reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny może mi któraś jeszcze raz napisac dokładną instrukcję jak sobie suwaczka zrobić, bo ja lekki kaleka komputerowy jestem Z góry dzięki

reklama
hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła :-D
U mnie w pracy nie mam takich domyślnych koleżanek.A szkoda może by coś wywróżyły:-D U mnie coś na słodkie nie jestem, ani na kawkę chociaż uwielbiam strasznie szczególnie słodkie a teraz nawet herbatę nie słodzę dziwne to dziwne, hmmmm.

Damy damy w końcu mamy siebie!!!
Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu

A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi

trzymam kciuki abo to była ciąża :tak:
u mnie niestety takie smaki się zdarzaja- taki mam organizm mam zachcianki jak w ciązy a to niestety przed wstrętną @ :-(

teraz czekam na wredotę @...
od paru dni najpierw bolał mnie prawy jajnik jak na owulkę, a od w czoraj czuje oba i takie ciągnięcie w podbrzuszu ale to ta wredota się ze mna drażni, jutro ide do gina na coroczną kontrolę i skierowanie na wszystkie mozliwe badania... kolejna wizytę mam w lutym- wyszukalam na necie w opiniach dobrego lekarza w lux medzie i tam ide, tez mam pakiet firmowy i to dosc bogaty bo nawet MRI i TK z kontrstem...itd
ja nic ni eplace tylko doliczaja do dochodu jakas czesc

Wykupilam tez opiekęw mojej firmie dla mojego M - kosztuje nas to bardzo malo bo 65 zł a poprzedni sami placilismy po 150 zł na osobę- w dodatku nie byl to pakiet bogaty - wczesniej bylam w EnelMedzie....
i jeszcze bylo ogranicznenie ze dopiero po 9 miesiacach od podpisania umowy mozesz zajsc w ciąze to byla taka karencja jesli zaszloby sie wczesnie to za wiekszosc badan by sie placilo - dzwine ale wowczas tak bylo..
teraz u mnie tej firmie pracuje duuuzo ludzi wiec moze jakies lepsze warunki wynegocjowali :)

kurcze zbyt rzadko tu zagladam ale przez nawal pracy--- domena pracy w korporacji:-( - praca praca i praca... hehe ale to zawsze cos za cos :tak::-)

No widzisz jakaś niekumowata jestem w pierwszej ciąży też ciężko jakoś mi sie myślało. Dzisiaj w pracy tez moja mózgownica do niczego była.:-)
Może jestes! Kiedy testujesz, bo się gubie w natłoku informacji?

Betusia sorki chciałam zażartowac a widzę, że wprowadziłam Was w błąd tyle co mi się @ skończyła!!! Sorki i już tak żartowac nie będę!!!:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła :-D

heheh oby się sprawdzilo :tak:
Dziewczęta jak ja bym chciala aby nam sie jak najszybciej udalo :tak:
moja kuzynka ma 36 lat w sierpniu 2009 brala slub i teraz jest w ciazy- w czerwcu rodzi- udalo jej sięod razu :)
ciesze się bardzo ...:-)
eh ja tez bym chciala ostatnio nawet tez ni episalam tylko Was czytalam bo mialam mega dola- ale wiem że trzeba wyluzowac tylko ze to jakos tak ciezko:-(
Nie staram sie dlugo bo od sierpnia 2009, w marcu koncze 29 lat i wiem ze jeszcze czasu mam ale mimo wszystko - jak bylam u znajomego ginekologa mojej mamy to powiedzial rowno rok temu ze czas najwyzszy na dzidzie i ze nie ma co czekac bo natury sie nie oszuka a teraz tyle par sie stara... ale ja wtedy zmienilam praze i przed slubem bylam.... a teraz powiem Wam szczerze ze zaluje ze nie pomyslelismy o dzidzi z 5 lat temu... no ale to zawsze taj jest
w kazdym bądz razie nie ma co narzekac tylko dzialac nieprawdaz ???
:-)

Betusia sorki chciałam zażartowac a widzę, że wprowadziłam Was w błąd tyle co mi się @ skończyła!!! Sorki i już tak żartowac nie będę!!!:zawstydzona/y:

Robin ale nic sie nie stalo :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Scully - dzieki wielkie za info o sluzie:-)
lopop - a Ty kobietko kiedy testa robisz bo nie pamietam?

wzielam dzis pzredostatnia tabletke clo.... w poneidzialek na kontrolke do gin...

reklama
Scully - dzieki wielkie za info o sluzie:-)
lopop - a Ty kobietko kiedy testa robisz bo nie pamietam?

wzielam dzis pzredostatnia tabletke clo.... w poneidzialek na kontrolke do gin...
Martuskaa to ja z niecierpliwoscia czekam na info co i jak:tak:
Ja jakos tak bardzo licze na pomoc tego Clo:tak::tak::tak::tak::-)

Do góry