reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiecie co... Byłyśmy z Zuzią na dworze i jak sobie pomyślałam o tej szarlotce,to o mało się nie ośliniłam po sam pas. Po powrocie wzięłam się za jej zrobienie,no i właśnie zaraz będę wkładać ciacho do piekarnika... A najlepiej,bo na patelni czeka obiad na Grześka,a ja mu mięsko powyjadałam trochę. :cool2: A że było pikantne,to popiłam sokiem z jabłek. :-D :-D :zawstydzona/y:

Przed chwilą dzwonił i się pyta,co będziemy na kolację wcinać... A ja jakaś taka zamyślona,nie wiem,jakbym pytania nie słyszała... I do niego: "Marzy mi się pizza i czekolada,ach!" . Ja pierniczę,ja to mam zrytą główkę. :cool2: :-D

Chcę już piątek,bo się widoku tych moich II doczekać nie mogę!!! ;-) :-p :-)
Ja też nie mogę się doczekać II kresek. Niby mam jakieś objawy ale równie dobrze mogą wskazywać @.:baffled: hm, więc czekam cierpliwie i staram się o tym nie myśleć jak na razie. Ale jak zaboli mi brzuch to trochę starcha mam że na @.
Chociaż na fasolkę też może brzuch boleć prawda?

no ten co wkleiłam jest własnie wielofunkcyjny ale do 3 lat potm juz mozna kupic inny, albo w miedzy czasie zmienic. Ten co mi sie podob akurat kosztuje 1200 zł wiec potem moge kupic taki Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

Podejrzewam,że do 3 lat w nim dzieciątka nie powozisz. ;-) Będzie Ci za ciężko,poza tym taki starszak już niebardzo chce jeździć we wózku. :-p :tak:
A te spacerówki,to podejrzewam,że są już dla takich dzieci,które sztywno siedzą,więc o wiele wcześniej,niż 3latek. ;-)
A tak przy okazji,to oglądasz wózki ze sklepu w mjej miejscowości. :-)
Dobra,uciekam pobawić się z Zuzią Jej nowymi autami. :cool2: :-D

PAJAKA kobietko jak dziecko bedzie mialo 3 lata to niebedzie juz chcialo we wuzku sie kisic bo 2latek juz sam wszedzie lata moja mala tylko do 2 lat we wuzku jezdzila a potem juz niechciasla wolala chodzic ruszac sie i wogole chodzic jak dorosli dla niej chodzenie bylo frajda bo jezdzila we wuzku 2 lata wiec po 3 latach niema sensu wydawac kasy na wuzek

3latek to juz przeciez przedszkolak wiec wyobraz sobie przedszkolaka we wuzku :)

Ostatnia edycja:
PAJAKA kobietko jak dziecko bedzie mialo 3 lata to niebedzie juz chcialo we wuzku sie kisic bo 2latek juz sam wszedzie lata moja mala tylko do 2 lat we wuzku jezdzila a potem juz niechciasla wolala chodzic ruszac sie i wogole chodzic jak dorosli dla niej chodzenie bylo frajda bo jezdzila we wuzku 2 lata wiec po 3 latach niema sensu wydawac kasy na wuzek

wiesz ten wózek jest wielofunkcyjny i wyczytałam, ze mozna do 3 lat :tak: a nie,z e bede woziła do 3 lat :tak: ale jak widziałam tego biedaka dzisiaj z tymi kółkami obrotowymi to dzieki bardzo wózek mu latał w prawo i w lewo
ja sie jeszcze nad tym zastanawiałam http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=83&cp=1222&option=17&option1=0 ale roznica cenowa jest spora a rózni sie od tego pierwszego tylko kółkami w przopdu i tym, ze są obrotowe.

Fajny. :-) :tak:
Kółka miałam "stałe",ale teraz chyba bym kupiła z obrotowymi. ;-) Super wygodna sprawa. :tak:

A ja,z własnego doświadczenia, odradzam wielofunkcyjne. Lepiej kupić tańszy głęboki,a za resztę kupić jakąś fajną spacerówkę. Wielofunkcyjne są ciężkie. Dziecko rośnie i jego waga też,a gdy się wózek zmieni w spacerówkę,to tak naprawdę tych kg w nim nie ubywa. :no:
Zgadzam się z Agutką ja miałam wielofunkcyjny, ale teraz kupiłabym oddzielną sportówkę bo tak naprawdę w głębokim mało jeździ bo i tak mamy samochody i do szczepienia podjeźdzamy autkiem.

dziś jest też termin @ u mnie. Mam dziwne przeczucia,że jednak małpa przyjdzie i znowu rozczarowanie nastąpi. Osttanio przez sen płakałam,bo śniło mi się,że kolejna koleżanka zaciążyła a ja nie i wtedy uświadomiłam sobie,że nigdy już nie przyjdzie mi zostać mamą. :(

Jaka byłabym szczęśliwa, gdyby jednak po 2 latach starań wkońcu się udało no i jaki wspaniały prezent miałabym na dzień dziadka i babci, ach marzenia...

reklama
Do góry