jak @ sie skonczy to poproboje a otwarta jest tylko w owulacje czy przed tez???bo ja probowalam ale na lezaconajlepiej jest się badać siedziąc na kibelku lub zadrzeć noge na umywalke
TOŚKA dobrej nocki
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak @ sie skonczy to poproboje a otwarta jest tylko w owulacje czy przed tez???bo ja probowalam ale na lezaconajlepiej jest się badać siedziąc na kibelku lub zadrzeć noge na umywalke
TOŚKA dobrej nocki
ojej duzo tego zobaczymy jak mi to wyjdzie w praktyce ;-)
tez bym sobie zrobila ale tempke ponoc trzeba mierzyc rano a ja rano nigdy niemam do tego glowy tylko wieczorami mam spokoj i czas tylko dla siebie:-(ZABKA JA W TYM CYKLU ZAKŁADAM SOBIE TAKI WYKRESIK NA 28 DNI.PL I POSTARAM SIĘ BYĆ SYSTEMATYCZNĄ ,poza tym tam można sobie porównać swój wykres z wykresami innych .
brzmi obiecujacoi wstyd się przyznać
ale od ponad 2 tygodni nie mam checi na papierosa i na kawę- jakoś tak dziwnie wg mnie bo wiele razy próbowalam rzucic ale mi sie nie udawało....wściekła/y: że nie rzucilam wczesniej
) i powiem ze jak inne objawy przed @ moge zrozumiec że nie musza oznaczac ciązy tak ta niechęć do palenia mnie zastanawia- w ogole o papierosach nie mysle, kawusię rano tez piłam codziennie a od ponad dwóch tygodni nie pilam rok temu to pilam wode jak rzucilam i co mi sie zachcialo papierosa to woda- mam nadzieje ze juz nie wróce do palenia ( teraz jakby mnie ktoś poczęstował to bym się zasmiala - mówie Wam nie wiem o co chodzi....)
niech ta @ już przylezie bo moje piersi eksploduja hehehe;-):-)
tak musiałam się wygadać...![]()
A my mamy Babe - owczarka niemieckiego.doskonale cię rozumiem ja mam dwie takie miłości psa Leona i kota Franciszka![]()
Super! Oby tak dalej!!!Witam się laseczki, ale tak z doskoku bo zaraz kłade malucha i póki co nie mam nawet jak poczytać. Suzi odważna babeczka jestś! Ja też z włosów po tyłek zrobiłam grzywkę i włosy do ramion:-) na pewno fajnie wyglądasz, no a jak sie czujesz??Pasuje Ci??
Codo wyników bety to 14378więc w normie. Wychodzi 6 tc
jeszcze w czwartek i wszytko bedzie jasne
To ile sie juz staracie?a wiesz, ja mysle tak jak moj lekarz, nie chce nic na sile, chodzic i sie wypytywac czy pecherzyki sa, jak duze czy pekaja itd. za duzo myslenia i stresu.... jak dlugo nie bede zachodzic to moze wtedy pomysle, poki co luz.... i obys miala racje ze wiecej clo nie bedzie potrzebny.... na razie na owu nic nie czuje.... tylko bolalo podbrzusze rano
ale ja mam dla siebie zwykly rteciowy a elektryczny jest dla meza i malej ale ja mam go pod podusza ale zawsze rano zapominamZABKA a może kładż termometr pod poduszke i zmierzysz raz dwa jak wstaniesz elektronicznym to jest chwila.