reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosiu chyba sie raczej zdecydujemy na Gdańsk :tak:

hehehe a w Gdańsku mogę ci polecić hotel la pettite i villa akme mają swoje strony jak wpiszesz w googlas

aaaaaa i pensjonat morskie okno nad brzegiem morza he

Dziewczynki a która jest zaraz po połowie cyklu?????
Czyzbym sama była na polu walki:-D

Kochana ja chyba na poczatku kolejnego jestem dzisiaj w nocy pewnie @ się pojawi tak czuje :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Byc moze jeszcze za wczesnie na testa.
A powiedz, czy wczesniej obserwowalas swoje cialo? Przygladalas sie piersia przed @? Bo ja u siebie zauwazylam, ze przed @ bardzo sie zmieniaja - zarowno sutki jak i cale cycki. I tez to kiedys wzielam za pewny objaw fasolki. Ale czlowiek uczy sie na bledach;-)

Hej Maćku
Tak obserwuję ciało, cycki i wogóle;-) staram się nie nakręcać, ale sama wiesz jak jest...tym bardziej jak jest po terminie. Sama już nie wiem, zauważyłam zmiany już wcześniej, też kilka razy wydawało mi się, ze to musi być już teraz i co @ wraz z rozczarowaniem....
Moje sutki są jakby spuchnięte, któraś z dziewczyn, chyba Oliwka określiła je jakby były z sylikonem...no nie wiem, czekam nic innego mi nie pozostaje...

Witam Wszystkie Nowe Dziewczyny...:-D

Hej Maćku
Tak obserwuję ciało, cycki i wogóle;-) staram się nie nakręcać, ale sama wiesz jak jest...tym bardziej jak jest po terminie. Sama już nie wiem, zauważyłam zmiany już wcześniej, też kilka razy wydawało mi się, ze to musi być już teraz i co @ wraz z rozczarowaniem....
Moje sutki są jakby spuchnięte, któraś z dziewczyn, chyba Oliwka określiła je jakby były z sylikonem...no nie wiem, czekam nic innego mi nie pozostaje...

Witam Wszystkie Nowe Dziewczyny...:-D

A tescik był robiony???????

Witam się!:-)witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania:tak::tak::tak:
Ja po wizycie u gin. odstawiłam leki i zdaję się na mądrosć natury. Jak fasolka będzie miała być to będzie i tak wcześnie duphaston może tylko zaszkodzić wiec zobaczymy co wyniknie. Jutro ide na bete i potem w czwartek żeby zobaczyć czy dobrze wzrasta:tak:

Witam się!:-)witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania:tak::tak::tak:
Ja po wizycie u gin. odstawiłam leki i zdaję się na mądrosć natury. Jak fasolka będzie miała być to będzie i tak wcześnie duphaston może tylko zaszkodzić wiec zobaczymy co wyniknie. Jutro ide na bete i potem w czwartek żeby zobaczyć czy dobrze wzrasta:tak:

Oooooo jak super!!!!

Duphaston moze zaszkodzic???????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Kerna duphaston nie szkodzi ciąży! jest to lek na jej podtrzymanie. Czytałam wiele opinii a skutków ubocznych dla dzidzi nie ma.

wszystko będzie dobrze zobaczysz :tak::tak:

czesc kerna fajnie ze zagladasz czasem do nas :-D

kobietki kupilam dzis sobie na pocieszenie zabki do akwarium i teraz niemoge ze smiechu bo tak na nie patrze a one sru do gory po powietrze apotem sie rozkraczaja i tak w bezruchu leca sobie na dno smiesznie to wyglada :-D

reklama
hej kobitki co tu tak pusto:confused: moj maz jak wstal do pracy to sobie wymyslil ze mam isc do pracy do biedronki :baffled: wiec o kolejnym dziecku moge juz zapomniec bo jak pojde do pracy to nastepne dziecko napewno odwlecze sie o paaare lat:baffled::zawstydzona/y::-( juz powoli mam dosc tego mojego zycia nic mi sie niudaje ciagle sie dusze i mieszkam z tesciami niemam wlasnego mieszkanka i niemam ciazy ani nadziei na nastepne dziecko...ten moj maz zniszczyl dzis moja nadzieje na leprsze jutro i moje nadzieje i zrojnowal moje cele w zyciu juz teraz niemam zadnych niemam juz do czego dazyc bo i tak wiem ze nic niewyjdzie i moj m zawsze wszystko mi zepsoje:zawstydzona/y: boze co za paskudny dzien:wściekła/y:

87zabka dziś masz słaby dzień...tak mam zazwyczaj jak przychodzi @ prześpisz się, a nic lepiej nie robi jak sen. A jutro z nowym dnim ułożysz to sobie, inaczej. Masz przeciez po co żyć masz córcię, a to już dużo. Wiele z Nas nie ma jeszcze dzieci, a bardzo by chciało, spróbuj dziś popatrzec z takiej perspektywy... Nadzieje na lepsze jutro na pewno masz, moze wolisz dziś myślec inaczej.
Twój mąż może ochłonie, przemysli w pracy i jutro popatrzycie na tą sytuację z innej perspektywy. Emocje są złym doradcą...wiem z własnego doświadczenia;-)

Do góry