reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no dobra to sie postaram "wybadac"
a te palce/palec to tak...łęboko? do połowy? Nie chce sobie tam nic uszkodzić....

Kurcze jeszcze dzis rano sobie palnowałam przytulaski na ten cykl jednak a tu musze sobie odpuscic bo matula przyniosła wieczorem wyniki mojej cytologii
II stopień stanu zapalnego musze znowu brac ten Gynalgin...wrrrr.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oby tym razem coś sie poprawiło.
No a jak tampona wkladasz to przeciez tez gleboko musisz palca wlozyc:cool: Jak tez sie na poczatku cykalam, ale teraz juz nie mam zadnych oporow:-D Z tym, ze i tak nie umiem tej szyjki zinterpretowac:no:

Wczoraj nawiedzil nas tesc. I oznajmil, ze troche sobie posiedzi... A ja mam ferie i chcialam sobie psychicznie odpoczac. A tu dupa!

Pajeczko czy ja dobrze widzę, że Ty ... nie jesteś już sama!!??:szok: GRATULACJE!! Wprawdzie nie było mnie tu troszkę i widzę, że dużo się pozmieniało, przybyło nowych, a stare zaciążyły;-) Strasznie się cieszę - powraca nadzieja, że może być dobrze:-)
Jak to się stało powiedz, daj receptę proszę...

No tak udało sie naturalnie :)

ja nie dostałam zaproszenia :-(

A tak w ogóle dziewuszki to miłego dnia zyczę II kresek testującym dzisiaj

ja obudziłam się ze zgagą więc to chyba nie po czekoladzie ;/

no i moje miłe dzisiaj pojawił się brązowy sluz - a więc pomału rozpoczynamy nowy cykl :)

a wysłałam :wściekła/y:zaraz wysle jeszcze raz - Tosiu wysłałam nie do tej Tosi sorki juz wysłałam do Ciebie

Pajcia- jak sie czujesz? U mnie @ sie zbliza wielkimi krokami, już czuje, wszystko przbiega jak w zegarku, wiec nie uchronię sie przed zabiegiem i przerwą w starankach - no cóż takie jest życie.

Pajcia- jak sie czujesz? U mnie @ sie zbliza wielkimi krokami, już czuje, wszystko przbiega jak w zegarku, wiec nie uchronię sie przed zabiegiem i przerwą w starankach - no cóż takie jest życie.

Czuje sie w miare bo jestem przeziębiona niestety a tutaj nic nie moge wziag wygrzewającego .

A co to za zabieg masz miec?

Czuje sie w miare bo jestem przeziębiona niestety a tutaj nic nie moge wziag wygrzewającego .

A co to za zabieg masz miec?

Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.

kerna- usunięcie polipa, a otem drożność.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.

no to trzymam kciuki, zeby wszystko posżło pomyślnie, zeby potem były juz te II kreseczki:tak:

Jeżeli masz ochote wysłałam Ci zaproszenie do zamkniętej grupy dyskusyjnej :)

reklama
Do góry