reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no dobra to sie postaram "wybadac"
a te palce/palec to tak...łęboko? do połowy? Nie chce sobie tam nic uszkodzić....

Kurcze jeszcze dzis rano sobie palnowałam przytulaski na ten cykl jednak a tu musze sobie odpuscic bo matula przyniosła wieczorem wyniki mojej cytologii
II stopień stanu zapalnego musze znowu brac ten Gynalgin...wrrrr.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oby tym razem coś sie poprawiło.
to zależy w jakim dc jestes i jakiej długosci masz cykle na początku cyklu i pod koniec masz szyjne nisko i powinna byc twarda i zamknieta a przed @ nawet opuchnieta natomiast jak jestes w srodku cyklu to moze byc wysoko, ze ledwo doiegniesz dlatego najlepiej uczyc sie badania szyjki jest po skonczonej @ albo przed nią wtedy powinnas dosięgnąć.

reklama
Pajeczko czy ja dobrze widzę, że Ty ... nie jesteś już sama!!??:szok: GRATULACJE!! Wprawdzie nie było mnie tu troszkę i widzę, że dużo się pozmieniało, przybyło nowych, a stare zaciążyły;-) Strasznie się cieszę - powraca nadzieja, że może być dobrze:-)
Jak to się stało powiedz, daj receptę proszę...

teraz jestem mam 4 dzien cyklu okres jest juz skąpy wiec mysle ze jutro czy pojutrze mogę przystąpic.
Zobaczymy co z tego będzie w każdym razie dziekuje bardzo postaram sie okazac dobra uczennicą :-p:-p:-p

Pajeczko poczytałam troszkę i doszukałam się, że Ty masz dzidzi naturalnie - WIELKIE GRATULACJE!!
Moja nadzieja powróciłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak: Dziękuję

P.S. wczoraj mi się śniły dwie kreski:zawstydzona/y:

Dziewczynki wysłałam Wam zaproszenia do grupy dyskusyjnej zapraszam na pogaduszki ;-)kto nie dostał zaproszenia pisac ;-)
ja nie dostałam zaproszenia :-(

A tak w ogóle dziewuszki to miłego dnia zyczę II kresek testującym dzisiaj

ja obudziłam się ze zgagą więc to chyba nie po czekoladzie ;/

no i moje miłe dzisiaj pojawił się brązowy sluz - a więc pomału rozpoczynamy nowy cykl :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry