R
RiSiA
Gość
hej dziewczynki podczytuje co tam u Was
Kinga i jak tam u Ciebie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia kochanaEchhh Robin - łatwo powiedzieć nie myśl za dużo... staram się ale jestem taka podekscytowana tym wszystkim, że myśl o fasolce pojawia się w mojej głowie co 2minuty :/
I jeszcze dziś dowiedziałam się, że kuzynka jest w ciąży - ja też chcę!!! ;(
No ale nie tracę wiary... zwłaszcza, że jestem młoda i jak nie teraz to za pół roku, a jak za pół roku sie nie uda to robimy przerwę, żebym na ślubie własnym z brzuchem nie była i potem starania już po ślubie
Chciałam napisać "witajcie z rana" ale widzę, że już nie takie rano;-)
Właśnie siedziałam i nadrabiałam zaległości z dwóch dni sporo tego było. Tak sobie myślałam czy to dobrze nam robi - wiecie ciągłe czytanie, pisanie i myślenie o ... kurcze to chyba zafiksować się można (myślę o sobie), sama nie wiem:-(
Kinga85 trzymam mocnooooooo kciuki;-)
Ewelina26k - patrząc na siebie to był powiedziała, że to dopiero czwarty miesiąc starań. Trzymam za Ciebie kciuki żeby Ci szybko wyszło;-)
Wogóle to trzymam kciuki za nas wszystkie
U mnie pogoda do d... -16 stopni aż strach wyjść z domku - dobrze, że dziś mam wolne to mam nadzieję, że jutro rano będzie conajmniej wiosna i będę mogła spokojnie dojechać do pracy
Wpadnę później - idę na śniadanko, w lodówce wprawdzie pustki ale może mi się coś uda wyczarować... smacznego Wam życzę
Ja tez czasami mam takie mysli:hej dziewczynki podczytuje co tam u Was
Oficjalne starania czas zacząć
Jeszcze kilka dni do dni płodnych, ale ja już próbuję
Witam Dziewuszki,
Prosze o pomoc pierdoła jestem i stworzyłam sobie suwaczek ale nie wiem jak go wstawić pomoże któraś???
Pajeczko, Aniu dziekuje wam... jestescie ze mną czuje to.hej dziewczynki podczytuje co tam u Was
Proponuję abyś się wylogowała odświeżyła bb i zrobiła wszystko jeszcze raz. Jezeli plik uszkodzony to może wina leży w suwaczku... wtedy spróbuj zrobić sobie ale z innej stronki.Ciągle mi pokazuje ze plik uszkodzony
Trudno obejde sie bez no. Ale dziekuje za pomoc
Ja dziś byłam na betce rano. Wyniki bede miała dopiero jutro około 11.
Na pewno dam wam znać.
Sikańca też robiłam ale bladzioszek duży
Proponuję abyś się wylogowała odświeżyła bb i zrobiła wszystko jeszcze raz. Jezeli plik uszkodzony to może wina leży w suwaczku... wtedy spróbuj zrobić sobie ale z innej stronki.