reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie nadal @ nie widać, To już 4 dzien opóźnienia. Nie poszłam dziś na betę, bo stwierdziłam ,że poczekam do poniedziałku ( jak @ się jeszcze nie zjawi).
Coś jednak czuje, że dziś się zjawi... (jednak miejmy nadzieje,że te przeczucie jest mylące)

reklama
Do mnie właśnie @ przylazła,więc zagryzłam ją czekoladą i tyle - bo przecież staranka są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne!!! :-) :-) :-)

Idę zrobić smaluszek dla Męża mego. :-p

P.S. Jakby ktoś znalazł listę,to ja poproszę. ;-)

Ostatnia edycja:
Do mnie właśnie @ przylazła,więc zagryzłam ją czekoladą i tyle - bo przecież staranka są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne!!! :-) :-) :-)

Przykro mi,ale masz dobre podejście, więc to jest najważniejsze

cisza tu zapadła jakaś:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Pralinka teściory cudne!

Gratuluje!

Ja siedzę w pracy, wpadnę potem.

Czekam na wiadomości o II kreskach.

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Ja miałam identycznie GRATULUJE

Dzień doberek. :-)

30dc - małpiszona brak! :-D Bo przecież inaczej być nie mogło. :-) ;-) Wieczorem jajnik mnie bolał,ale teraz już cisza. ;-)

Małapralinka,śliczny widoczek z samego rana. :-) Gratulacje raz jeszcze. :tak:

chciałam namawiac na testa, ale czytałam, ze małpaprzysztła:-(

Zartowalam z tym nekrecaniem:tak:
Co do pregnylu - to byl moj pierwszy monitoring (drugi cylk, powiedzmy z leczeniem), wiec dopiero patrzymy co tam sie dzieje. Teraz mam sobie zbadac ponownie prl, czy spadla. Jesli tak, to zobaczymy w kolejnym cyklu (bo bromka biore dopiero miesiac, i te jajka mogly byc jeszcze zle utworzone wlasnie przez prl) - moze nie trzeba bedzie ingerowac. Poza tym nie powiem mu przeciez "panie dawaj pregnyl, bo mi kolezanka na forum powiedziala, ze mam dostac";-)
A dociekam z czystej ciekawosci, zaglebiam temat nieplodnosci - ufam lekarzowi i na razie bede sie stosowac do jego wskazowek. Nie martw sie - jescze nie zamierzam zostac swirem;-)

No ale jak to jest - czy zawsze niepekniety pecherzyk zamienia sie w torbiel? Bo u mnie najprawdopodobniej nie pekaja, a nigdy nie mialam zadnej torbieli:confused:

NIe przejmuj sie - moje tez;-) Czasami kilka razy pisze to samo i zero reakcji;-)
Ja tam zawsze czytam Twoje posty, bo wszystki po kolei czytam, ale nie odpowiadam:tak:
Trzymam kciuki za nieprzyjscie @!!!

Nie zawsze tworzą sie torbiele to zależy od Twojego organizmu u mnie akurat 4 razy zrobiła sie torbiel, ale to przy stymulacji clo.

Tulam mocno:-(

Ja własnie wstałam :sorry2::sorry2::sorry2:
zjadłam sobe kanapeczki z białym serkiem, zeby nabiału trosku zjesc i Wam podczytuje;-)

witajcie dziewcyny:-d
nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Milego dzionka wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Agutka no szkoda wielka, ale masz sznase jeszcze sei postarać...oj ciężka praca Cie czeka;-);-);-)
Żabka a ile Ci sie spóźnia @???Bo mi sie już myli wszytko

reklama
Babeczki,ale ja się jakoś tak nie przejmuję strasznie... 2 ostatnie cykle przepłakałam przy @,a teraz lajcik. Ja chcę żyć! ;-) Poza tym tak,jak pisałam - staranka są mega przyjemne,więc będziemy działać. :-) A jak się nie uda,to nie. Mamy Zuzię i to jest dla Nas najważniejsze! :-) :tak: :-) :tak: :-)

Agutka no szkoda wielka, ale masz sznase jeszcze sei postarać...oj ciężka praca Cie czeka;-);-);-)

Ja tam tę "pracę" uwielbiam. :-p :-)

W ogóle,to przyszły dziś prezenty dla Pradziadków i jednych dziadków. :-) Jeszcze czekam na jedną paczuszkę dla jednych Dziadków. :-) :tak: Ale się Zuzia zdziwi,jak wróci - bo niedawno pojechała z moją Mamą do miasta. ;-) A ja topię smalec. :baffled: :-D :-p

Do góry