reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam:-)

u mnie cos dziwnego sie dzieje, temperatura nadal niska i dzis zauważyłam śluz taki z krwią jakby sie @ zbliżała,(ale nic mnie nie boli )... hmmm w sumie to z jednej strony dobrze żeby to była@ bo i m wczesniej tym szybciej zaczne nowe staranka:tak::-)
chyba ja jedyna sie ciesze z tego ze @ chce przylezć:rofl2::-p
ale byc moze jest to cos innego...ale nie wiem co wole jednak zeby to była@
chociaz mozliwe ze to tez owulka moze być:confused2:
okaze sie za kilka dni:tak:

wisienka, emilchen przykro mi bardzo:-(, ale pamietajcie kolejny cykl kolejna nadzieja:tak:
mazia ja sie strasznie ciesze że jestes w ciazy:-) i zazdroszcze też ale tylko troszeczke bo wiem że kiedy i ja bede mieć swoją fasolke;-):tak:
wesoła witaj na forum, czekam na wynik tesciku:tak::-) trzymam kciuki zeby był pozytywny:-)
mmm.. dzieki za zaproszenie:-) wczoraj mi sie cos zawiesiło i nie wiem czy dostałas odemnie wiadomość:-)

reklama
mamo.tato - Artykul - Pokaż
Znalazlam pewien artykul:eek: tak z ciekawosci poszukalam czegos w tym temacie bo mama mi ostatnio wypalila; jak bylam w Polsce, zebym sobie moze tarczyce poszla zbadac bo mi tak zimno ciagle, wlosy mi tez z leksza wypadaja, paznokci tez nie mam za mocnych:eek::eek::eek: zbylam ja stwierdzajac, ze gdzie tam, ale jak tak poczytalam teraz...

Dziewczyny zrobiłam test i ...II KRESKI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ta druga słabsza wprawdzie ale może dlatego, że nie z porannego moczu:)
Nadal nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczyny -wpadam na chwilę bo nie dam rady nadrobić:eek:
Mellisa dla mnie to też dziwny cykl jest -temperatura wysoka z 36,4 wzrosła dziś do 37,1 i co z tego skoro brzuch boli niemiłosiernie i zachciewaje przed @ są ale piersi nie bolą (jak nigdy) i już nie wiem co się ze mną dzieje:wściekła/y: dziś rano dużo białego śluzu i to wszystko póki co. Jakaś pełnia się szykuje czy co?!:eek:
Miłego popołudnia:tak:

Wesoła gratuluje zapraszam na forum kwietniówek 2010.

13x13
ja miałam dużo takiego śluzu i okazało sie ,ze jestem w ciąży.

Mellisa no jasne ,że nniefługo bedziesz mieć fasolkę pod sercem

Ja dalej nie mogę uwierzyć, za pierwszym razem!!!!!!!!!!!!!tak sobie planowałam z mężem że pewnie nam to trochę zajmie ale w życiu się nie spodziewałam, że za pierwszym razem!!!!!!!!!!!powiedzcie mi jeszcze kiedy ja mogę iść do lekarza????

Witam dziewczyny -wpadam na chwilę bo nie dam rady nadrobić:eek:
Mellisa dla mnie to też dziwny cykl jest -temperatura wysoka z 36,4 wzrosła dziś do 37,1 i co z tego skoro brzuch boli niemiłosiernie i zachciewaje przed @ są ale piersi nie bolą (jak nigdy) i już nie wiem co się ze mną dzieje:wściekła/y: dziś rano dużo białego śluzu i to wszystko póki co. Jakaś pełnia się szykuje czy co?!:eek:
Miłego popołudnia:tak:

no dziwne ze tak pod koniec cyklu ci wzrosła.. a jakie miałas wczesniejsze tempki?? moze dopiero teraz jest owulka i cykl sie wydłuży, ja tez własnie tak myslalam tylko ze dzisiaj ta krew ze sluzem sie pokazała wiec juz zgłupiałam:baffled:
wiem ze tez po tabletkach jestes taka jak ja.... kdiey to sie wszystko wyreguluje? juz myslalam ze wszystko ok bo ostatni cykl miałam super, ale teraz znowu warjacje...
zmykam, bede dopiero późnym wieczorem

możesz już isc teraz ale nic konkretnego sie nie dowiesz bo jest wczesnie.Da skierowania na badania i każe przyjsc za 2 tygodnie zapewne.Ja ide w przyszłym tygodniu albo początkiem nastepnego tygodni.Oczywiscie jesli cos sie bedzie działo pojde wczesniej.Ale chce jeszcze poczekać bo chciałabym juz moją fasolkę zobaczyć i posłuchać serduszka ogólnie czegoś sie dowiedzieć.Bo co mi teraz lekarz zrobi, na usg za wczesnie.A narazie wszystko gra nic nie boli,nie plamię więc tydzień jeszcze wytrzymam:-)

reklama
Mazia ale ja mam taki brzuch napuchnięty ze to musi być @

Wesoła a pierwszy test w niedzielę nie wyszedł z II? ja byłam u lekarza w ciąży w 35 dniu cyklu i widział po kolorze szyjki:)szok:) że to ciąża i powiekszona macica jest i gruczoły sutkowe i na usg też było widać:tak: badania zlecą dopiero później ale możesz iść jak chcesz ładną fotkę dzidzi:-D:-D

Melisa -badałam progesteron w 21 dc i to była faza lutealna więc owulka odpada. A taka jestem rozregulowana niestety nie po tabletkach. Jak odstawiłam anty to udało się w drugim cyklu ale niestety...

Do góry