o Wy baby co mi tu wróżycie heheh @ jeszcze nie przyszła ale czuje NAPRAWDE CZUJE że się w nocy pojawi wredota wstrętna
Bo my Czarownice ale ja juz nic nie mowie co by nie zapeszać więć ciiiiiiiiiiiiiiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Wy baby co mi tu wróżycie heheh @ jeszcze nie przyszła ale czuje NAPRAWDE CZUJE że się w nocy pojawi wredota wstrętna
no ja wlasnie tydzien temu wrocilam do blondu po miesiącu ciemnego bo tez go nie czulam
Ja chce zminić na blond czekam tylko na co miesięczną daninę od pracodawcy bo
Sluchaj powiem ci prosto i zwiezle.To co w polsce ludzie mowia o spiralach to wciskanie ludziom kitu na zywo.Spirala absolutnie nic nie boli nie masz wolgole uczucia ze ja w sobie maszTOSKA to ja do ciebie na zupe sie wpraszam bo uwielbiam chinszczyzne
a co do 1 dziecka to absolutnie niebyla mala planowana bo chodzilam do ostatniej klasy liceum wiec gdzie mi tamw w glowie dzieci byly hihihi ale dzidzius mi sie marzyl bo bylam po 1 poronieniu ale planowana niebyla absolutnie
Bo my Czarownice ale ja juz nic nie mowie co by nie zapeszać więć ciiiiiiiiiiiiiiii
:-):-):-) ja tez czekam ale to bedzie przyszły tydzień i to koniec tygodnia - ale koloru nie zmieniam nie ma mowy zostaje przy blondzie
Tosiu a ty na tym zdjeciu przy avatarku to masz blond- dobrze widze??
Cisza czarownice moje bo się okaże że naprawde jestem w ciązy i co wtedy
Tak piekny blondik Zdjęcie jest z urlopu więc jeszcze słoneczko mi rozjaśniło kłaczki
U mnie jak najbardziej planowany i też starany kilka miesięcy.Żabka pytanie kieruje do Ciebie jak i do innych Dziewcionek.
Jeśli uwazacie że jest nie na miejscu to powiedzcie ale czy ...u Was pierwszy Dzidzioch był planowany???
Cieszę się.kerna pisze:Codo wyników bety to 14378 więc w normie. Wychodzi 6 tcjeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....
a w ktorym dc jestes? zrob sobie moze suwaczek
Toska -Ty @ nie masz ale suwaczek masz nieaktualny....;-)
Suzi -jak sie nie uda to dalej bede brac clo, mam na 4 cykle przepisane, potem przerwa bez lekow i jak cos badania powazniejsze ale to odlegla przyszlosc i nie wybiegam tak daleko w przyszlosc, zyje terazniejszoscia....
a w ktorym dc jestes? zrob sobie moze suwaczek
Toska -Ty @ nie masz ale suwaczek masz nieaktualny....;-)