie była @. Jak myślicie? bo ja wtedy zrobiłam 3 testy i każdy negatyw. No i na sylwestrze się nie ostrzędzałam:( Powiedżcie czy zaczłam w ciąże na początku grudnia czy na poczatku stycznia. Wizyte mam dopiero w piątek a chciałabym mieć już pewność

Do góry