reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajeczko ten jeszcze mam natural;-)
Od przyszłego zaczynam z tym wszystkim:tak:

Kochane ja ide spac,a raczej moze jeszcze pognębic mezusia,bo własnie wrócił:tak::-D

Papapapapa i do juterka

Aha to spoko tylko przy clo musisz monitorowac bo moze jakis pecherzyk pozostac i sie torbielka zrobi dlatego warto zawsze koło 20 dc sprawdzic czy jest czysto:)

reklama
Aha to spoko tylko przy clo musisz monitorowac bo moze jakis pecherzyk pozostac i sie torbielka zrobi dlatego warto zawsze koło 20 dc sprawdzic czy jest czysto:)

Dziewczynki jak zwykle byłyście twórcze wieczorem :tak: nadrobiłam i powiem tak (może to już będzie nie aktualne:zawstydzona/y:)
Ja zrobiłam te wszystkie badania i okazało się że progesteron za niski :tak: cykle nie regularne były - dostałam luteine między 16dc a 25dc cykle się wyregulowały :tak:
1 lutego ide do gin i zrobie wszystkie badania zobaczymy czy się wyregulowały.

Życze miłego dnia moje drogie i II kreseczek dla babeczek które testują:-)

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Dzień doberek. :-)

30dc - małpiszona brak! :-D Bo przecież inaczej być nie mogło. :-) ;-) Wieczorem jajnik mnie bolał,ale teraz już cisza. ;-)

Małapralinka,śliczny widoczek z samego rana. :-) Gratulacje raz jeszcze. :tak:

nie testujesz dzis????

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Puk puk wieczorowo. ;-)

Stwierdziłam,że testu jutro nie robię. ;-) Dostałam popołudniu jakiegoś niewielkiego plamienia beżowo/brązowego. Nie wiem... Albo to od tego szaleństwa na śniegu,a później bieganinie po mieście albo .. kolejny cykl przed Nami. ;-)
Poczekam do soboty. :-) Na liście mój test jest nieaktualny. ;-)

Kerna,Babeczko. ;-) To pisałam wczoraj. ;-) Ale zauważyłąm,że jakoś moje posty są mijane szerokim łukiem. :-( :zawstydzona/y:

Kerna,Babeczko. ;-) To pisałam wczoraj. ;-) Ale zauważyłąm,że jakoś moje posty są mijane szerokim łukiem. :-( :zawstydzona/y:
Ja omijam Twoje posty bo czekam na wiadomości o 2 kreskach-ale ty masz cierpliwość,podziwiam.:-)

Kerna w którym dc testowałaś-przypomnij proszę mi?

reklama
Ooooo przepraszam ale ja tak wpadam i wypadam, i przyznam że wszystkiego nie czytam:no::no::no::no: sorki za gafe:zawstydzona/y: WSTYD!!!;-) Dziś bez palmień??

Kerna w którym dc testowałaś-przypomnij proszę mi?
testowałam w 31dc na ok32. Zwykle miałam dłuższe cykle, ale dwa ostatnie 32:tak:

Bo mi te plamienie spokoju nie daje. I dlatego wolę poczekać. ;-)
Zobaczymy,dopiero początek dnia. Jeśli wszystko będzie po mojej myśli,to kupię testa. ;-)
dwa tyg po zapłodnieniu nastepuje zagnieżdżanie w macicy i pewnie to to:tak::tak::tak::tak:

Do góry