reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie przyszła @. Nie wiem dlaczego rozregulował mi się okres, nie miałam stresów, ani żadnych sytuacji,które mogłyby do tego doprowadzić. Mam dość tych starań o dzidzie. Kolejne porażki sprawiają mi tyle bólu...

Malapralinko gratuluję i bardzo zazdroszczę tych 2 kreseczek.

reklama
ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl

Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 6 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 6 cykl (test 14.02)
nanusia - około 21 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 7 cykl
ryba30 - 4 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 1 cykl
Robin 19 cykl
nereida
oliwka_11 – 1 cykl
malapralinka – 1 cykl
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale -

Agutka, przykro mi.:-( A ja już mocno wierzyłam, że Tobie się udało, ale myślę, że Ty po prostu czekasz na mnie.;-) Żebyśmy latem mogły się spotykać już nie tylko z naszymi Wrześniaczkami ale i z dzidziusiami.:tak:

Nanusia, przykro mi.

Malapralinko, no dzisiaj już mocno widać tą drugą krechę. Oficjalnie już GRATULUJĘ!

Zabka, tulam.

małapralinka ja również oficjalnie gratuluje i ściskam Dziewuszki którym się w tym cyku nie udało tak jak mi :/
Co prawda @ się jeszcze nie rozwinął ale...
wczoraj rano przy podcieraniu różowo, potem przez cały dzien żółtawo - kawowo
a dzis od rano brązowo czyli przypuszczam że dziś wieczorem albo jutro rano najpóźniej ta cholera przyjdzie. :wściekła/y:

W tym cylku mam zamiar kontrolować tempke by dokładnie wiedziec jak z ta moją owulacją jest - tzn chce sie upewnic czy dobrze "czytam" ze śluzu;-)

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg
Gratulacje!!!!!Ale fajnie:tak:

Ja włąsnie wyprawiłam mezulka do pracy i teraz mam małą chwilke,bo zaraz biorę się za sprzątanko:dry:

Wczoraj jak kładłam się spać to nagle złapał mnie taki ból jajnika(prawego) ze szok:szok:Wiec chyba małe conieco pękło:tak:Tak przypuszczam;-)
Oczywiscie w nocy były przytulanki,ale nic nasiłe,bo kładąc sie spac nie mielismy takiego zamiaru:no:Jeszcze nawet moj M mowi to dzis "trzeba"a ja na to ze wcale nie!CO bedzie to bedzie:tak:No i jakoś tak samoistnie obudziliśmy się w nocy i do dzieła:-DRano śmiać mi się chciało :-D

Gratulacje!!!!!Ale fajnie:tak:

Ja włąsnie wyprawiłam mezulka do pracy i teraz mam małą chwilke,bo zaraz biorę się za sprzątanko:dry:

Wczoraj jak kładłam się spać to nagle złapał mnie taki ból jajnika(prawego) ze szok:szok:Wiec chyba małe conieco pękło:tak:Tak przypuszczam;-)
Oczywiscie w nocy były przytulanki,ale nic nasiłe,bo kładąc sie spac nie mielismy takiego zamiaru:no:Jeszcze nawet moj M mowi to dzis "trzeba"a ja na to ze wcale nie!CO bedzie to bedzie:tak:No i jakoś tak samoistnie obudziliśmy się w nocy i do dzieła:-DRano śmiać mi się chciało :-D

Suzi to trzymam kciukaski za fasolke

reklama
Do góry