reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pajka - ja myslałam, że u Ciebie sa jakies przesłanki co do zdrowia maluszka. tak sie zasugerowałam wpisem Pauli i sie wystraszyłam. A widze, że to standart:-D:tak: No to dobrze.
nic nie wiem o badaniach tyczyło się twojego skierowania na badania prenatalne, tak wywnioskowałam. A o badaniach, o których piszesz to wiem co to jest. ( w końcu jestem zawodowo medyczna :tak:)

reklama
zapytałas o przeziernosc karkową wiec napisałam
lekarze mogą, ale nie muszą kierować na te badania to zależy od checi lekarza jednak wiekszosc zleca te badania.

Kingus napisz mi jak jest u ciebie ze sluzem????Bo mnie zalewa duzą iloscia białego sluzu:confused:A jestem 3 dni przed terminem@
suzi ja się tak nie obserwowałam wiesz... na luzie mocno. nawet nie przypuszczałam że mi się @ bedzie tak spoźniała..
Teraz dopiero zaczynam odczuwać wilgotność, co chwila biegam do łazienki zobaczyć czy to nie okres.. no ale nie na szczescie :)
3mam kciuki!!! za was! ;-)

suzi ja się tak nie obserwowałam wiesz... na luzie mocno. nawet nie przypuszczałam że mi się @ bedzie tak spoźniała..
Teraz dopiero zaczynam odczuwać wilgotność, co chwila biegam do łazienki zobaczyć czy to nie okres.. no ale nie na szczescie :)
3mam kciuki!!! za was! ;-)
Dzieki Kingus za odpowiedz;-)
Co ma byc to bedzie ,takie podejscie jest najlepsze!!!
Trzymam kciuki za piękną betke:)

Hej dziewczyny również dołączam się do staraczek :)

Staramy się od 4 miesięcy i nic....
Życzę wszystkim pięknych fasolek :)
Hej Fasolka:)
Witamy serdecznie:tak:Razem bedzie łatwiej pokonywac wszystkie trudnosci:tak::tak:
no i oczywiscie kciukaski tez trzymam;-)

Kingusiu 3mam kciuki za wysoką betę i napisz szybciutko jak wynik.
Pajkaa wszystki będzie ok niezamartwiaj się ale napisz szczegóły co na usg-czy widziałaś jak maluszek macha łapkami do mamusi?
Bo moja siostra widziała.

reklama
hej kobietki co tu tak pusto i cicho caly dzien??wszystkie zaciazyly i poszly do mamusiecz czy jak ?;-) wszystkim tego oczywiscie zycze ja akurat czekam na owulke ktora niewiadomo kiedy bedzie:baffled:

Do góry