reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dokładnie najgorsze jest czekanie....
i jeszcze jedno kiedy Twój szwagier ze swoją dziewczyną ogłaszają wszem i wobec że będą mieli dziecko i tak im się przydażyło hmm nie planowali :-(
Czy chodzi Tobie o tych co budują chatę- to oficjalnie już wszyscy wiedzą bo to już 5 miesiąc i też troszkę się starali ale teraz to temat tabu.
Z nie oficjalnej wersji(bo szwagier mówił mojemu M) to na pewno ok2 lat, ale nie wiem dokładnie bo oni tak niczego nie powiedzą i robią tajemnicę czasem z byle czego.

reklama
Czy chodzi Tobie o tych co budują chatę- to oficjalnie już wszyscy wiedzą bo to już 5 miesiąc i też troszkę się starali ale teraz to temat tabu.
Z nie oficjalnej wersji(bo szwagier mówił mojemu M) to na pewno ok2 lat, ale nie wiem dokładnie bo oni tak niczego nie powiedzą i robią tajemnicę czasem z byle czego.

nie nie oni raczej chaty nie budują, :-) i nie starali się napewno usłyszałam od mojej przyszlej szwagierki że nie trzeba myśleć tylko robić samo wychodzi

:tak:CZEŚĆ DZIEWCZYNY,
U MNIE JAKW ZEGARKU 15DPO @ RANO PRZYSZŁA, ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ PŁACZU I ŻYCIA OD @ DO @ I ZACZNĘ ŻYĆ NORMALNIE BEZ LICZENIA DNI I GODZIN DO OWU BO TO BEZ SENSU.
Mój Małż zmienił prace i poznał kolegę który po 10 latach jak sobie odpóścili to został tatą w wieku 36 lat jego żona tej 36 lat. Powiedzieli wszystkim wszem i wobec ze ini dzieci mieć nie będą i żeby nie zadawali im już tych durnych pytań i co i niespodzianka:-):-D
Tak więc głowa do góry i spontaniczny sex bez ograniczeń- wasze zdrówko kobietki

U MNIE JAKW ZEGARKU 15DPO @ RANO PRZYSZŁA, ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ PŁACZU I ŻYCIA OD @ DO @ I ZACZNĘ ŻYĆ NORMALNIE BEZ LICZENIA DNI I GODZIN DO OWU BO TO BEZ SENSU.
Mój Małż zmienił prace i poznał kolegę który po 10 latach jak sobie odpóścili to został tatą w wieku 36 lat jego żona tej 36 lat. Powiedzieli wszystkim wszem i wobec ze ini dzieci mieć nie będą i żeby nie zadawali im już tych durnych pytań i co i niespodzianka:-):-D
Tak więc głowa do góry i spontaniczny sex bez ograniczeń- wasze zdrówko kobietki

tak tak i to chyba najlepsze rozwiązanie :tak: nie myśleć tylko działać :tak:może od następnego cyklu ....:zawstydzona/y:

dokładnie. Dzis w nocy urodzila moja kuzynka. Zaszla w drugą ciążę zaraz po narodzinach pierwszego dziecka. Choć nie utrzymujemy kontaktów, to jak się o tym dowiedziałam, to zrobiło mi się dziś rano bardzo smutno.

Wszyscy mówią nie martw się, przyjdzie i czas na Ciebie, a ja zadaje sobie pytanie dlaczego ja muszę tye czekać?!
Jak pisałam u mnie tez wysyp dzieci w rodzinie. Tylko ból i żal że im się udaje.
Ale mam koleżankę z innej miejscowości, która też brała ślub w ten sam dzień co my ( czyli już będzie 8 lat temu w czerwcu) i wcale nie mają dziecka. To jest dopiero szmat czasu ale co zrobić nie pytam ich sie wcale bo na pewno mają dużo pytań od rodziny.

Czesc kobietki:-)
ojjjj jak mnie boli prawy jajnik:no:cos czuje ze owulka sie zbliza wielkimi krokami...
Dzis bede molestowała mezukla:tak:

A teraz siedze i oglądam Pierwszą miłosc-sto lat nie widziałam tego serialu:happy2:

Kurde mam dzis jakiegos lenia,nic nie zrobiłąm:sorry2:
A za cos słodkiego mogła bym zabic:tak::-)

Masz racje tak też mówi mój ginek. Tylko że to nie takie proste. A więc najlepszy spontan i dużo sexu.

Tośka nie wiem o kogo Ci u mnie z rodziny chodzi, bo ich tyle że sama się gubię bo nie podałam żadnych imion - mój błąd.:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehehe no nie zgadałyśmy się jakoś konkretniej :tak:

boshe jeszcze 6 dni do testowania masakra

Toska ja jeszcze owulki nie miałam,a co dopiero testowanie:sorry2:

Ale powiem Wam ze jakos nigdy tak nie miałam ze kupowałam testy na zapas,poprostu brak @ i wtedy tescik.
A widze ze wy juz znacie date na zas,czyli robicie odrazu w dniu spodziewanej@?????

Do góry