reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kobietki kochane chyba musze zrobic sprostowanie do mojego dzisiejszego rannego postu z testem:zawstydzona/y:bo jak wrocilam od poloznej po zarejestrowaniu sie to cos mi niedalo i jeszcze raz obejzalam moj porasnny test :szok: i albo mam zwidy albo fata morgana jakis cien tam jest taki baaaardzo jasny ledwo widoczny :szok:dalam mezowi do pokazania ale on sie ze mnie zaczal smiac ze on tam nic niewidzi ale ja widze taka bladzie okropna ale juz sie tak nienakrecam i sobie niewmawiam i teraz sobie spokojnie odczekam przynajmniej 4 dni i dopiero powtorze bobotesta ale i tak jestem dzis spokojniejsza i wyluzowana po rozmowie z nasza polozna bo to fajna babka jest trzymajcie kciukasy zeby cien zmienil sie w grubasa :-D

kobietki kochane chyba musze zrobic sprostowanie do mojego dzisiejszego rannego postu z testem:zawstydzona/y:bo jak wrocilam od poloznej po zarejestrowaniu sie to cos mi niedalo i jeszcze raz obejzalam moj porasnny test :szok: i albo mam zwidy albo fata morgana jakis cien tam jest taki baaaardzo jasny ledwo widoczny :szok:dalam mezowi do pokazania ale on sie ze mnie zaczal smiac ze on tam nic niewidzi ale ja widze taka bladzie okropna ale juz sie tak nienakrecam i sobie niewmawiam i teraz sobie spokojnie odczekam przynajmniej 4 dni i dopiero powtorze bobotesta ale i tak jestem dzis spokojniejsza i wyluzowana po rozmowie z nasza polozna bo to fajna babka jest trzymajcie kciukasy zeby cien zmienil sie w grubasa :-D

Zabka test jest wiadygodny do 5 minut od zrobienia. Zrób jeszcze raz z ranca to bedziesz wiedziała. A ile Ci sie spoznia@?

Post Maćku (chyba wczoraj)NIe wiem, czy chce Ci sie w to wnikac, ale napisze;-) 10dc pecherzyk mial 18mm. Gdyby owulka byla, to bylaby w niedziele 13dc (tak mi sie zreszta zdawalo, bo mialam silny bol podbrzusza i tak wskazuje skok tempki), a 15 dc pechol mial 20 mm. Nie jest raczej mozliwe, zeby jakis drugi urosl taki duzy? Bo przeciez jak jeden peknie to hamuje wrost pozostalych? Dobrze mowie? Wtedy 17dc moglby byc widoczne cialko zolte, a ten 20mm pechol by byl juz mniejszy... Co sadzisz o tej teorii?

Cześć Dziewczyny
najpierw odp Maćku mi to wygląda na to że Ci pęcherzyk, który miał 18mm urósł w 15dc do 20mm, ale nie jest powiedziane że Ci pękł i właśnie na to żeby pękł daje się Pregnyl ja miałam Pregnyl podany własnie kiedy lekarz stwierdził pęcherzyk 20mm

No to jeszcze raz Witam Wszystkie!!!
3 godz zajęło mi czytanie wczoraja plus dzisiejsze posty i tak sobie myślę nie dało by się czegos z tym zrobić!!!
Może sobie podopisujemy przy suwaczkach najwazniejsze info o sobie: ile się staramy, jakie długie cykle, kiedy testowanko i czy bierzemy jakies leki,i unikniemy wtedy powtarzajacych się postów i pytań????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutka, przykro mi.:-( A ja już mocno wierzyłam, że Tobie się udało, ale myślę, że Ty po prostu czekasz na mnie.;-) Żebyśmy latem mogły się spotykać już nie tylko z naszymi Wrześniaczkami ale i z dzidziusiami.:tak:

Aguś,no ba! ;-)

Siwietne podejscie!!! Tylko pozazdroscic!!!

A co tu się smucić. ;-) Ja miałam dosyć smutków po ostatnich 2 cyklach. Muszę odżyć. ;-)
Dzidzia wie,kiedy się pojawić. :tak: Wiem,że i u Nas się pojawi,a czy to będzie teraz,czy za kilka miesięcy,to nieważne - grunt,żeby się zdrowiutko rozwijała! :tak:

Dziewczyny M mi właśnie odebrał winik progesteronu w 23dc mam poziom 33, ktoś wie co to oznacza? Kiedys miałam robiony w 25dc to miałam coś ok 25

Włąsnie wróciłam z apteki i wiedziałam ze cos pomieszam z tymi sterydami!!!!!Ale lekarz tak nabazgrał ze nie sztuka go odczytac:tak:
Leki juz zakupione:tak:
Te sterydy nazywają sie "ENCORTON"mam je brac od 1go dnia do dni płodnych!!!
Duzy problem jest z Perglynem ,ale jeszcze popytam:tak:

reklama
Włąsnie wróciłam z apteki i wiedziałam ze cos pomieszam z tymi sterydami!!!!!Ale lekarz tak nabazgrał ze nie sztuka go odczytac:tak:
Leki juz zakupione:tak:
Te sterydy nazywają sie "ENCORTON"mam je brac od 1go dnia do dni płodnych!!!
Duzy problem jest z Perglynem ,ale jeszcze popytam:tak:
Suzi a zapisał Ci ten Pregnyl, któras z zafasolkowanych chciała odsprzedac jak pamiętam w zaszłym tyg. Na co masz brac te sterydy?

Do góry