reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam was dziewczęta:)dziękuję wszystkim za gratulacje:)
dzisiaj oczywiście z rana zrobiłam test raz jeszcze bo oczywiście nie mogłam uwierzyć i raz jeszcze wyszły 2 kreski:-):-):-)
Wspaniale się czuję, dzisiaj do pracy przyszłam z samą zdrową żywnością (owoce, woda, herbatki owocowe:):):)
Powiedzcie mi jeszcze czy jest już założone to forum dla przyszłym mam kwietniówek??bo mnie mogę znaleźć.

reklama
Witam was dziewczęta:)dziękuję wszystkim za gratulacje:)
dzisiaj oczywiście z rana zrobiłam test raz jeszcze bo oczywiście nie mogłam uwierzyć i raz jeszcze wyszły 2 kreski:-):-):-)
Wspaniale się czuję, dzisiaj do pracy przyszłam z samą zdrową żywnością (owoce, woda, herbatki owocowe:):):)
Powiedzcie mi jeszcze czy jest już założone to forum dla przyszłym mam kwietniówek??bo mnie mogę znaleźć.
pewnie jescze nie ma- pojawi się na dniach..

Hej dziewczyny!!!

Ja sie dziś witam i zerkam ile napisałyście od mojej ostatniej wizyty .... hmmm:tak::tak: szkoda że nie można tak prądu wytwarzać -poprzez pianie postów:-)

Do mnie @ jeszcze nie przyszła, brzuch ciągnie już mniej, krzyż dziś bolał na basenie i w sumie to tyle. Może któraś mi pomoże z tymi temperaturami? w ostatnich 8 dnach były takie

36,4 36,4 36,5 36,8 36,9 36,6 37,1 36,7dziś

Co to są za spadki?
jak dobrze że jesteście to, mnie podszkolicie trochę z tych wykresów:eek:

13X13 widze,że jesteś z Wawy testujesz jutro czy czekasz kilka dni bo ja tak jak ty mam 1 dzień do testu objawy mam podobne do Ciebie już sama nie wiem co z tego będzie :)

Witam dziewczyny.
Gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za pozostałe!
U mnie bez zmian czekam sobie na @ dzisiaj 30 dzień ale to nic nie znaczy bo @ mam co 29-35.
Brzuch mnie wieczoram boli, czasami czuję że już za moment @ dostane ale jak na razie nic.Testu już raczej nie kupię bo mam wizytę 3.08 i czekam,Myślę że do tego czsu wszystko się wyjaśni.Dam znac

Katia no jeśli nie dostanę w nocy @ to chyba testuję. Mój S też nie może się doczekać a przynajmniej będziemy już wiedzieć. Boję się tylko tego że test nie wyjdzie pozytywnie i będę rozczarowana cały dzień, ale ten ból brzuszka jest nieznośny.
Powodzenia jutro:tak:

Katia no jeśli nie dostanę w nocy @ to chyba testuję. Mój S też nie może się doczekać a przynajmniej będziemy już wiedzieć. Boję się tylko tego że test nie wyjdzie pozytywnie i będę rozczarowana cały dzień, ale ten ból brzuszka jest nieznośny.
Powodzenia jutro:tak:
Oj boję się ,że chyba nic z tego nie będzie chyba zaczyna mi się śluz różowy :wściekła/y:
Trzymam kciuki

Katia, 13x13, Selena podziwiam Was normalnie za cierpliwosc, ja bym juz dawno testowala, ale ja to niecierpliwiec jestem, ah i oczywiscie trzymam kciuki za dwie krechy, powodzenia :tak:
u mnie nic ciekawego @ daje mi w kosc, dzis drugi dla mnie najgorszy dzien, ale przy okazji czwartek wiec od jutra trzy dni weekndu, ahh jak dobrze bo ciagnal mi sie ten pierwszy tydzien po urlpoie strasznie i to wstawanie rano, jutro sie za to wyspie:-D

witam Was dziewczynki, @ odchodzi wiec zbieram siły na ten miesiąc, w pon wizyta u lekarza wiec moze cos wiecej sie dowiem
jesli chodzi o prace w ciązy - ja mam dosc ciężko bo mąż wyjezdza do pracy a ja mam do niego dołaczyc, tylko chcialabym to zrobic jak juz bede w ciązy bo nie chce sie zwolnic i zostac na lodzie, dlatego m.in zalezy mi zeby szybko zajść w ciążę

reklama
cześć dziewczyny:-)Kolejny dzionek czas rozpocząć...nazwy wąteczku nie zmieniamy- przynajmniej pozostanie on w takiej szczesliwej formie:-D
a co do pracy w ciąży- ja pracować na pewno nie będę przez całą ciążę-pracuję w ośrodku wychowawczym i choć grupę mam fajną i "przeważnie" nic się na moch dyżyrach nie dzieje, to jednak tylko "przeważnie". Czasami trzeba jakąś położyć na ziemie, żeby się uspokoiła, a to wymaga szarpaniny, albo zabrać jakiś ostry przedmiot, żeby sobie krzywdy nie zrobiła...czasami nawet na wejściu nowej dziewczyny trzeba ją ostro na ścianę rzucić, żeby wiedziałą, że to ośrodkem wychowawczy, a nie plac zawab i że obowiązują nasze reguły..na razie miałam w czasie swojej pracy 1 przypadek takiej nowoprzybyłej, oprócz tego ze 4 interwencje wymagające obezwładnienia wychowanki i przytrzymania, aż sama się uspokoi- dlatego nie będę ryzykowała i na L4 pójdę zaraz po tym, jak dowiem się o ciąży..:confused2:
oj to ryzykowną masz prace...

Do góry