reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam. Byłam dzis na BECIE, ale wyniki mam jutro ok 11 dopiero. I czuje się fatalnie. Od soboty cały czas bym spała, ale dzisiaj chyba nie zasnę z emocji. Jeszcze mężowi nie nie mówiłam. Nie chce mu robić nadziei, ale jak jutro wyniki wyjdą DOBRZE to przemoge moja senność, trochę dom ogarnę i zrobie super kolacje. JUŻ CHCE JUTRO!!!!

reklama
czesc dziewczynki ja juz po lekarzu okazało sie, ze badan prenatalnych jeszcze mi lekarka nie robiła, ale zrobiła mi zwyke usg dzidziołek rosnie ładnie, serduszko 148uderzen /min machało rączkami i nóżkami a nozki to ma długie i sie smiejemy,z e chyba po mamusi :p
ciesze się że jest dobrze:) dzidzia zdrowo rośnie! :)

Maćku, wow Amę polecasz;-):-),
Martuskaa mam nadzieję, że masz mocne nerwy, no chyba, że będzie do Ciebie łagodna. Ale fakt Ama ma bardzo dużo wiedzy.

Witam się:-) Wpadam zaglądnąć ile nowych mamusiek przybyło, ale widzę że testowanka:tak: Fajnie, życze pozyt. wyników:tak:
Mnie mdłości męczą okropnie lae jest znośnie:tak: No to żegnam dziewczyny i jeszcze do Was dziś zaglądnę jak na barwach szczęścia nie zasnę:-p

Cześć Dziewczyny:-)
Taki mróz na dworze, że nic mi się nie chce - tylko ciepłą kawkę popijać mam ochotę:-D
Musze sie dogrzewac w biurze, bo mi wieje od okien:szok::baffled: Czekam tylko na zebranie i zmykam na urlopik:-D:tak:

reklama
Do góry