reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
TOSKA to ja do ciebie na zupe sie wpraszam bo uwielbiam chinszczyzne

a co do 1 dziecka to absolutnie niebyla mala planowana bo chodzilam do ostatniej klasy liceum wiec gdzie mi tamw w glowie dzieci byly hihihi ale dzidzius mi sie marzyl bo bylam po 1 poronieniu ale planowana niebyla absolutnie:no:
Sluchaj powiem ci prosto i zwiezle.To co w polsce ludzie mowia o spiralach to wciskanie ludziom kitu na zywo.Spirala absolutnie nic nie boli nie masz wolgole uczucia ze ja w sobie masz
nie rani ani ciebie ani meza czy chlopaka nie musisz myslec ciagle o tabletchach od ktorych sie tyje czy zle czuje jestes zabezpieczona na 5 lub 8 lat to zalezey jakw wybierzesz.Komfort niesamowity tylo w polsce tak jest zacofani ginekolodzy odradzaja bo nie umieja ich zakladac.Ja mialam teraz druga i bylo extra wszedzie o kazdej poze bez stresu

Bo my Czarownice :-p ale ja juz nic nie mowie co by nie zapeszać więć ciiiiiiiiiiiiiiii

Cisza czarownice moje bo się okaże że naprawde jestem w ciązy i co wtedy :-D:-D

:-):-):-) ja tez czekam ale to bedzie przyszły tydzień i to koniec tygodnia - ale koloru nie zmieniam nie ma mowy zostaje przy blondzie:tak:

Tosiu a ty na tym zdjeciu przy avatarku to masz blond- dobrze widze??

Tak piekny blondik :-D Zdjęcie jest z urlopu więc jeszcze słoneczko mi rozjaśniło kłaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....:tak:
a w ktorym dc jestes? zrob sobie moze suwaczek
Toska -Ty @ nie masz ale suwaczek masz nieaktualny....;-)

Witam się wieczorową porą.
Żabka pytanie kieruje do Ciebie jak i do innych Dziewcionek.
Jeśli uwazacie że jest nie na miejscu to powiedzcie ale czy ...u Was pierwszy Dzidzioch był planowany???
U mnie jak najbardziej planowany i też starany kilka miesięcy.

Suzi, odważna kobietka z Ciebie... Chociaż ja swojego czasu też byłam odważna. Pod wpływem chwili z blondi zrobiłam się ciemna i włosy z długości do łopatek zrobiły się całkiem króciutkie. Nie odnalazłam się w krótkich i zapuściłam na nowo, a do koloru mój M się nie przekonał i powoli wracałam (nadal wracam) do blond.
kerna pisze:
Codo wyników bety to 14378:tak: więc w normie. Wychodzi 6 tc:tak:jeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne
Cieszę się.

Agutka się nic nie odzywa. Aguś, gdzie jesteś!

Ostatnia edycja:
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....:tak:

A pytam bo troche sie zdziwiłam ze przy Clo nie chcesz miec monitoringu,tym bardziej sprawdzic czy pecherzyki pekaja:tak:
Ja tam sam oznajmiłam lekarzowi ze widzimy sie na monitoringu:tak:
Ale mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiała brac CLo !!!Bo teraz bedzie złoty strzał:tak::tak::-D
dzis mam17dc wiec czekam!!!!

reklama

wywalę ten suwaczek jestem już 2 dni po terminie @ ale może coś pokręciłam z obliczeniami hehehe :sorry2:

Do góry