reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie nadal @ nie widać, To już 4 dzien opóźnienia. Nie poszłam dziś na betę, bo stwierdziłam ,że poczekam do poniedziałku ( jak @ się jeszcze nie zjawi).
Coś jednak czuje, że dziś się zjawi... (jednak miejmy nadzieje,że te przeczucie jest mylące)

reklama
Do mnie właśnie @ przylazła,więc zagryzłam ją czekoladą i tyle - bo przecież staranka są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne!!! :-) :-) :-)

Idę zrobić smaluszek dla Męża mego. :-p

P.S. Jakby ktoś znalazł listę,to ja poproszę. ;-)

Ostatnia edycja:
Do mnie właśnie @ przylazła,więc zagryzłam ją czekoladą i tyle - bo przecież staranka są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne!!! :-) :-) :-)

Przykro mi,ale masz dobre podejście, więc to jest najważniejsze

cisza tu zapadła jakaś:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Pralinka teściory cudne!

Gratuluje!

Ja siedzę w pracy, wpadnę potem.

Czekam na wiadomości o II kreskach.

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Ja miałam identycznie GRATULUJE

Dzień doberek. :-)

30dc - małpiszona brak! :-D Bo przecież inaczej być nie mogło. :-) ;-) Wieczorem jajnik mnie bolał,ale teraz już cisza. ;-)

Małapralinka,śliczny widoczek z samego rana. :-) Gratulacje raz jeszcze. :tak:

chciałam namawiac na testa, ale czytałam, ze małpaprzysztła:-(

Zartowalam z tym nekrecaniem:tak:
Co do pregnylu - to byl moj pierwszy monitoring (drugi cylk, powiedzmy z leczeniem), wiec dopiero patrzymy co tam sie dzieje. Teraz mam sobie zbadac ponownie prl, czy spadla. Jesli tak, to zobaczymy w kolejnym cyklu (bo bromka biore dopiero miesiac, i te jajka mogly byc jeszcze zle utworzone wlasnie przez prl) - moze nie trzeba bedzie ingerowac. Poza tym nie powiem mu przeciez "panie dawaj pregnyl, bo mi kolezanka na forum powiedziala, ze mam dostac";-)
A dociekam z czystej ciekawosci, zaglebiam temat nieplodnosci - ufam lekarzowi i na razie bede sie stosowac do jego wskazowek. Nie martw sie - jescze nie zamierzam zostac swirem;-)

No ale jak to jest - czy zawsze niepekniety pecherzyk zamienia sie w torbiel? Bo u mnie najprawdopodobniej nie pekaja, a nigdy nie mialam zadnej torbieli:confused:

NIe przejmuj sie - moje tez;-) Czasami kilka razy pisze to samo i zero reakcji;-)
Ja tam zawsze czytam Twoje posty, bo wszystki po kolei czytam, ale nie odpowiadam:tak:
Trzymam kciuki za nieprzyjscie @!!!

Nie zawsze tworzą sie torbiele to zależy od Twojego organizmu u mnie akurat 4 razy zrobiła sie torbiel, ale to przy stymulacji clo.

Tulam mocno:-(

Ja własnie wstałam :sorry2::sorry2::sorry2:
zjadłam sobe kanapeczki z białym serkiem, zeby nabiału trosku zjesc i Wam podczytuje;-)

witajcie dziewcyny:-d
nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Milego dzionka wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Agutka no szkoda wielka, ale masz sznase jeszcze sei postarać...oj ciężka praca Cie czeka;-);-);-)
Żabka a ile Ci sie spóźnia @???Bo mi sie już myli wszytko

reklama
Babeczki,ale ja się jakoś tak nie przejmuję strasznie... 2 ostatnie cykle przepłakałam przy @,a teraz lajcik. Ja chcę żyć! ;-) Poza tym tak,jak pisałam - staranka są mega przyjemne,więc będziemy działać. :-) A jak się nie uda,to nie. Mamy Zuzię i to jest dla Nas najważniejsze! :-) :tak: :-) :tak: :-)

Agutka no szkoda wielka, ale masz sznase jeszcze sei postarać...oj ciężka praca Cie czeka;-);-);-)

Ja tam tę "pracę" uwielbiam. :-p :-)

W ogóle,to przyszły dziś prezenty dla Pradziadków i jednych dziadków. :-) Jeszcze czekam na jedną paczuszkę dla jednych Dziadków. :-) :tak: Ale się Zuzia zdziwi,jak wróci - bo niedawno pojechała z moją Mamą do miasta. ;-) A ja topię smalec. :baffled: :-D :-p

Do góry