reklama
och Suzi, ja powiem Ci ze nie chce sie nakrecac i za bardzo starac na sile.... bo juz wiele razy slyszalam ze udalo sie wtedy, gdy babka jest wyluzowana i nie liczy sobie plodnych i tak bylo u mnie z 1 ciążą.... juz mialam wyznaczona wizyte i gin bo nie zachodzilam i sobie odpuscilam... az tu nagle.... suprice:-) wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie ale jakos nie moge sie wyzbyc tych mysli z glowy.... moze jest jakis przełącznik zeby wylaczyc to myslenie.....
Martuśka i Suzi który macie cykl z Clo ja miałam jeden a teraz przymusowa przerwa, bo miałam za mało tabletek a do G nie mogłam się dostać. Ale pomyślałam, ze i tak w 13dc pójdę na USG i zobacze czy mi się naturalnie pęcherzyk utworzy!
A może juz Ci się udało Betusia i niepotrzebnie się zamartwiasz?!
niestety nie bo nie wytrzymalam i dzis zrobilam testa
i nici, a poza tym ja juz tyle razy sie wkrecalam ze teraz zobaczymy jak @ nie dostane to wtedy bede robic ewentualnie raz jeszcze
tylko ze ja ostatnie 2 cykle mialam w miareregulane 28 i 29 dni a wczesniejsze to 36, 45 32 31 itop ale to ze "stresu pracowego"
i sporo roznych rzeczy sie nalozylo- do tego stopnia ze przedostatnia @ to jakis horror- myslalam ze umieram...
hehehe ja dzisiaj tez lodzika zjadlam waniliowego bo taka ochotke mialam mmmmm pychota :-)
lodzika popiłam cola light żeby dietetycznie było
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana u mnie tez było tak ze jak kompletnie wyluzowałam bo mielismy inne zajecie to @ nie przyszła,a tym bardziej jak zrobiłam 2 testy <negatywny wynik> to byłam swiecie przekonana ze cos sie poprzestawiało.Nawet kolezanka mowiła mi ze to ciaza<bo gdzie nie usiadłam to zasypiałam>,a ja na to ze nie mozliwe,bo raz sie tylko przytulalismy!!!!A tu takie zaskoczenie na wizycie!!!
Tylko ze teraz ciezko jest wyzbyc sie mysli ze sie chce!!!chociaz i tak nie mysle juz tak obsesyjnie jak kiedys;-)godzine sie @ spozniał a ja juz stałam w aptece po testA teraz nawet o nich nie mysle!!!!Poprostu czekam na@,,,;-)
Tylko ze teraz ciezko jest wyzbyc sie mysli ze sie chce!!!chociaz i tak nie mysle juz tak obsesyjnie jak kiedys;-)godzine sie @ spozniał a ja juz stałam w aptece po testA teraz nawet o nich nie mysle!!!!Poprostu czekam na@,,,;-)
och Suzi, ja powiem Ci ze nie chce sie nakrecac i za bardzo starac na sile.... bo juz wiele razy slyszalam ze udalo sie wtedy, gdy babka jest wyluzowana i nie liczy sobie plodnych i tak bylo u mnie z 1 ciążą.... juz mialam wyznaczona wizyte i gin bo nie zachodzilam i sobie odpuscilam... az tu nagle.... suprice:-) wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie ale jakos nie moge sie wyzbyc tych mysli z glowy.... moze jest jakis przełącznik zeby wylaczyc to myslenie.....
to fakt tez slyszalam ze zawsze jak kobieta wyluzuje to sie udaje, moja przyjaciolka miala taka sasiadke ktora do 40 roku zycia sie starala ( rozne leczenia, proby itp) i jakies 2 miesiace przed 40-tymi urodzinami stwierdzila ze ma juz dosc i ze odpuszcza przerywa leczenie--- no i w dniu 40 urodzin dowiedzial sie ze jest w ciazy---- oczywiscie nam tego nie zycze tylko taki przyklad dalam( zreszta wiecej ich znam)
tylko ze wlasnie ciezko wyluzowac
To moze masz prolaktyne za wysoka - to jest wlasnie hormon stresu, ktory moze uniemozliwic zajscie w ciazeniestety nie bo nie wytrzymalam i dzis zrobilam testa
i nici, a poza tym ja juz tyle razy sie wkrecalam ze teraz zobaczymy jak @ nie dostane to wtedy bede robic ewentualnie raz jeszcze
tylko ze ja ostatnie 2 cykle mialam w miareregulane 28 i 29 dni a wczesniejsze to 36, 45 32 31 itop ale to ze "stresu pracowego"
i sporo roznych rzeczy sie nalozylo- do tego stopnia ze przedostatnia @ to jakis horror- myslalam ze umieram...
ja mam 1 cykl z clo.... i jak cos mam brac go przez max 4 cykle, ale mam nadzieje ze az tyle nie bede musiala....Martuśka i Suzi który macie cykl z Clo ja miałam jeden a teraz przymusowa przerwa, bo miałam za mało tabletek a do G nie mogłam się dostać. Ale pomyślałam, ze i tak w 13dc pójdę na USG i zobacze czy mi się naturalnie pęcherzyk utworzy!
suzi dopiero zacznie nastepny cykl z clo, no chyba ze wczesniej zaciazy;-)
Betusia - test na 8 dni przed terminem @ nie wykaze Ci ciąży, nawet jesli w niej jestes.... wiec nic straconego, czekaj do tertminu i wtedy dopiero testuj
reklama
U mnie w pracy nie mam takich domyślnych koleżanek.A szkoda może by coś wywróżyły U mnie coś na słodkie nie jestem, ani na kawkę chociaż uwielbiam strasznie szczególnie słodkie a teraz nawet herbatę nie słodzę dziwne to dziwne, hmmmm.
ja siedze z kolegą w pokoju który ma dwie córki już z resztą jedną 3 miesięczną
intuicje ma dupek zawsze może i tym razem
Podziel się: