to jade do Was do pracy![]()
jeżeli za 5 dni nie dostane @ -ZAPRASZAM :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jade do Was do pracy![]()
a skąd wiesz ze jest? bylas u gin?
Wiecie co, juz nie jedna osoba mi mowiła włąsnie ze nie powinno sie czytac ,siedziec na tego typu forach,o zadnych objawach itp itd.Bo podobno to strasznie meczy psychike:-(Kiedys sie nad tym zastanawiałam,czy nie pisac nigdzie!!!!
Ale przeciez wszystkie sie staramy i wiemy co to znaczy,a tak naprawde to nie kazdy ma z kim o tym pogadac,chociaz by ja ile mozna???jak wszyscy dookoła maja dzieci???'
Ktos kto nie przezył długotrwałych staran nie wie co to znaczy![]()
Wiecie co, juz nie jedna osoba mi mowiła włąsnie ze nie powinno sie czytac ,siedziec na tego typu forach,o zadnych objawach itp itd.Bo podobno to strasznie meczy psychike:-(Kiedys sie nad tym zastanawiałam,czy nie pisac nigdzie!!!!
Ale przeciez wszystkie sie staramy i wiemy co to znaczy,a tak naprawde to nie kazdy ma z kim o tym pogadac,chociaz by ja ile mozna???jak wszyscy dookoła maja dzieci???'
Ktos kto nie przezył długotrwałych staran nie wie co to znaczy![]()
zgadzam się z Tobą ja odkąd jestem na forum nie męcze już mojego męża jakimiś filmami o ciąży, zawsze moge się wygadać u was moje drogie![]()
to prawda , moja mam i bacia mi to caly czas powtarzaja, ale tak jak napislalas z kim nie pogada sie lepiej niz z osoba ktora tez sie stara.
U mnie tez same zaciazone,
jedna tylko znajoma z PCOS i leczy sie od 5lat a stara od 7 i ciagle nic lekarz powiedzial jej ze zostaje tylko in vitro- a oni na to drogo- no fakt tanie to nie jeste niestety leczenie ( tylko ze to dziwne - ale sie nic nie odzywam- a tv za 10 tys na raty wzieli- a in vitro tez mozna na to leczenie u nas w Wawie w klinikach wziac na raty- gdybym ja byla w takiej sytuacji to ja bym nie tv ale in vitro na raty wziela....) ehh tak mnie jakies takie komentarze wziely... sorki ale moze ja jestem w bledzie
Dobrze gada!!! Polac jej;-)to prawda , moja mam i bacia mi to caly czas powtarzaja, ale tak jak napislalas z kim nie pogada sie lepiej niz z osoba ktora tez sie stara.
U mnie tez same zaciazone,
jedna tylko znajoma z PCOS i leczy sie od 5lat a stara od 7 i ciagle nic lekarz powiedzial jej ze zostaje tylko in vitro- a oni na to drogo- no fakt tanie to nie jeste niestety leczenie ( tylko ze to dziwne - ale sie nic nie odzywam- a tv za 10 tys na raty wzieli- a in vitro tez mozna na to leczenie u nas w Wawie w klinikach wziac na raty- gdybym ja byla w takiej sytuacji to ja bym nie tv ale in vitro na raty wziela....) ehh tak mnie jakies takie komentarze wziely... sorki ale moze ja jestem w bledzie
I zbijalas ta prl? Zeby zajsc w ciaze powinna byc ponizej 15...wlasnie jutro ide do ginka i poprosze o badania,
w zeszlym roku mialam badanie na PRL robione 5 dniu cyklu i wyniki byly:
20,5 ng/ml ( norma 3,24 - 29,12)
)
No własnie!!!!!Ja nie raz miałąm jakies pytanie i tworzyłam do niego miljon odpowiedziA tak to pytam i mam z głowy,bo wiem ze zawsze mozna na was liczyc;-)
No i co najwazniejsze wiecie "o co chodzi" .