reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Znalazlam wykres jakiejs laski, z podobna sytuacja do mojej - lekarz nie byl pewny czy widzic cialko zolte czy cos innego. I ma fasolke:tak:
Ale sie nie nakrecam;-)

reklama
Ja jutro zaczynam dzwonic po przychodniach:-D

Eh bez przesady nie ma co wariować, jeśli masz taką potrzebę a gin nie zaliecił ci badać to zrób sobie LH i TSH to o czym pisała Pajka, możesz zrobić progesteron, prolaktynę. A najlepiej to nic nie rób a za ta kase z badan to idź z ukochanym na pizze a potem przytulanki i tyle :-D

No to ładnie sie zastosuje:tak:do zalecen:tak:

Tylko nie wiem czy nie bedzie wczesniej owulki po Clo mam na usg wstawic sie miedzy 9a11dc!
I jak pytałam tego mojego gina to powiedział ze nie musze robic hormonów:confused:

MASZ COS NA PW ;-)POCZEKAJ NA MONITORING zobaczysz co sie po nim okarze

Znalazlam wykres jakiejs laski, z podobna sytuacja do mojej - lekarz nie byl pewny czy widzic cialko zolte czy cos innego. I ma fasolke:tak:
Ale sie nie nakrecam;-)

nie nakrecaj sie spokojnie czekaj :tak:

Dziewczyny pogadajcie z lekarzem na temat pregnylu bo skoro macie obie pecherzyki, które ładnie rosną to nie ma co robic w kółko badan jakwystarczy zastrzyk z pregnylu i moze dojsc do owulki. A tak sie zadręczacie nie wiadomo po co i dociekacie co Wam jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nic mi nie dała, tylko Dostinex na obniżenie prl. :baffled:

Dobranoc Dziewczynki!

PAJKA ty piszesz na forum ale w zalogowanych wcale ciebie nie ma :confused:

Bo ja sie ukrywam ;-) jest taka obcja ;-)
To z nią pogadaj o tym, niech sie lekarka wypowie skoro masz swoje ładne pecherzyki i rosną to czemu nie spróbowac?

Tylko bierzcie pod uwage jeszcze wielkosc endometrium

Dziekuje Pajeczko :*:*:*
Ja juz w tym cyklu nie bede miała monitoringu:wściekła/y:Miałam w 9 dc.Pecherzyk 17mm i kazał sie przytulac !!!!!!!:tak:Ale nigdty nie miałąm zadnej torbieli:no:Wiec mowi ze łądnie pekaja,bo zawsze na kolejnym usg jest czysciutko!A chyba 4 cykle temu miałąm usg w 23dc i było ładne ciałko zólte:tak:Wiec chyba jest ok????

Dziekuje Pajeczko :*:*:*
Ja juz w tym cyklu nie bede miała monitoringu:wściekła/y:Miałam w 9 dc.Pecherzyk 17mm i kazał sie przytulac !!!!!!!:tak:Ale nigdty nie miałąm zadnej torbieli:no:Wiec mowi ze łądnie pekaja,bo zawsze na kolejnym usg jest czysciutko!A chyba 4 cykle temu miałąm usg w 23dc i było ładne ciałko zólte:tak:Wiec chyba jest ok????

Tak to jest wsio dobrze to teraz sie przytulac i nie myslec tyle ;-)
Ja sie relaksowałam z muzyczką relaksacyjną i jakoc tak zaczęłam z nią w cyklu w którym sie udało:-D także ja to uważam za pozytywny aspekt moich starań bo słuchałam i sie relaksowałam;-)a jestes I cykl z CLO?

Jak tylko wiem to służę pomocą

Ja zmykam Kochane do kąpieli spania :) życzę słodkich snów

Eh bez przesady nie ma co wariować, jeśli masz taką potrzebę a gin nie zaliecił ci badać to zrób sobie LH i TSH to o czym pisała Pajka, możesz zrobić progesteron, prolaktynę. A najlepiej to nic nie rób a za ta kase z badan to idź z ukochanym na pizze a potem przytulanki i tyle :-D

Kochana to juz mam zrobione:tak:A za badania nie płace bo tez mam ten pakiecik!!!!
Do przychodni bede dzwonic zeby wybrac jakiegos lekarza,bo po co mam płacic jak moge skorzysztac z pakietu;-)

reklama
Do góry