gdzie wkleić suwaczek pomocy!!!
w ustawieniach masz edycję sygnatury i tam trzeba wstawić pseudo html czy jakoś tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez to gdzies czytalam... Ja mam zwykle 27 dni wiec odchylen nie biore pod uwage i stwierdze, ze cykle sa 27dnioweMam pytanie czy Wy tez średnią dł cyklu wyliczacie sumując 6 ostatnich i to co wyjdzie dzielicie na 6?
kiedys mi tak gin powiedzial baardzo dawno temu ze to tak sie liczy
No chyba ze macie jak w zegarku co 28 dni
Moga ale nie musza...cześć wszystkim jestem tu nowa i też poczynam z mężem starania o dzidzie....:-)i mam takie pytanie wiem że każda kobieta ma inny organizm i tez inne objawy...
tak więc zacznę od początku moje cykle są różne 3 miesiące temu i dalej cykle wahały mi się 28-29dniach w listopadzie cykl miałam 26 dniowy a już w grudniu 32 dniowy @ trwa u mnie 5 dni a ostatni dzień był 25 grudnia.....no i staranka były 1, 2 i 6 grudnia na pewno owu nie miałam już 7o bo śluzu żadnego nie było,,,,, od dobrych kilku dni boli mnie podbrzusze takie skurcze jakby taki ból jaki odczuwam zawsze w trakcie @ do tego doszło wrażliwość piersi i sutków.. no i miałam suchość a od wczoraj zauważyłam niewielkie ilości białego śluzu....bardzo byśmy chcieli z mężem 2 dzidzi![]()
czy to mogą być wczesne objawy ciąży ....
dzięki działamw ustawieniach masz edycję sygnatury i tam trzeba wstawić pseudo html czy jakoś tak
a staremu tłumaczysz jak krowie przy rowie a on nic
a tu każda dziewuszka wie o co chodzi nie trzeba za wiele tłumaczyć
Dziękować za to że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki działam
cześć wszystkim jestem tu nowa i też poczynam z mężem starania o dzidzie....:-)i mam takie pytanie wiem że każda kobieta ma inny organizm i tez inne objawy...
tak więc zacznę od początku moje cykle są różne 3 miesiące temu i dalej cykle wahały mi się 28-29dniach w listopadzie cykl miałam 26 dniowy a już w grudniu 32 dniowy @ trwa u mnie 5 dni a ostatni dzień był 25 grudnia.....no i staranka były 1, 2 i 6 grudnia na pewno owu nie miałam już 7o bo śluzu żadnego nie było,,,,, od dobrych kilku dni boli mnie podbrzusze takie skurcze jakby taki ból jaki odczuwam zawsze w trakcie @ do tego doszło wrażliwość piersi i sutków.. no i miałam suchość a od wczoraj zauważyłam niewielkie ilości białego śluzu....bardzo byśmy chcieli z mężem 2 dzidzi![]()
Dobrze gada!!! Polac jej;-)
I zbijalas ta prl? Zeby zajsc w ciaze powinna byc ponizej 15...
dokładnie mogą ale nie muszą! zrób test lub betę ale przyoadkiem nie nakręcaj się że już jesteś rozczarowanie boli bardzo![]()
cześć wszystkim jestem tu nowa i też poczynam z mężem starania o dzidzie....:-)i mam takie pytanie wiem że każda kobieta ma inny organizm i tez inne objawy...
Betusia ja bym sie tez nie zastanawiała ani sekundy co wybrac![]()
no dokladnie ja tez![]()