a ja czekam aż sie pojawi mój boss, bo chce jechac na szkolenie w Twoje strony - do Gdańska i musi się zgodzić i mi za to zapłacić, hehe
Zapraszam :-)
Udanych negocjacji w takim razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja czekam aż sie pojawi mój boss, bo chce jechac na szkolenie w Twoje strony - do Gdańska i musi się zgodzić i mi za to zapłacić, hehe
No a jak tampona wkladasz to przeciez tez gleboko musisz palca wlozyc Jak tez sie na poczatku cykalam, ale teraz juz nie mam zadnych oporow Z tym, ze i tak nie umiem tej szyjki zinterpretowacno dobra to sie postaram "wybadac"
a te palce/palec to tak...łęboko? do połowy? Nie chce sobie tam nic uszkodzić....
Kurcze jeszcze dzis rano sobie palnowałam przytulaski na ten cykl jednak a tu musze sobie odpuscic bo matula przyniosła wieczorem wyniki mojej cytologii
II stopień stanu zapalnego musze znowu brac ten Gynalgin...wrrrr....
Oby tym razem coś sie poprawiło.
Pajeczko czy ja dobrze widzę, że Ty ... nie jesteś już sama!!?? GRATULACJE!! Wprawdzie nie było mnie tu troszkę i widzę, że dużo się pozmieniało, przybyło nowych, a stare zaciążyły;-) Strasznie się cieszę - powraca nadzieja, że może być dobrze:-)
Jak to się stało powiedz, daj receptę proszę...
ja nie dostałam zaproszenia :-(
A tak w ogóle dziewuszki to miłego dnia zyczę II kresek testującym dzisiaj
ja obudziłam się ze zgagą więc to chyba nie po czekoladzie ;/
no i moje miłe dzisiaj pojawił się brązowy sluz - a więc pomału rozpoczynamy nowy cykl
Pajcia- jak sie czujesz? U mnie @ sie zbliza wielkimi krokami, już czuje, wszystko przbiega jak w zegarku, wiec nie uchronię sie przed zabiegiem i przerwą w starankach - no cóż takie jest życie.
Witam się zimowo
Jak tam Pajkaa nie przechodzi.....
Agniesiar jaki zabieg Cie czeka
Czuje sie w miare bo jestem przeziębiona niestety a tutaj nic nie moge wziag wygrzewającego .
A co to za zabieg masz miec?
Myślałam, ze Ci pisałam, otóż mają mi usunąć tego polpa, którego mam od 5 miesięcy,potem w kolejnym cyklu drożność i w zależności jak tam sie wszystko wygoi za 3-4 miesiące znów do walki.
no to trzymam kciuki, zeby wszystko posżło pomyślnie, zeby potem były juz te II kreseczki
Jeżeli masz ochote wysłałam Ci zaproszenie do zamkniętej grupy dyskusyjnej