K
Kinga85
Gość
witam was
3mam kciuki za wasze starania cały czas
u mnie okej.. niedługo testowanko niby
pozdrawiam!
3mam kciuki za wasze starania cały czas
u mnie okej.. niedługo testowanko niby
pozdrawiam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dziś rano, jedna kreskaA tescik był robiony???????
hehehe a w Gdańsku mogę ci polecić hotel la pettite i villa akme mają swoje strony jak wpiszesz w googlas
aaaaaa i pensjonat morskie okno nad brzegiem morza he
Tosia a wiesz moze ile w tym pensjonacie kosztuje nocleg? bo tam cen nie ma a fajnie jest
wiesz chodzi o to, że duphaston to jednak lek. nie ma leków które są absolutnie bezpieczne to jest fakt. A hormon podawany w tak duzej dawce kobiecie która go nie potrzebuje to bez sens. chodzi o to, że natura swoje wie. Naturalna selekcj-brutlane. Jeśli rozwija sie nieprawidłowo, a w tak wczesnej ciaży nie ma możliwości tego wykluczyć to jaki jest sens podtrzymywanie takiego zarodka organizm sam wie co robić jak jest coś nie tak. niestety ale tak jest. A jak dziecko rozwija sie prawidłowo, to się rozgości i przetrwa. chodzi jej tylko o tak wczesną ciążę. Powiedziała, że podawanie hormonu w okresie gdy zarodek jest tak wrażliwy na czynniki i dopiero się tworzy może tylko pogorszyć sytuacje. A plamienia nie muszą oznaczać poronienia. Jeśli nawet, to pewnie miało tak być bo coś może było nie tak z roziwjającym sie bobasem. Zbyt duża dawka progesteronu moze odbić sie jednak choć nie zawsze na dziecku.Kerna duphaston nie szkodzi ciąży! jest to lek na jej podtrzymanie. Czytałam wiele opinii a skutków ubocznych dla dzidzi nie ma.
wiesz chodzi o to, że duphaston to jednak lek. nie ma leków które są absolutnie bezpieczne to jest fakt. A hormon podawany w tak duzej dawce kobiecie która go nie potrzebuje to bez sens. chodzi o to, że natura swoje wie. Naturalna selekcj-brutlane. Jeśli rozwija sie nieprawidłowo, a w tak wczesnej ciaży nie ma możliwości tego wykluczyć to jaki jest sens podtrzymywanie takiego zarodka organizm sam wie co robić jak jest coś nie tak. niestety ale tak jest. A jak dziecko rozwija sie prawidłowo, to się rozgości i przetrwa. chodzi jej tylko o tak wczesną ciążę. Powiedziała, że podawanie hormonu w okresie gdy zarodek jest tak wrażliwy na czynniki i dopiero się tworzy może tylko pogorszyć sytuacje. A plamienia nie muszą oznaczać poronienia. Jeśli nawet, to pewnie miało tak być bo coś może było nie tak z roziwjającym sie bobasem. Zbyt duża dawka progesteronu moze odbić sie jednak choć nie zawsze na dziecku.
Aha dodame, że mówimy tu o ciąży samoistnej, bo wiadomo, że jak ktoś wspomagał sie lekami żeby zajść w ciążę, to nadal sie przyjmuje leki
Zabka ja zawsze przed @ miałam taki sluz a w cyklu kiedy sie udąło miałam sucho