reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tylko że mężczyzni nie wiedzą jak to jest gdy kobieta z całych sił pragnie dziecka,że z zazdrością patrzy na brzuszki innych kobitek jak odwraca sie za każdym wózkiem z dzidzią jak tam po kryjomu zagląda,jak wyobraża sobie jak to jest czuć ruch maleństawa -oni nas nigdy niezrozumieją!!i dlatego jest im tak łatwo zmieniać decyzje.

reklama
Dziewczyny ale sie ciesze:-D:-D:-):-):tak::tak::laugh2::happy::happy::happy::happy::happy2::biggrin2:Zadzwoniłam do tej kliniki gdzie chodze i babeczka powiedziała mi ze kolo nich jest apteka i tam mają ten pregnyl:tak::tak:Zaraz dzwonie jeszcze raz zeby lekarz wypisał mi recepte a ja sobie odbiore ja i wykupie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Tylko że mężczyzni nie wiedzą jak to jest gdy kobieta z całych sił pragnie dziecka,że z zazdrością patrzy na brzuszki innych kobitek jak odwraca sie za każdym wózkiem z dzidzią jak tam po kryjomu zagląda,jak wyobraża sobie jak to jest czuć ruch maleństawa -oni nas nigdy niezrozumieją!!i dlatego jest im tak łatwo zmieniać decyzje.
moj dodatkowo bardzo boi sie ze znow bardzo przytyje a jeszcze niezgubilam kilogramow z poprzedniej ciazy wiec boi sie jak bede wygladac po 2 i ze pewnie juz nigdy niechudne a on niechce miec slonicy chcialby jak kazdy facet miec smukla ponetna zonke :-:)zawstydzona/y:i to dodatkowo boli

oki narazie zmykam na pol godziny bo musze tego mojego gada obudzic do pracy wroce do was kobietki za pol godzinki

87zabka nie dziwię Ci się że jesteś zdenerwowana skoro Twój mężczyzna wygaduje takie rzeczy:no: ja też mam już jedno dziecko i wiem że po drugim będzie gorzej zrzucić kilogramy i ogólnie lekarz mi powiedział że brzuch będę miała większy ale kurcze damy radę kobietki!niech sam sobie ten facet jeden z drugim spróbuje zajść w ciążę,urodzić dziecko a potem zrzucać te kilogramy! co ja gadam,wystarczy żeby przeżyli jedną miesiączkę:-)

Uwaga na Sulechowską lubuską porodówkę, hasło rodzic po ludzku to mit, opieka nad noworodkami często pod psem, nie obrażając tych miłych słodkich kudłaczy na czterech łapkach, kobiety rodzące wskazują przypadki różnego skrajnego traktowania świeżo upieczonych mam.

Dziewczynki faceci do ciąży inaczej podchodzą bo oni nie mają takiego instynktu jak kobiety i dlatego, a ja Wam radze z własnego doswiadczenia słuchac meżów, ze sie uda bo oni to chyba czują:-D:-D mój M zapowiedział mi, ze jestem w ciąży i tak jest;-)

hej kobitki co tu tak pusto:confused: moj maz jak wstal do pracy to sobie wymyslil ze mam isc do pracy do biedronki :baffled: wiec o kolejnym dziecku moge juz zapomniec bo jak pojde do pracy to nastepne dziecko napewno odwlecze sie o paaare lat:baffled::zawstydzona/y::-( juz powoli mam dosc tego mojego zycia nic mi sie niudaje ciagle sie dusze i mieszkam z tesciami niemam wlasnego mieszkanka i niemam ciazy ani nadziei na nastepne dziecko...ten moj maz zniszczyl dzis moja nadzieje na leprsze jutro i moje nadzieje i zrojnowal moje cele w zyciu juz teraz niemam zadnych niemam juz do czego dazyc bo i tak wiem ze nic niewyjdzie i moj m zawsze wszystko mi zepsoje:zawstydzona/y: boze co za paskudny dzien:wściekła/y:

przykro mi moja droga naprawde :-( ja dzisiaj pewnie tez @ dostane więc zaczynamy walke od początku

Tosia za Twoją namową zagadałam męża o to, abysmy w maju jechali nad morze;-) a on mi no w sumie o mozemy jechac :-Dale sie ucieszyłam i własnie myślimy nad Gdynią, albo Gdańskiem albo Sopotem :tak:moze nie namową, ale dałas mi do myślenia :p

reklama
87żabka- kochana meliskę sobie zaparz, mój stary jak go ostatnio do roboty zaganiałam zapytał mnie czy on do cholery reproduktor jest czy jak ;-) a jak robiłam test i był negatywny to mówił że on wcale nie chce mieć jeszcze dzieci że jeszcze czas,.Czasami faceci tak pier****olą że szkoda gadać - Tulę mocno słoneczko

Lena_R - hej hej hej witamy razem razniej i weselej, i łatwiej przezywac rozczarowania

Pajka - zapraszam w razie co mogę podesłać ci kontakt do znajomego który ma pokoje do wynajęcia w Sopocie kurorcie znaczy się :-p:-D

izus180584 - faceci nigdy tego nie zrozumieją, hehe nawet nie wiedzą jak wygląda cykl menstruacyjny a ból miesiączkowy to pewnie symulacja jest :-D:-D:-D

Dziewczynki nerwowo Tu dzisiaj u nas, jutro chyba dołącze do @ tak coś czuje że wredota zaatakuje w nocy dzisiaj :-D no cóż nowy cykl nowe możliwości

Do góry