to jade do Was do pracy
jeżeli za 5 dni nie dostane @ -ZAPRASZAM :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jade do Was do pracy
a skąd wiesz ze jest? bylas u gin?
Wiecie co, juz nie jedna osoba mi mowiła włąsnie ze nie powinno sie czytac ,siedziec na tego typu forach,o zadnych objawach itp itd.Bo podobno to strasznie meczy psychike:-(Kiedys sie nad tym zastanawiałam,czy nie pisac nigdzie!!!!
Ale przeciez wszystkie sie staramy i wiemy co to znaczy,a tak naprawde to nie kazdy ma z kim o tym pogadac,chociaz by ja ile mozna???jak wszyscy dookoła maja dzieci???'
Ktos kto nie przezył długotrwałych staran nie wie co to znaczy
Wiecie co, juz nie jedna osoba mi mowiła włąsnie ze nie powinno sie czytac ,siedziec na tego typu forach,o zadnych objawach itp itd.Bo podobno to strasznie meczy psychike:-(Kiedys sie nad tym zastanawiałam,czy nie pisac nigdzie!!!!
Ale przeciez wszystkie sie staramy i wiemy co to znaczy,a tak naprawde to nie kazdy ma z kim o tym pogadac,chociaz by ja ile mozna???jak wszyscy dookoła maja dzieci???'
Ktos kto nie przezył długotrwałych staran nie wie co to znaczy
zgadzam się z Tobą ja odkąd jestem na forum nie męcze już mojego męża jakimiś filmami o ciąży, zawsze moge się wygadać u was moje drogie
to prawda , moja mam i bacia mi to caly czas powtarzaja, ale tak jak napislalas z kim nie pogada sie lepiej niz z osoba ktora tez sie stara.
U mnie tez same zaciazone,
jedna tylko znajoma z PCOS i leczy sie od 5lat a stara od 7 i ciagle nic lekarz powiedzial jej ze zostaje tylko in vitro- a oni na to drogo- no fakt tanie to nie jeste niestety leczenie ( tylko ze to dziwne - ale sie nic nie odzywam- a tv za 10 tys na raty wzieli- a in vitro tez mozna na to leczenie u nas w Wawie w klinikach wziac na raty- gdybym ja byla w takiej sytuacji to ja bym nie tv ale in vitro na raty wziela....) ehh tak mnie jakies takie komentarze wziely... sorki ale moze ja jestem w bledzie
Dobrze gada!!! Polac jej;-)to prawda , moja mam i bacia mi to caly czas powtarzaja, ale tak jak napislalas z kim nie pogada sie lepiej niz z osoba ktora tez sie stara.
U mnie tez same zaciazone,
jedna tylko znajoma z PCOS i leczy sie od 5lat a stara od 7 i ciagle nic lekarz powiedzial jej ze zostaje tylko in vitro- a oni na to drogo- no fakt tanie to nie jeste niestety leczenie ( tylko ze to dziwne - ale sie nic nie odzywam- a tv za 10 tys na raty wzieli- a in vitro tez mozna na to leczenie u nas w Wawie w klinikach wziac na raty- gdybym ja byla w takiej sytuacji to ja bym nie tv ale in vitro na raty wziela....) ehh tak mnie jakies takie komentarze wziely... sorki ale moze ja jestem w bledzie
I zbijalas ta prl? Zeby zajsc w ciaze powinna byc ponizej 15...wlasnie jutro ide do ginka i poprosze o badania,
w zeszlym roku mialam badanie na PRL robione 5 dniu cyklu i wyniki byly:
20,5 ng/ml ( norma 3,24 - 29,12)
)
No własnie!!!!!Ja nie raz miałąm jakies pytanie i tworzyłam do niego miljon odpowiedziA tak to pytam i mam z głowy,bo wiem ze zawsze mozna na was liczyc;-)No i co najwazniejsze wiecie "o co chodzi" .