o Wy baby co mi tu wróżycie heheh @ jeszcze nie przyszła ale czuje NAPRAWDE CZUJE że się w nocy pojawi wredota wstrętna![]()
Bo my Czarownice
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Wy baby co mi tu wróżycie heheh @ jeszcze nie przyszła ale czuje NAPRAWDE CZUJE że się w nocy pojawi wredota wstrętna![]()
no ja wlasnie tydzien temu wrocilam do blondu po miesiącu ciemnegobo tez go nie czulam
Ja chce zminić na blond czekam tylko na co miesięczną daninę od pracodawcybo
Sluchaj powiem ci prosto i zwiezle.To co w polsce ludzie mowia o spiralach to wciskanie ludziom kitu na zywo.Spirala absolutnie nic nie boli nie masz wolgole uczucia ze ja w sobie maszTOSKA to ja do ciebie na zupe sie wpraszam bo uwielbiam chinszczyzne
a co do 1 dziecka to absolutnie niebyla mala planowana bo chodzilam do ostatniej klasy liceum wiec gdzie mi tamw w glowie dzieci byly hihihi ale dzidzius mi sie marzyl bo bylam po 1 poronieniu ale planowana niebyla absolutnie![]()
Bo my Czarowniceale ja juz nic nie mowie co by nie zapeszać więć ciiiiiiiiiiiiiiii
:-):-):-) ja tez czekam ale to bedzie przyszły tydzień i to koniec tygodnia - ale koloru nie zmieniam nie ma mowy zostaje przy blondzie
Tosiu a ty na tym zdjeciu przy avatarku to masz blond- dobrze widze??
Cisza czarownice moje bo się okaże że naprawde jestem w ciązy i co wtedy![]()
Tak piekny blondikZdjęcie jest z urlopu więc jeszcze słoneczko mi rozjaśniło kłaczki
U mnie jak najbardziej planowany i też starany kilka miesięcy.Żabka pytanie kieruje do Ciebie jak i do innych Dziewcionek.
Jeśli uwazacie że jest nie na miejscu to powiedzcie ale czy ...u Was pierwszy Dzidzioch był planowany???
Cieszę się.kerna pisze:Codo wyników bety to 14378więc w normie. Wychodzi 6 tc
jeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....
a w ktorym dc jestes? zrob sobie moze suwaczek
Toska -Ty @ nie masz ale suwaczek masz nieaktualny....;-)
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....
a w ktorym dc jestes? zrob sobie moze suwaczek
Toska -Ty @ nie masz ale suwaczek masz nieaktualny....;-)