reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia89, zroboe zrobie ten test jeszcze dzisiaj:)mam przeczucie, że jednak nie faoslka:(nawet nie mam nadmiernego oddawania moczu, bolą mnie tylko piersi i wydaj mi się (chyba sobie nie wmawiam:), że mam twardszy niz zawsze dół brzucha, troszkę mnie bolą jajniki, ale to tak jak na okres

reklama
jesli @ zaczęła sie wczoraj w nocy, to kiedy 1 dc wczoraj czy dziś.?
Dzis juz zaczęłam ten wiesiołek, ja tego rozciagliwego tez nigdy nie widziałam!:szok:. A poslizg w serduszkowaniu u mnie jak na lekarstwo:wściekła/y:
u mnie tez bylo sucho.poczekaj na rezultaty wiesiolka.Na razie to poczatke cyklu.za tydzien powinno byc lepiej.tez jajkowaty przewaznie jest przed owulacja na kilka dni.potem sie rozrzedza,badz dobrej mysli.
p.s.cykl liczylabym od wczoraj

Ostatnia edycja:
AHA co do śluzu.To mi lekarka powiedziała ze ogranicza jego powstawanie stosowanie środków do higieny intymnej.Najlepiej podmywac sie wodą i mydłem nie zapachowym, albo tantum rosa.Te wszystkie srodki do higieny intymnej sa podobno do dupci:wściekła/y:poza tym ,żadnych nawilżaczy podczas stosunku typu kremy, oliwki itp.I podobno wkładek też nie wolno nadużywać i stosować tylko wtedy kiedy są konieczne.
to dobrze ze mi powiedzialas bo ja wlasnie takim plynem sie myje...:baffled:

mazia89, zroboe zrobie ten test jeszcze dzisiaj:)mam przeczucie, że jednak nie faoslka:(nawet nie mam nadmiernego oddawania moczu, bolą mnie tylko piersi i wydaj mi się (chyba sobie nie wmawiam:), że mam twardszy niz zawsze dół brzucha, troszkę mnie bolą jajniki, ale to tak jak na okres
zrob ten test koniecznie bo my ci kart z tarota nie postawimy;)
poza tym odczucia przy wczesnej ciazy moga byc porownywalne do tych okresowych.No ale my ci mozemy tylko gdybac.

Wesoła to rób juz.Co do bolu jajników to ja nie mialam tylko raz własnie wtedy kiedy podejrzewam ze byal inplantacja.Rob szybko bo niecierpliwa jestem

Eijf mi lekarka powiedziała,że te wszystkie plyny zaburzają i niszczą naturalna flore bakteryjną,zaburzaja PH a to jak wiadomo,tez jest ważne przy zajsciu.Ja gdy je stosowałam miałam problemy ze śluzem, poza tym podczas serduszkowania mnie szczypało.I własnie lekarka kazała wszystko odstawic i postawić na naturę.I od tego czasu jest dobrze.

kurka dziewczęta może ja też zainwestuję w tego wiesiołka?? Bo u mnie jest zazwyczaj ten ładny śluzik, tak trzy-cztery dni, taki jak jajko ale jest go mało, tzn. ścieknie sobie tak raz lub dwa razy dziennie jak np. robię siusiu :zawstydzona/y: i wydaje mi się, że mimo że rozciągliwy to on jest dosyć gęsty...a nie wiem już sama. chcę też iść do lekarza zbadać sobie te hormony czy cokolwiek, opiszę mu swoje objawy starankowe z drugiej części cyklu bo one chyba nie są normalne :baffled: żeby tak mocno bolało cholercia... niech mi coś poradzi.

castangus polecany przy podwyższonej prolaktynie aby ja obnizyc. A czy aby zajść w ciążę potrzebna jest wysoka ,czy niska wartość prolaktyny bo juz sama nie wiem:no:

Teraz niestety nie zrobię tesu bo w pobliżu pracy nie mam żadnej apteki:) ale po 16.00 pędzę do apteki i kupuje test.
Jakby tak wyszło to nie mogłabym w to uwierzyć, normalnie mojego męża to chyba bym na rękach nosiła za te "pierwsze strzały":):):):-):-):-)

Wesoła to rób juz.Co do bolu jajników to ja nie mialam tylko raz własnie wtedy kiedy podejrzewam ze byal inplantacja.Rob szybko bo niecierpliwa jestem

Eijf mi lekarka powiedziała,że te wszystkie plyny zaburzają i niszczą naturalna flore bakteryjną,zaburzaja PH a to jak wiadomo,tez jest ważne przy zajsciu.Ja gdy je stosowałam miałam problemy ze śluzem, poza tym podczas serduszkowania mnie szczypało.I własnie lekarka kazała wszystko odstawic i postawić na naturę.I od tego czasu jest dobrze.
to ja juz nic nie rozumiem.przeciez tam jest napisane ze ph to samo ktore mamy...?
i co to jest to t.rosa?

reklama
castangus polecany przy podwyższonej prolaktynie aby ja obnizyc. A czy aby zajść w ciążę potrzebna jest wysoka ,czy niska wartość prolaktyny bo juz sama nie wiem:no:
gdzies mi wczoraj mignelo ze nie moze byc za wysoka.ale on tak czy tak niby reguluje cykl a skoro jest w moim zestawie dla starajacych sie to chyba robili to ludzie ktorzy sie znaja i moze byc pomocny.

Do góry