reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pajka - ja myslałam, że u Ciebie sa jakies przesłanki co do zdrowia maluszka. tak sie zasugerowałam wpisem Pauli i sie wystraszyłam. A widze, że to standart:-D:tak: No to dobrze.
nic nie wiem o badaniach tyczyło się twojego skierowania na badania prenatalne, tak wywnioskowałam. A o badaniach, o których piszesz to wiem co to jest. ( w końcu jestem zawodowo medyczna :tak:)

reklama
zapytałas o przeziernosc karkową wiec napisałam
lekarze mogą, ale nie muszą kierować na te badania to zależy od checi lekarza jednak wiekszosc zleca te badania.

Kingus napisz mi jak jest u ciebie ze sluzem????Bo mnie zalewa duzą iloscia białego sluzu:confused:A jestem 3 dni przed terminem@
suzi ja się tak nie obserwowałam wiesz... na luzie mocno. nawet nie przypuszczałam że mi się @ bedzie tak spoźniała..
Teraz dopiero zaczynam odczuwać wilgotność, co chwila biegam do łazienki zobaczyć czy to nie okres.. no ale nie na szczescie :)
3mam kciuki!!! za was! ;-)

suzi ja się tak nie obserwowałam wiesz... na luzie mocno. nawet nie przypuszczałam że mi się @ bedzie tak spoźniała..
Teraz dopiero zaczynam odczuwać wilgotność, co chwila biegam do łazienki zobaczyć czy to nie okres.. no ale nie na szczescie :)
3mam kciuki!!! za was! ;-)
Dzieki Kingus za odpowiedz;-)
Co ma byc to bedzie ,takie podejscie jest najlepsze!!!
Trzymam kciuki za piękną betke:)

Hej dziewczyny również dołączam się do staraczek :)

Staramy się od 4 miesięcy i nic....
Życzę wszystkim pięknych fasolek :)
Hej Fasolka:)
Witamy serdecznie:tak:Razem bedzie łatwiej pokonywac wszystkie trudnosci:tak::tak:
no i oczywiscie kciukaski tez trzymam;-)

Kingusiu 3mam kciuki za wysoką betę i napisz szybciutko jak wynik.
Pajkaa wszystki będzie ok niezamartwiaj się ale napisz szczegóły co na usg-czy widziałaś jak maluszek macha łapkami do mamusi?
Bo moja siostra widziała.

reklama
hej kobietki co tu tak pusto i cicho caly dzien??wszystkie zaciazyly i poszly do mamusiecz czy jak ?;-) wszystkim tego oczywiscie zycze ja akurat czekam na owulke ktora niewiadomo kiedy bedzie:baffled:

Do góry