reklama
U mnie w pracy nie mam takich domyślnych koleżanek.A szkoda może by coś wywróżyły U mnie coś na słodkie nie jestem, ani na kawkę chociaż uwielbiam strasznie szczególnie słodkie a teraz nawet herbatę nie słodzę dziwne to dziwne, hmmmm.hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła
Kochana to tylko przenośnia niestety!!!Kiedy nie chwaliłaś się, czy ja coś nie doczytałam?
Dziś 5dc z prawdziwa ciążą czekam na Was!!!
No widzisz jakaś niekumowata jestem w pierwszej ciąży też ciężko jakoś mi sie myślało. Dzisiaj w pracy tez moja mózgownica do niczego była.:-)Kochana to tylko przenośnia niestety!!!
Dziś 5dc z prawdziwa ciążą czekam na Was!!!
Damy damy w końcu mamy siebie!!!
Ja sie ostro zabiorę za te badania przycisne tego ch... lekarza i przestane tyle o tym myslec lepiej skupie się na odżywianiu
A co do loda to u mnie juz widac że zaciażyłam dzisiaj ogórek kiszony popijałam kawą mmm pychota hihi
trzymam kciuki abo to była ciąża
u mnie niestety takie smaki się zdarzaja- taki mam organizm mam zachcianki jak w ciązy a to niestety przed wstrętną @ :-(
teraz czekam na wredotę @...
od paru dni najpierw bolał mnie prawy jajnik jak na owulkę, a od w czoraj czuje oba i takie ciągnięcie w podbrzuszu ale to ta wredota się ze mna drażni, jutro ide do gina na coroczną kontrolę i skierowanie na wszystkie mozliwe badania... kolejna wizytę mam w lutym- wyszukalam na necie w opiniach dobrego lekarza w lux medzie i tam ide, tez mam pakiet firmowy i to dosc bogaty bo nawet MRI i TK z kontrstem...itd
ja nic ni eplace tylko doliczaja do dochodu jakas czesc
Wykupilam tez opiekęw mojej firmie dla mojego M - kosztuje nas to bardzo malo bo 65 zł a poprzedni sami placilismy po 150 zł na osobę- w dodatku nie byl to pakiet bogaty - wczesniej bylam w EnelMedzie....
i jeszcze bylo ogranicznenie ze dopiero po 9 miesiacach od podpisania umowy mozesz zajsc w ciąze to byla taka karencja jesli zaszloby sie wczesnie to za wiekszosc badan by sie placilo - dzwine ale wowczas tak bylo..
teraz u mnie tej firmie pracuje duuuzo ludzi wiec moze jakies lepsze warunki wynegocjowali
kurcze zbyt rzadko tu zagladam ale przez nawal pracy--- domena pracy w korporacji:-( - praca praca i praca... hehe ale to zawsze cos za cos :-)
Może jestes! Kiedy testujesz, bo się gubie w natłoku informacji?No widzisz jakaś niekumowata jestem w pierwszej ciąży też ciężko jakoś mi sie myślało. Dzisiaj w pracy tez moja mózgownica do niczego była.:-)
Betusia sorki chciałam zażartowac a widzę, że wprowadziłam Was w błąd tyle co mi się @ skończyła!!! Sorki i już tak żartowac nie będę!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe no proszę dzisiaj w pracy wracając rano od lekarza kupiłam sobie pączką z serem i 3 ogórki kiszone kolega z pokoju śmiał się jak szalony i mówi oj Tochna ty napewno zaciążyła
heheh oby się sprawdzilo
Dziewczęta jak ja bym chciala aby nam sie jak najszybciej udalo
moja kuzynka ma 36 lat w sierpniu 2009 brala slub i teraz jest w ciazy- w czerwcu rodzi- udalo jej sięod razu
ciesze się bardzo ...:-)
eh ja tez bym chciala ostatnio nawet tez ni episalam tylko Was czytalam bo mialam mega dola- ale wiem że trzeba wyluzowac tylko ze to jakos tak ciezko:-(
Nie staram sie dlugo bo od sierpnia 2009, w marcu koncze 29 lat i wiem ze jeszcze czasu mam ale mimo wszystko - jak bylam u znajomego ginekologa mojej mamy to powiedzial rowno rok temu ze czas najwyzszy na dzidzie i ze nie ma co czekac bo natury sie nie oszuka a teraz tyle par sie stara... ale ja wtedy zmienilam praze i przed slubem bylam.... a teraz powiem Wam szczerze ze zaluje ze nie pomyslelismy o dzidzi z 5 lat temu... no ale to zawsze taj jest
w kazdym bądz razie nie ma co narzekac tylko dzialac nieprawdaz ???
:-)
Betusia sorki chciałam zażartowac a widzę, że wprowadziłam Was w błąd tyle co mi się @ skończyła!!! Sorki i już tak żartowac nie będę!!!
Robin ale nic sie nie stalo :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewuszki wcinam loda calypso ach taką miałam ochotę masakra
Robin damy rade w tym roku obiecuje
hehehe ja dzisiaj tez lodzika zjadlam waniliowego bo taka ochotke mialam mmmmm pychota :-)
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Martuskaa to ja z niecierpliwoscia czekam na info co i jakScully - dzieki wielkie za info o sluzie:-)
lopop - a Ty kobietko kiedy testa robisz bo nie pamietam?
wzielam dzis pzredostatnia tabletke clo.... w poneidzialek na kontrolke do gin...
Ja jakos tak bardzo licze na pomoc tego Clo:-)
Podziel się: