reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

naszemu uaktywnia się ADHD czasami i jak wchodze do domu a on siedzi pod łóżkiem w pokoju to znaczy ze cos zbroił hehe a kotek wtedy przychodzi sie przywitać i tak jakby chciał powiedziec TO ON TO ZROBIŁ JA NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO :-D:-D:-D

no moj pies ma ADHD na bank

a co do zwalania na drugiego zwierzaka to kosmetyczka mi opowiadala jak jeden pies zwala na drugiego jak rozwali cały papier toaletowy w strzepy ( jamnik i kundelek ze schroniska- jamnik potrafi skakac na wysokosc blatu i kraśc smakołyki) :-)

reklama
Suzi jak kobieta zmienia wygląd to az sie inaczej czuje:tak: ja z blondu zafarbowałam sie kiedys na marchewke jak moja mama to zobaczyła to myslałam,z e spadnie z krzesła a mnie sie podobało:-D a teraz mam całkiem ciemne

No to racjaale najbardziej zadziwiło mnie to ze zdobyłam sie na ten krok!!!Bo ogólnie to ja sie boje takich zmian,i nie bardzo je lubie:zawstydzona/y:I teraz sam nie wiem co sadzic:tak:hehehehehehe

Witam się laseczki, ale tak z doskoku bo zaraz kłade malucha i póki co nie mam nawet jak poczytać:no:. Suzi odważna babeczka jestś! Ja też z włosów po tyłek zrobiłam grzywkę i włosy do ramion:-) na pewno fajnie wyglądasz, no a jak sie czujesz??Pasuje Ci??
Codo wyników bety to 14378:tak: więc w normie. Wychodzi 6 tc:tak:jeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne

Witam się laseczki, ale tak z doskoku bo zaraz kłade malucha i póki co nie mam nawet jak poczytać:no:. Suzi odważna babeczka jestś! Ja też z włosów po tyłek zrobiłam grzywkę i włosy do ramion:-) na pewno fajnie wyglądasz, no a jak sie czujesz??Pasuje Ci??
Codo wyników bety to 14378:tak: więc w normie. Wychodzi 6 tc:tak:jeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne

to bardzo sie ciesze, ze wsio dobrze :tak:

:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!!!!!

A co do tego jak sie czuje to sama nie wiem:dry:Cały czas usiłuje je złapac w kitke ale nie ma co:szok:
Ciekawe co mezulek powie:tak:

super że wszystko oki :-):-):-):-) ale fajnie :-):-)

:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-)ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!!!!!

A co do tego jak sie czuje to sama nie wiem:dry:Cały czas usiłuje je złapac w kitke ale nie ma co:szok:
najlepsze są spontaniczne wyjścia do fryzjera hehe ja tak mam jak mnie coś strzeli w domu to ubieram się i ide :-D a już tez miałam wszystkie kolory tęczy na wlosach teraz z racji pracy mam jeden kolor:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki niebylo mnie pol godziny i juz naprodukowalyscie 3 strony hihihia z tymi wlosami to super pomysl dalyscie moze i ja cos zmienie dla lepszego samopoczucia tylko niewiem na jakie mam zrobic bo 24godziny na dobe chodze w kitku 7 dni w tygodniu i w losy za ramiona alechetnie bym to zmienila nawet na cos odwaznego ale niewiem co bo u mie ciezko cokolwiek doapsowac bo mam pulchna kwadratowa buzie:zawstydzona/y: ale chyba sie skusze na zmiane moze poczuje sie lepiej :-D:tak:

KERNA super ze wszystko oki trzymkaj sie bedzie dobrze juz masz wygrane :)

Mnie tez odzuciło od kazwy i fajek w ciazy,wiec jestem dobrej mysli ze przyniesiesz dobre wiesci:tak::tak::tak::tak:ale narazie ciiiiiii

Tosia co do ciebie to tez mam takie wrazenie!!!!!

wiecie co ja zrobiłam,z włosów prawie do pasa obciełam sie za ucho i z blondu przeszłam na ciemne:szok::szok::szok::szok:
I teraz sama jestem w szoku:baffled:

1. no oby oby a co do Tosiuni to tez mi sie tak wydaje :tak: ale ciiii na razie
2. a co do kolorów włosów to ja w grudniu przefarbowalam się na ciemny z blondu a tydzień temu wróciłam do blondu i obcielam włosy ...i teraz sie czuje ok- ale to fakt ze po zmianie kobieta czuje sie jakby co najmniej skóre zmieniła albo nawet zrzuciła pare kilogramów hehehe:-)

oj słoneczko ja mam troche inne wrażenia ale oby wyszło na Twoje :-D:-D:-D

ja też zmieniłam kolor włosów ale kurde chyba wróce do szał blondini hehe bo nie czuje ciemniejszego jakos:sorry2::sorry2:

no ja wlasnie tydzien temu wrocilam do blondu po miesiącu ciemnego:tak: bo tez go nie czulam

Suzi jak kobieta zmienia wygląd to az sie inaczej czuje:tak: ja z blondu zafarbowałam sie kiedys na marchewke jak moja mama to zobaczyła to myslałam,z e spadnie z krzesła a mnie sie podobało:-D a teraz mam całkiem ciemne

heheh moja mamusia jak mnie zobacyzla w ciemnych to tez omalo co z krzesła nie spadła i obiecałam jej że wróce do blonu- i juz drugi raz tak zrobilam- ehhh moja matula to na prawde zawsze ma rację hehehe a ja zawsze swoje;-)

Super!!!!!

na pewno mu się bedzie podobalo, mezczyzni lubia jak kobity się zmieniaja- moj malz tak własnie lubi - bo ja ciągle cos wymyslam;-)

no to super , bardzo się ciesze!!!!
to dalej trzymam kciukaski !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
1. no oby oby a co do Tosiuni to tez mi sie tak wydaje :tak: ale ciiii na razie
2. a co do kolorów włosów to ja w grudniu przefarbowalam się na ciemny z blondu a tydzień temu wróciłam do blondu i obcielam włosy ...i teraz sie czuje ok- ale to fakt ze po zmianie kobieta czuje sie jakby co najmniej skóre zmieniła albo nawet zrzuciła pare kilogramów hehehe:-)

o Wy baby co mi tu wróżycie heheh @ jeszcze nie przyszła ale czuje NAPRAWDE CZUJE że się w nocy pojawi wredota wstrętna:-D:-D:-D

Do góry