reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bo mi te plamienie spokoju nie daje. I dlatego wolę poczekać. ;-)
Zobaczymy,dopiero początek dnia. Jeśli wszystko będzie po mojej myśli,to kupię testa. ;-)
Ja pewnie też bym czekała. Pisałm Tobie o mojej przyjaciółce, więc myślę że u Ciebie może być podobnie:-D i za parę dni przybędzie nasstępna fasolka na razie piszę tak nieśmiało a potem głośno i wyraźnie Tobie pogratuluję.

Już nas nie lubisz... :-( :no:

:-p :-D ;-)

A tak serio,to dziś plamki są - na papierze. Dlatego narazie po testa się nie wybieram. ;-)
nigdy was nie lubiłam!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:;-)
eh ty niedobra babo!! Mam tyle wątków do obskoczenia, a Wy produkujecie takie ilości że musiałabym zrezygnować ze snu:-D:-D:-D a szybko idę do łóżeczka.....bo bejbe wstaje przed 6 rano:szok:

Wiem właśnie i też to obstawiam. :-) :-) :-)
Ale jakoś nie doczytała,czy ktoś też tak miał...
Tylko bodajże przyjaciółka Lopop - podobnie. A u nas?
Tu nie pamiętam żeby ktoś o tym pisał.
Przyjaciółeczka na pewno miała- to była jej pierwsza ciąża. Z driga to były duże problemy(pozamaciczna i trzecia z powodzeniem) Także ona jest przykładem że się uda.Starali się rok i pech a potem rok i3 miesiące i synek jyż był jako fasoleczka. Ciężko to wszystko przeżyła te szpitale :-( ale już ma to co chciała.

Kerna zapomiałam zapytać cała Wasza rodzinka za dużo nie różniła się od Hiszpanów chodzi mi o tą karnację i oczy. Nie podpadliście że Polacy bo oni to chyba myślą że my jacyś bladzi co?
A w ogóle pytałaś się czy co nie którzy wiedzą gdzie leży Polska?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nigdy was nie lubiłam!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:;-)
eh ty niedobra babo!! Mam tyle wątków do obskoczenia, a Wy produkujecie takie ilości że musiałabym zrezygnować ze snu:-D:-D:-D a szybko idę do łóżeczka.....bo bejbe wstaje przed 6 rano:szok:

Wierzę. ;-)
Też bym się już do wrześniówek dopisała. :-p

Kurde,tak myślę o tym teście... I jakbym dziś kupiła,to czy od razu robić,czy poczekać do rana. :confused: Dylematy,że hej! :-p ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna zapomiałam zapytać cała Wasza rodzinka za dużo nie różniła się od Hiszpanów chodzi mi o tą karnację i oczy. Nie podpadliście że Polacy bo oni to chyba myślą że my jacyś bladzi co?
A w ogóle pytałaś się czy co nie którzy wiedzą gdzie leży Polska?
wiesz powiem Ci tak. nie obrazając ich, ale jednak faktem jest, że są mało inteligentni. Większośc kojarzy Polskę tylko z Papieżem. dużo osób nawet nie wie gdzie leży Polska a i zdarzały mi sie takie, co pytały się w jakim języku rozmawiamy. Po hiszpańsku czy mam własny język. Jak powiedziałąm że mamy własny to ona sie pyta hiszpański??? także gadaj z idiotą. Ale to akurat była rumunka których miejscami jest więcej niż hispanów.
Nas cały czas uważano za rumunów, bo ich tam jest od cholery. nie lubią ich i nie szanują. Polaków bardziej i nie raz tylko dlatego że jesteśmy polakami udało nam sie znaleźć prace i mieszkanie. Hiszpaniie mają całkiem inna karnację i nie sposób wyglądać podobnie:no::no::no::no: choćbym nie wiem jak chciała:-D. teraz Polak już nei jest tak szanowany jak kiedyś przynajmniej w naszym miasteczku. niestety ale zjechało sie bardzo dużo gnojków i teraz Polak kojarzy im sie z rozróbami i kłopotami..a czemu w ogóle pytasz?????

Kerna wiem że moje pytanie może wydać się głupie ale mój kolega pojechał teraz na wymianę doktorancką do Hiszpanii i tak mu zazdroszczę widoków ,słońca a u nas taki mróz. Czy Wam też jest tak zimno jak cholera :-p bo ja chodzę w trzy rekawy długie ubrana do pracy mój M śmieje się ze mnie i normalnie mam drgawki z zimna jak siedzę w domku:tak: Takim zmarźluchem nigdy nie byłam:confused:

Kurde,tak myślę o tym teście... I jakbym dziś kupiła,to czy od razu robić,czy poczekać do rana. :confused: Dylematy,że hej! :-p ;-)
RÓB< RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) kup sobie bobo ttesta a najlepiej dwa tak jak ja i niebedziesz mieć wątpliwości. Ja miałam jedfnego sikańca drugiegopłytkowego i ten drugi wyszedł wyraźniej:tak:

reklama
RÓB< RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) kup sobie bobo ttesta a najlepiej dwa tak jak ja i niebedziesz mieć wątpliwości. Ja miałam jedfnego sikańca drugiegopłytkowego i ten drugi wyszedł wyraźniej:tak:

Ja chce właśnie kupić płytkowego. ;-)
Pamiętam,że przy Zuzi dwa razy robiłam Quick Vue,ale coś ciężko go u Nas dostać. :baffled:

Do góry