reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mazia89 a powiedz mi w którym tyg. ty dowiedziałaś się że jestes w ciąży, ile byłaś dni po terminie miesiączki i jaki miałaś śluz??ja mam teraz taki biały, mleczny, i jest go bardzo mało

reklama
Eijf pisza takie rzeczy,żeby ludzie kupowali.Tak jak niby produkty sa bez konserwantów a data ważności 5 letnia.A tantum rosa to jest własnie tak płyn to podmywania się,ale on juz jest zalecany jak są jakieś problemy grzybiczne czy coś.Najlepiej zaopatrzyc sie w bezzapachowe mydło.Bo wszystko co zapachowe jest nienaturalne tak jak te zapachowe podpaski czy wkładki.Po co to komu?

kurka dziewczęta może ja też zainwestuję w tego wiesiołka?? Bo u mnie jest zazwyczaj ten ładny śluzik, tak trzy-cztery dni, taki jak jajko ale jest go mało, tzn. ścieknie sobie tak raz lub dwa razy dziennie jak np. robię siusiu :zawstydzona/y: i wydaje mi się, że mimo że rozciągliwy to on jest dosyć gęsty...a nie wiem już sama. chcę też iść do lekarza zbadać sobie te hormony czy cokolwiek, opiszę mu swoje objawy starankowe z drugiej części cyklu bo one chyba nie są normalne :baffled: żeby tak mocno bolało cholercia... niech mi coś poradzi.
ta wizyta u lekarza to dobry pomysl.tez sie wybieram jakos po owulacji lub w jej okolicach(to moze bedzie widziala czy juz byla lub jest) a potem po 21 dc na badania hormonalne.zreszta wypytam na pierwszej wizycie co i jak moge zrobic.Ja mam ograniczony czas bo tylko chyba 1,5 tyg w pl ale i tak sie ciesze.Nie ma jak to wizyty w pl,tu zanim bym cos zrobila...najpierw kaza czekac rok.Poza tym wszystko cholernie drogie nawet jak sie ma ubezpieczenie.ostatnio robilam echo piersi i kosztowalo mnie to 150 e...a niby oryginalna cena ponad 500(?!)
zainwestuj w wiesiolek bo on ci nie zaszkodzi a pomoc moze.zreszta nie jest drogi.

Wesoła ja robiłam w 33 dc cyklu test i wyszly odrazu 2 krechy.Co do sluzu jest wlasnie bialawy wodnisty.I jest go duzo w srodku.Poza tym mam inny zapach:) Trzymam kciuk za test. I daj odrazu znac jak go zrobisz.

Mazia89 a powiedz mi w którym tyg. ty dowiedziałaś się że jestes w ciąży, ile byłaś dni po terminie miesiączki i jaki miałaś śluz??ja mam teraz taki biały, mleczny, i jest go bardzo mało
jak bialy to dobrze a poza tym jestes chyba z 4 dni po terminie.Przeciez mozesz robic!mozesz rowniez nas pytac co to jest ale co mamy ci odpowiedziec?tak to ciaza.?

dobra dziewczyny,lece do fryzjera.potem w domu was poczytam.he przypomnialo mi sie ze wczoraj dostalam samochod a dzis minelam go na parkingu i zapomnialam ze tam stoi.Nawet go w dzien nie widzialam a pojechalam komunikacja miejska...wariatka

reklama
cześć dziewczyny
dopiero wróciłąm z pracy, czyje sie strasznie, głowa mnie boli, jest mi niedobrze i mam takie nerwy że miałam ochotę podusić pacjentów, chyba @ zbliża się wielkimi krokami, ok zabieram sie do czytania żeby byc na bieżąco.

Do góry