reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

KERNA super wiadomość ,świetnie że betka w normie.

TOŚKA no masz przeczucia ale ta zgaga ,myślę że może może ...

A ja już pewna jestem że @ przylezie bo przy kąpieli wybagałam sobie szyjke i mam miękką i rozwartą tak że lekko opuszek wchodzi ,więc przyjdzie trochę małpa spóżnione tylko daje mi do myślenia to że mam te sutki inne noi wcześniej te pobolewania w podbrzuszy po cichu myślałam że to to ...no ale nie więc trzeba w tym cyklu się poobserwować i działać.

reklama
Kochana, ale warto zrobic monitoring, zeby sprawdzic, czy wsio jest czyste czy pękło, czy nie zostały jakies pechole bo jak dowalisz dawką clo i dany pechol Ci urosnie do 4 cm wtedy bedzie płacz - przy clo moze dojsc do przestymulowania jajników i każdy lekarz Ci powie, ze branie clo musi byc z monitoringiem - moze każdy odpowiedzialny.
Ja bym sie bała nie miec monitoringu bo j po clo w 2 cyklach miałam gigantyczne torbiele, które bolały jak cholewka.
.
dlatego pojde jak bedzie sie cos dzialo, jakies bole czy tym podobne.... mowilam mu o tych torbielach wiec mowil ze jakby byly to strasznie by mnie bolało.... i dopiero wtedy sie zjawiac jak cos....

KERNA super wiadomość ,świetnie że betka w normie.

TOŚKA no masz przeczucia ale ta zgaga ,myślę że może może ...

A ja już pewna jestem że @ przylezie bo przy kąpieli wybagałam sobie szyjke i mam miękką i rozwartą tak że lekko opuszek wchodzi ,więc przyjdzie trochę małpa spóżnione tylko daje mi do myślenia to że mam te sutki inne noi wcześniej te pobolewania w podbrzuszy po cichu myślałam że to to ...no ale nie więc trzeba w tym cyklu się poobserwować i działać.

no dobrze moje drogie to jaka powinna być szyjka u kobiety w ciązy ???

"Jest nisko twarda i zamknięta, i tak do prawie końca ciąży. Jeśli zmieknie wczesniej to znak,że jest coś nie tak. Pod koniec ciąży mieknie bo przygotowuje się do porodu to też znak, ze poród blisko."

"Jest nisko twarda i zamknięta, i tak do prawie końca ciąży. Jeśli zmieknie wczesniej to znak,że jest coś nie tak. Pod koniec ciąży mieknie bo przygotowuje się do porodu to też znak, ze poród blisko."

dobra dziewuszki miło się z Wami gada ale czas do wyra :tak: jutro cięzki dzień, same spotkania i szkolenie ble

Buziole i do jutra mam nadzieje że zgaga minie mi bo se coś wyrwe chyba :sorry2:

ja kiedys probowalam sobie zbadac ale ja tam nic niemoge wybadac do konca nawet palcami niemoge siegnac konca tego tunelu wiec nigdy bym niewiedziala czy jest otwarta czy zamknieta a jedyne cow srodku czuje to z goru i dolu poducha takie 2 walki z miesni mieciutkie :-) inaczej niepotrafie tego wytlumaczyc i niebedam sobie bo jak napislam kiedys probowalam ale zielona z tego jestem

Ostatnia edycja:
reklama
ja kiedys probowalam sobie zbadac ale ja tam nic niemoge wybadac do konca nawet palcami niemoge siegnac konca tego tunelu wiec nigdy bym niewiedziala czy jest otwarta czy zamknieta a jedyne cow srodku czuje to z goru i dolu poducha takie 2 walki z miesni mieciutkie :-) inaczej niepotrafie tego wytlumaczyc i niebedam sobie bo jak napislam kiedys probowalam ale zielona z tego jestem

najlepiej jest się badać siedziąc na kibelku lub zadrzeć noge na umywalke

TOŚKA dobrej nocki

Do góry