reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eeeee a czemu??? Wiesz nasze przeczucia to żadne przeczucia...;-);-);-) Myśl pozytywnie;-)
kurcze czekam na wyniki bety i czekam...no i nie mogę już wytrzymać:cool2::sorry2:

Kochana sama nie wiem:dry:
Poprostu obudziłam sie i tak jakos mnie naszło:wściekła/y:
Ale staram sie nie nastawiac ani na tak ,ani na nie:baffled:Dobrze ze idę dzis do pracy to jakos zajmę głowe czymś...
Powiedz mi czekasz na tą betke z czwartku????

witam BABECZKI

Kurcze ostatnio byłam tak zabiegana że to szok poprostu na nic nie miałam czasu...

U mnie @ jak nie było tak nie ma ...chyba umówie się na przyszły tydzień do gina i zobaczymy co mi powie ...ale to nie zawcześnie ????

Maćku i Rybko - nie martwcie sie o mnie, jak Ama bedzie niemila to trudno, przezyje.... napisalam do niej bo z jej wykresow niewiele mi cos mowilo.....
Renna i Kinga - jak wyniki betki? dajce znac?
Kerna - a Ty jednak robilas betke? gin Ci zalecil?
Oliwka - mysle ze mozesz isc do gin w przyszlym tygodniu, zarodek powinno byc juz widac
a mnie od 2 dni piersi sie takie dziwne zrobily, jakby takie nabrzmiale byly, ale w sumie nie bola, czasem tylko przy dotyku ale nie zawsze....

Maćku i Rybko - nie martwcie sie o mnie, jak Ama bedzie niemila to trudno, przezyje.... napisalam do niej bo z jej wykresow niewiele mi cos mowilo.....
Renna i Kinga - jak wyniki betki? dajce znac?
Kerna - a Ty jednak robilas betke? gin Ci zalecil?
Oliwka - mysle ze mozesz isc do gin w przyszlym tygodniu, zarodek powinno byc juz widac
a mnie od 2 dni piersi sie takie dziwne zrobily, jakby takie nabrzmiale byly, ale w sumie nie bola, czasem tylko przy dotyku ale nie zawsze....
widze ze imienniczke tu tez mam pozdrawiam

czytałam,czytałam i w końcu doczytałam;) kochane gratuluję wszystkim które właśnie doczekały się upragnionych fasolinek:-) mam nadzieję że wkrótce będzie nas więcej:tak: ja jestem na etapie starań ale boję się że znów za bardzo się skupiam:-( tylko jak o tym nie myśleć???moja bratowa jest w 9 miesiącu ciąży i ja tak oszalałam że codziennie chodzę i oglądam ruszający się brzuszek:-)

reklama
czytałam,czytałam i w końcu doczytałam;) kochane gratuluję wszystkim które właśnie doczekały się upragnionych fasolinek:-) mam nadzieję że wkrótce będzie nas więcej:tak: ja jestem na etapie starań ale boję się że znów za bardzo się skupiam:-( tylko jak o tym nie myśleć???moja bratowa jest w 9 miesiącu ciąży i ja tak oszalałam że codziennie chodzę i oglądam ruszający się brzuszek:-)
he he tez tak mam sasiadka urodzila tydzien temu a ja tez sie staram od tego miesiaca i nic cycki jak baolny brazowe plamienia masakra wszedzie gdzie ide tylko kobitki w ciazy jejku nie moge sie doczekac choc to pierwszy miesiac staranek to jestem pozytywnie nastawiona ze szybko nam to pojdzie

Do góry