reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak mieliśmy z moim starym że tak brzydko powiem :-) rozmowe i sam mi oświadczył że pożyczkę weżmie jak bedzie trzeba in vitro robić:-)

my tez
i moi rodzice to samo powiedzieli tylko ze mama od razu powiedzial ze bym o tym teraz nie myslala i nie sciagala czarnych mysli i ni e nastawiala sie na in vitro jak jeszcze nic nie wiadomo :tak:

Dziewczynki a prolaktyne robi sie w którym dniu????bo ja chyba mam teraz zrobic pomiedzy 22-23 dniem cyklu!!!!!!

Kurde ale zjadła bym monte:dry:

1. co do prl - to ja robilam rok temu w 5 dniu cyklu - i nie wiem ( jutro sie dowiem bo ide do ginka)
2. Monte ostatnio przez 4 dni jadlam codziennie bo tez mialam ochotkę- tylko ja najbardziej lubie ten jasny krem hehhe- mmm pyszne bylo :-)

ups pomyłka jeszcze jedno monte mam czyli poprawka zjadlam prze 3 dni hehehehehehe - eh jak czlowiek ma smaka to lodowe przeszuka ze hej :-)

Ostatnia edycja:
to zależy gdzie robisz jak w punkcie pobrań czekasz 2 godziny jak w zwykłej przychodzi wyniki na drugi dzień

tak się zastanawiam czy jutro nie isć, ale robiłabym w przychodni, więc wynik miałam bym dopiero w poniedziałek pewnie.

@ nadal nie widać, a ja już jestem wyczerpana tym czekaniem i domyśłaniem się co się dzieje

reklama
Dziewczyny odwołuje to co mowiłam ze mam suchoty!!!!Poszłąm do wc a tam ciąąąąąągnie sie ze łłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooo:szok:
Czyżby sluz pojawił sie w owulke?????:confused:

Do góry