reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Suzi to trzymam kciukaski za fasolke

:*:*:*:*:**:*:*:*:*:*:-):tak::-D

Kurcze jestem jakas taka szczesliwa dzis:confused:

Powiem Ci pajka ze jakos na cud nie licze bo w sumie 3 razy sie przytulalismy!!!!:tak:

Dzwoniłam do kadrowej ,ale do innego sklepu:tak:Mam zadzwonic za 10 min mysle ze ona mi powie cos wiecej o tym naszym pakieciku:tak:
A potem zadzwonie sobie do przychodni ustalic termin!Moze jeszcze uda sie w tym cyklu:tak:

Samopoczucie kiepskie. co chwile lecą mi łzy... jestem rozbita

Co się kochana dzieje?????Tulam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gratulacje!!!!!Ale fajnie:tak:

Ja włąsnie wyprawiłam mezulka do pracy i teraz mam małą chwilke,bo zaraz biorę się za sprzątanko:dry:

Wczoraj jak kładłam się spać to nagle złapał mnie taki ból jajnika(prawego) ze szok:szok:Wiec chyba małe conieco pękło:tak:Tak przypuszczam;-)
Oczywiscie w nocy były przytulanki,ale nic nasiłe,bo kładąc sie spac nie mielismy takiego zamiaru:no:Jeszcze nawet moj M mowi to dzis "trzeba"a ja na to ze wcale nie!CO bedzie to bedzie:tak:No i jakoś tak samoistnie obudziliśmy się w nocy i do dzieła:-DRano śmiać mi się chciało :-D
Gratulacjeeeeeeeeeeeeeee

Samopoczucie kiepskie. co chwile lecą mi łzy... jestem rozbita
Hej nie daj sie i walcz dalej!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
po 4 dnia spóźnienia@ się wkońcu pojawiła. Nigdy mi się nie spóźniała, więc pomimo,że testy były negatywne to nadal miałam nadzieję, a teraz to już wogóle myślę sobie,że nigdy nam się nie uda:-(

Kochan nic sie nie martw:tak:Czasami tak jest ze jednym udaje sie od razu a inni musza poczekac:tak:Prosze przypomnij mi ile się staracie?????

Gratulacjeeeeeeeeeeeeeee

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Mam rozumieć że pęknietego pęcherzyka????;-)

Kochan nic sie nie martw:tak:Czasami tak jest ze jednym udaje sie od razu a inni musza poczekac:tak:Prosze przypomnij mi ile się staracie?????

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Mam rozumieć że pęknietego pęcherzyka????;-)
no tak pozytywnie trzeba patrzyc na wszystko. Co ma wisiec nie utonie kazda z nas ma zapisane losy wiec nic tylko zaprzec sie i probowac ja nie wiem sama ile to ze mna bedzie trwalo bo zaczynam staranka chyba od lutego wiec kto wie ile mi sie zejdzie

Wiesz co jest najgorsze, to ,że @ bez powodu się spóźniła i dała nadzieję,że tym razem się udało...byłam "twarda" przez te 2 lata, ale ten cykl wytrącił mnie z równowagi.

Podstawowe badania mam ok, w lutym wybierałam się na reszte badań, ale boje się wyniku, dlatego wciąż to odwlekam...
Jest mi bardzo ciężko...

Gratulacje!!!!!Ale fajnie:tak:

Ja włąsnie wyprawiłam mezulka do pracy i teraz mam małą chwilke,bo zaraz biorę się za sprzątanko:dry:

Wczoraj jak kładłam się spać to nagle złapał mnie taki ból jajnika(prawego) ze szok:szok:Wiec chyba małe conieco pękło:tak:Tak przypuszczam;-)
Oczywiscie w nocy były przytulanki,ale nic nasiłe,bo kładąc sie spac nie mielismy takiego zamiaru:no:Jeszcze nawet moj M mowi to dzis "trzeba"a ja na to ze wcale nie!CO bedzie to bedzie:tak:No i jakoś tak samoistnie obudziliśmy się w nocy i do dzieła:-DRano śmiać mi się chciało :-D
dziwne te tesciki w polsce sa u mnie w szwecji nawet taki teraz wymyslili ze pokazyje digitalnie w ktorym tygodniu sie jest ale najtanszy jest za30 zl nie wiewm czy kupowac te o jajeczkowaniu i kombinowac czy sic na zywiol i co ma byc to bedzie jak dziewczyny myslicie?

reklama
no tak pozytywnie trzeba patrzyc na wszystko. Co ma wisiec nie utonie kazda z nas ma zapisane losy wiec nic tylko zaprzec sie i probowac ja nie wiem sama ile to ze mna bedzie trwalo bo zaczynam staranka chyba od lutego wiec kto wie ile mi sie zejdzie

Dokłądnie,ale muszę przyznać ze też czasami mam załamanie,chyba każda z Nas ma:tak:
Kiedys tak bardzo sie nakręcałam ze miałam wszystkie możliwe objawy,włącznie z porannymi wymiotami:wściekła/y:DO sklepu miesnego nie mogłam wejsc bo tak mnie ciagneło...i co sie okazało????@ wstręciocha przychodziła co miesiac!!!!:wściekła/y:
Teraz stwierdzam fakt ze nie chce tak życ,bedzie co ma być, nie wariuje juz tak bardzo,ale tez nie odpusciłam do konca!
Chodzę do lekarza i zaczynam wspomagac nature,może to coś da!
ALe nie wolno dać sie zwariowac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry