reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też nie mogę się doczekać II kresek. Niby mam jakieś objawy ale równie dobrze mogą wskazywać @.:baffled: hm, więc czekam cierpliwie i staram się o tym nie myśleć jak na razie. Ale jak zaboli mi brzuch to trochę starcha mam że na @.
Chociaż na fasolkę też może brzuch boleć prawda?

no właśnie dziewczyny jak to jest ??? może boleć czy nie ?? można pomylić objawy??

reklama
wiesz ten wózek jest wielofunkcyjny i wyczytałam, ze mozna do 3 lat :tak: a nie,z e bede woziła do 3 lat :tak: ale jak widziałam tego biedaka dzisiaj z tymi kółkami obrotowymi to dzieki bardzo wózek mu latał w prawo i w lewo
ja sie jeszcze nad tym zastanawiałam Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale roznica cenowa jest spora a rózni sie od tego pierwszego tylko kółkami w przopdu i tym, ze są obrotowe.
Chociaż ten co tutaj dałaś adres też super chyba najlepszy, właśnie taki styl podobny ma moja siostra. Sprawdzony i zadowoleni są też kupili z netu ale skąd to nie wiem. Jak Tobie by zależało mogę sie dowiedzieć ale coś mi mówi, że z allegro:happy2:

dziś jest też termin @ u mnie. Mam dziwne przeczucia,że jednak małpa przyjdzie i znowu rozczarowanie nastąpi. Osttanio przez sen płakałam,bo śniło mi się,że kolejna koleżanka zaciążyła a ja nie i wtedy uświadomiłam sobie,że nigdy już nie przyjdzie mi zostać mamą. :(

Jaka byłabym szczęśliwa, gdyby jednak po 2 latach starań wkońcu się udało no i jaki wspaniały prezent miałabym na dzień dziadka i babci, ach marzenia...

Jeszcze nie mow hop;-)
Nie smuc sie, na kazdego przyjdzie czas,bedzie dobrze, zobaczysz, chociaz wiem ze to rudne

MALAPRALINKA napewno jest napisane na tej paczusce wodoszczelnej napisane ale najczescie maja 25miu/ml ja kupilam na alegro o czulosci 10miu/ml

dziś jest też termin @ u mnie. Mam dziwne przeczucia,że jednak małpa przyjdzie i znowu rozczarowanie nastąpi. Osttanio przez sen płakałam,bo śniło mi się,że kolejna koleżanka zaciążyła a ja nie i wtedy uświadomiłam sobie,że nigdy już nie przyjdzie mi zostać mamą. :(

Jaka byłabym szczęśliwa, gdyby jednak po 2 latach starań wkońcu się udało no i jaki wspaniały prezent miałabym na dzień dziadka i babci, ach marzenia...
Czy to pierwsze podejście? Ile już staraniek?

MALAPRALINKA napewno jest napisane na tej paczusce wodoszczelnej napisane ale najczescie maja 25miu/ml ja kupilam na alegro o czulosci 10miu/ml

Juz myslalam, bo tylko w to miejsce nie zagladalam, ale nie ma tego nigdzie jednak:no:
Ale tez mysle ze 25 bedzie jak nic...
Az sie troszke boje jutro testowac...
Jak nie wyjdzie to tez na allegro chyba kupie:-p

kobietki ja lece meza budzic bo do pracy musi jechac cos czuje ze jak wroce to juz bedzie duzo naskrobane i bede musiala nadrabiac

no właśnie dziewczyny jak to jest ??? może boleć czy nie ?? można pomylić objawy??
No właśnie jak czytałam o objawach to właśnie może boleć, ale właśnie napiszę Tobie że u każdego to inna sprawa- ja przy pierwszym nie miałam żadnych objawów tylko @ nie przyszła. Więc to różnie zależy od organizmu i naszych szlonych myśli:tak::tak:

reklama
Do góry