reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

RÓB< RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) kup sobie bobo ttesta a najlepiej dwa tak jak ja i niebedziesz mieć wątpliwości. Ja miałam jedfnego sikańca drugiegopłytkowego i ten drugi wyszedł wyraźniej:tak:
Popieram agutka spróbuj.
Kerna a myslisz że u mnie to trochę zaszybko jak dziś 23dc a cylke ostatnio25 dniowe? A może kupię testy i poczekaja na odpowiednią chwilę:tak:

reklama
ale kup sobie dwa, mówie ci. I jak wypiłaś już kawusie czy cuś to ją wysikaj i potem rób! Oj trzymam kciuki..rób dzisiaj bo nie wytrzymam napięcia...a kobiecie w ciazy sie nie odmawia:tak:;-)

Popieram agutka spróbuj.
Kerna a myslisz że u mnie to trochę zaszybko jak dziś 23dc a cylke ostatnio25 dniowe? A może kupię testy i poczekaja na odpowiednią chwilę:tak:
szczerze wydaje mi sie ze kupisz ten czuły test i powinno ci wyjść. No ale tez nie ma reguły bo moze akurat u Ciebie hcg bardzo wolno rośnie i wtedy zonk.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Popieram agutka spróbuj.

U mnie by nie poczekały. :no: :zawstydzona/y: Dlatego tak zwlekam z kupnem,mimo,że do apteki mamj akieś 100m. :-p :-D
Ale powiem Wam,że wczoraj miałam takiego powera,że HuHu! Dziś już też czuję,że mnie w środku "rozsadza". :-p Tylko coś mną telepać zaczęło... Chyba zaraz mi "serduszko wyskoczy",jak to Zuzia mówi. ;-)

U mnie by nie poczekały. :no: :zawstydzona/y: Dlatego tak zwlekam z kupnem,mimo,że do apteki mamj akieś 100m. :-p :-D
Ale powiem Wam,że wczoraj miałam takiego powera,że HuHu! Dziś już też czuję,że mnie w środku "rozsadza". :-p Tylko coś mną telepać zaczęło... Chyba zaraz mi "serduszko wyskoczy",jak to Zuzia mówi. ;-)
Z zimna czy z nerwów?

ale kup sobie dwa, mówie ci. I jak wypiłaś już kawusie czy cuś to ją wysikaj i potem rób! Oj trzymam kciuki..rób dzisiaj bo nie wytrzymam napięcia...a kobiecie w ciazy sie nie odmawia:tak:;-)

Wiem,wiem. :-D Ale kurcze... Chyba poczekam do rana,bo wtedy te stężenie jest większe. ;-)
Coś mnie brzuch pobolewa - chyba nerwy. :baffled: :-D

Z zimna czy z nerwów?

Chyba nerwy. Albo kawa. :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie nakrecaj sie spokojnie czekaj :tak:

Dziewczyny pogadajcie z lekarzem na temat pregnylu bo skoro macie obie pecherzyki, które ładnie rosną to nie ma co robic w kółko badan jakwystarczy zastrzyk z pregnylu i moze dojsc do owulki. A tak sie zadręczacie nie wiadomo po co i dociekacie co Wam jest.
Zartowalam z tym nekrecaniem:tak:
Co do pregnylu - to byl moj pierwszy monitoring (drugi cylk, powiedzmy z leczeniem), wiec dopiero patrzymy co tam sie dzieje. Teraz mam sobie zbadac ponownie prl, czy spadla. Jesli tak, to zobaczymy w kolejnym cyklu (bo bromka biore dopiero miesiac, i te jajka mogly byc jeszcze zle utworzone wlasnie przez prl) - moze nie trzeba bedzie ingerowac. Poza tym nie powiem mu przeciez "panie dawaj pregnyl, bo mi kolezanka na forum powiedziala, ze mam dostac";-)
A dociekam z czystej ciekawosci, zaglebiam temat nieplodnosci - ufam lekarzowi i na razie bede sie stosowac do jego wskazowek. Nie martw sie - jescze nie zamierzam zostac swirem;-)

Dziekuje Pajeczko :*:*:*
Ja juz w tym cyklu nie bede miała monitoringu:wściekła/y:Miałam w 9 dc.Pecherzyk 17mm i kazał sie przytulac !!!!!!!:tak:Ale nigdty nie miałąm zadnej torbieli:no:Wiec mowi ze łądnie pekaja,bo zawsze na kolejnym usg jest czysciutko!A chyba 4 cykle temu miałąm usg w 23dc i było ładne ciałko zólte:tak:Wiec chyba jest ok????
No ale jak to jest - czy zawsze niepekniety pecherzyk zamienia sie w torbiel? Bo u mnie najprawdopodobniej nie pekaja, a nigdy nie mialam zadnej torbieli:confused:
Kerna,Babeczko. ;-) To pisałam wczoraj. ;-) Ale zauważyłąm,że jakoś moje posty są mijane szerokim łukiem. :-( :zawstydzona/y:
NIe przejmuj sie - moje tez;-) Czasami kilka razy pisze to samo i zero reakcji;-)
Ja tam zawsze czytam Twoje posty, bo wszystki po kolei czytam, ale nie odpowiadam:tak:
Trzymam kciuki za nieprzyjscie @!!!

reklama
hej babeczki dzis znow robialm testa bowczoraj niedostalam @ i 1 krecha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i @ dalej niewidac i poszlam do naszej poloznej zeby zapytac co i jak i zarejestrowalam sie do mojego gina zeby mnie zbadal i zrobil USG i sprawdzil co tam sie dzieje jesli dalej niedostane @ ale teraz we wtorek go niebedzie i jestem zarejestrowana dopiero na 26 stycznia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale polozna powiedziala ze jak @ niedostane to dzien przed wizyta mam zrobic jeszcze jednego testa ...i sie troszke uspokoilam ze jestem chociaz zarejestrowana i ze jak @ dalej nieprzyjdzie to bede w koncu u lekarza i wtedy sie dowiem co i jak pozdrawiam was

Do góry