reklama
eijf
Fanka BB :)
na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)No i zaczynam mieć stresa 2 dni do końca cylku 2.08 chcę testować i już sama nie wiem czego się spodzieawć,narazie objawy wskazują i na @ i na faslokę ach to czekanie
ja chcę poczekać do 2.08 bo będzie równo miesiac od poprzedniej @ no ,ale zobaczę;-)na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)
eijf
w sumie dwa dni to juz niedlugo.moze bedziesz bardziej cierpliwa niz ja i poczeasz.Tak byloby w sumie najrozsadniej.ja chcę poczekać do 2.08 bo będzie równo miesiac od poprzedniej @ no ,ale zobaczę;-)
eijf dzieki za podpowiedź w sprawie wiesiołka. Ja może wezmę w akcie desperacji podwójna dawkę czyli 2 kaps. 3 razy dziennie. Od teraz zaczynam(może coś pomoże.
Mam nadzieje że tak jak piszesz temp.mi spadnie (bo te ponad 37 mnie juz dobijały wszystkie miałyscie niższe).Ale jest nadzieja.
powiem wam że tym razem jakos mnie ta @ tak nie obeszła, chyba (mam nadzieje) że wyluzowałam troszkę.:-)
Mam nadzieje że tak jak piszesz temp.mi spadnie (bo te ponad 37 mnie juz dobijały wszystkie miałyscie niższe).Ale jest nadzieja.
powiem wam że tym razem jakos mnie ta @ tak nie obeszła, chyba (mam nadzieje) że wyluzowałam troszkę.:-)
eijf
Mnie niestety @ obeszla...to juz 4 mc odkad czekam a ja niecierpliwa jestem.zreszta kazda mnie rusza choc wydaje mi sie ze licze sie z porazka i nie bedzie dramatu a jednak zawsze jest przykro.z jednej strony moze nawet bardziej bo boje sie ze nie udaje sie tak dlugoeijf dzieki za podpowiedź w sprawie wiesiołka. Ja może wezmę w akcie desperacji podwójna dawkę czyli 2 kaps. 3 razy dziennie. Od teraz zaczynam(może coś pomoże.
To ile w sumie w mg tego wiesiolka bierzesz?Ja nawet nie wiem ile sie bierze.Biore tak jak na opakowaniu napisali.
Ja tez mam nadzieje ze ta temperatura jakos sie wyrowna.Przynajmniej spokojniejsza bedziesz.Ona zazwyczaj na kilka dni przed owu jeszcze sie obniza.pamietaj by mierzyc o tej samej porze dnia bo to tez wazne.
p.s.pusto tu dzis jakos!
kupiłam tylko pół opakowania tego wiesiołka i nie wiem ile tam mg jest. Ale pani w aptece mówiła żeby brać 1-2 3 razy dziennie. to wezme po 2 3razy dziennie.
@ wydaje sie być normalna , leci jak z kranu prawie i jakis sluz ze mnie schodzi (matko boska jakieś cuda). Sama nie wiem co mysleć serduszkuje w dni płodne co drugi dzień(dla lepszej wartości pewnych potrzebnych płynów).W pozytywne testy owul. seduszkuje codziennie.Ta temp. to juz sama nie wiem?. Ale wszystko co mogę zrobiłam ok.:-(. Może faktycznie był bezowulki jak nie było tego skoku. mam nadzieje że ta temp. nie będzie wysoka jak w zezłym cyklu. przecież żadna na forum takiej nie ma (co to za szajs jakis)
Faktycznie cos pusto dzis. ja tez narazie zmykam ,zrobic ostatnie zakupy przed wyjazdem
@ wydaje sie być normalna , leci jak z kranu prawie i jakis sluz ze mnie schodzi (matko boska jakieś cuda). Sama nie wiem co mysleć serduszkuje w dni płodne co drugi dzień(dla lepszej wartości pewnych potrzebnych płynów).W pozytywne testy owul. seduszkuje codziennie.Ta temp. to juz sama nie wiem?. Ale wszystko co mogę zrobiłam ok.:-(. Może faktycznie był bezowulki jak nie było tego skoku. mam nadzieje że ta temp. nie będzie wysoka jak w zezłym cyklu. przecież żadna na forum takiej nie ma (co to za szajs jakis)
Faktycznie cos pusto dzis. ja tez narazie zmykam ,zrobic ostatnie zakupy przed wyjazdem
eijf
no,cisza a czasem nie nadazam z czytaniem.No ale w sumie o czym pisac?Wiele juz testowalo,wiele sie rozczarowalo.Dla wielu i dla mnie rowniez to poczatek cyklu...Niech juz ta @ minie,niech caly tydzien najpeiej minie bo ja chce na wakacje.Teraz mam takie hustawki nastrojowe;raz optymistycznie patrze w przyszlosc bo przeciez i lekarza zalicze w tym mc a potem znow sie doluje ze przeciez robie co moge i rezultatow zadnych i ze pewnie jak znow sie nie uda to o porazce dowiem sie kiedy bede szla do pracy po wakacjach a to podwojny koszmar...eh,juz dawno moglam byc w ciazy.pamietam jak w kwietniu myslalam ze w sierpniu jade do rodziny i jak ich zaskocze brzuchem...piszcie cos dziewczyny bo nudno.ide pozniej do fryzjera i mam nadzieje ze bedzie co czytac
kiciaq87
Fed up.....
na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)
Eijf my to chyba dwa takie niecierpliwce bo ja to tez robie testy najszybciej jak sie tylko da, mowy nie ma zebym czekala az do @ no ale tak jak pisalam wczesniej jak mi wychodzi negatywny to owszem wkurzam sie, ale i spokojniej czekam na @ a tak bym chyba zwariowala, okrponie jestem niecierpliwa
tymczasem ja dzis praktycznie sama w pracy do godz 13 wiec wszystko na mojej glowie, @ sie rozkrecila brzuch boli, jestem oslabiona i senna i najchetniej bym do domu poszla, ale cuz trzeba siedziec, chyba ze na popoludnie cos wymysle, hmmm dobry pomysl i zwieje do domku, zobaczymy
reklama
eijf
Ja tez tak mam.nie jest fajnie patrzec za kazdym razem na jedna kreske ale z drugiej strony wiem ze nadzieja bylaby jeszcze wieksza gdybym zrobila raz albo gdybym w ogole nie zrobila...Moze tym sposobem przygotowuje sie do porazki?Wiem ze w kolejnym cyklu(o ile nie pojde na badanie krwi) znow je bede robila.tym razem tylko kupie duuzo tansze.te elektryczne zostawie sobie jak jakis inny wyjdzie.do zdjeciaEijf my to chyba dwa takie niecierpliwce bo ja to tez robie testy najszybciej jak sie tylko da, mowy nie ma zebym czekala az do @ no ale tak jak pisalam wczesniej jak mi wychodzi negatywny to owszem wkurzam sie, ale i spokojniej czekam na @ a tak bym chyba zwariowala, okrponie jestem niecierpliwa
tymczasem ja dzis praktycznie sama w pracy do godz 13 wiec wszystko na mojej glowie, @ sie rozkrecila brzuch boli, jestem oslabiona i senna i najchetniej bym do domu poszla, ale cuz trzeba siedziec, chyba ze na popoludnie cos wymysle, hmmm dobry pomysl i zwieje do domku, zobaczymy
Ja wczoraj naprawde nie bylam w stanie pracowac!Fizycznie bo mnie wszystko bolalo ale moze nawet bardziej psychicznie.wole w takie dni siedziec sma w domu i ewentualnie wam trucdlatego zadzwonilam i powiedzialam ze nie przychodze.dzis mam wolne.jutro znow do pracy i skreslam dni do wakacji.
Podziel się: