reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A pytam bo troche sie zdziwiłam ze przy Clo nie chcesz miec monitoringu,tym bardziej sprawdzic czy pecherzyki pekaja:tak:
Ja tam sam oznajmiłam lekarzowi ze widzimy sie na monitoringu:tak:
Ale mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiała brac CLo !!!Bo teraz bedzie złoty strzał:tak::tak::-D
dzis mam17dc wiec czekam!!!!
a wiesz, ja mysle tak jak moj lekarz, nie chce nic na sile, chodzic i sie wypytywac czy pecherzyki sa, jak duze czy pekaja itd. za duzo myslenia i stresu.... jak dlugo nie bede zachodzic to moze wtedy pomysle, poki co luz.... i obys miala racje ze wiecej clo nie bedzie potrzebny.... na razie na owu nic nie czuje.... tylko bolalo podbrzusze rano

wywalę ten suwaczek jestem już 2 dni po terminie @ ale może coś pokręciłam z obliczeniami hehehe :sorry2:
a test kiedy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a wiesz, ja mysle tak jak moj lekarz, nie chce nic na sile, chodzic i sie wypytywac czy pecherzyki sa, jak duze czy pekaja itd. za duzo myslenia i stresu.... jak dlugo nie bede zachodzic to moze wtedy pomysle, poki co luz.... i obys miala racje ze wiecej clo nie bedzie potrzebny.... na razie na owu nic nie czuje.... tylko bolalo podbrzusze rano

Kochana, ale warto zrobic monitoring, zeby sprawdzic, czy wsio jest czyste czy pękło, czy nie zostały jakies pechole bo jak dowalisz dawką clo i dany pechol Ci urosnie do 4 cm wtedy bedzie płacz - przy clo moze dojsc do przestymulowania jajników i każdy lekarz Ci powie, ze branie clo musi byc z monitoringiem - moze każdy odpowiedzialny.
Ja bym sie bała nie miec monitoringu bo j po clo w 2 cyklach miałam gigantyczne torbiele, które bolały jak cholewka.

martuskaa ja poprostu czuje że nie jestem w ciąży i ta adrenalina związana z testem, nie jest mi potrzebna :tak::tak:

Tosia ja tez nie czułam :-D
musze Ci powiedziec, ze tam u Was ceny kwater prywatnch to normalnie :szok::szok::szok: w trampkach ja w górach za lepsze noclegi płaciłam 40 zł a tutaj za spanie na rozkładanej dwójce w dwie osoby chcą 100 zł za pokój.

No włąsnie ja tez tak słyszałam, ze moga porobic sie torbiele przy CLO...Moj gin tak jak pisałam wczesniej mowił ze widzimy sie za 2 miechy,ale ja sie prestraszyłam i powiedziałam ze chce monitoring:tak:Bo potem boje sie ze pojde na usg a tak bedzie kuku:-(Czyli przykra niespodzianka!
Ale powiem Ci Martuskaa ze jak wracałam ostatnio od gina to miałam taka chec walnąc tym wszystkim i pomyslałam sobie ze nie bede chodzic...Ale chyba strach przezwyciezył,a przynajmniej w pierwszym cyklu cede to monitorowac zeby zobaczyc jak reaguje na lek..a potem sie zobaczy...:tak:

Tosia ja tez nie czułam :-D
musze Ci powiedziec, ze tam u Was ceny kwater prywatnch to normalnie :szok::szok::szok: w trampkach ja w górach za lepsze noclegi płaciłam 40 zł a tutaj za spanie na rozkładanej dwójce w dwie osoby chcą 100 zł za pokój.

hehe ale ja naprawde czuje że dostane @ mam 200% objawy :-D no może poza mega turbo silną zgagą która mnie trzyma od niedzieli :(

no cóż nic nie poradze na ceny ja sama śmigam na Kaszuby na działeczke, pies się wybiega kot pójdzie na kleszcze na całą noc , las jezioro klimat do robienia dzieci idealny hehe

hehe ale ja naprawde czuje że dostane @ mam 200% objawy :-D no może poza mega turbo silną zgagą która mnie trzyma od niedzieli :(

no cóż nic nie poradze na ceny ja sama śmigam na Kaszuby na działeczke, pies się wybiega kot pójdzie na kleszcze na całą noc , las jezioro klimat do robienia dzieci idealny hehe

Toska takie przeczucia są najlepsze:tak::tak::tak::tak:

Zapomniałam dodać Tosiu ze ja tez od samego początku miałąm mega zgage!!!GDzie w zyciu czegos takiego wczesniej nie doswiadczyłam:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry