reklama
Ja też nie mogę się doczekać II kresek. Niby mam jakieś objawy ale równie dobrze mogą wskazywać @.Wiecie co... Byłyśmy z Zuzią na dworze i jak sobie pomyślałam o tej szarlotce,to o mało się nie ośliniłam po sam pas. Po powrocie wzięłam się za jej zrobienie,no i właśnie zaraz będę wkładać ciacho do piekarnika... A najlepiej,bo na patelni czeka obiad na Grześka,a ja mu mięsko powyjadałam trochę.A że było pikantne,to popiłam sokiem z jabłek.
![]()
![]()
Przed chwilą dzwonił i się pyta,co będziemy na kolację wcinać... A ja jakaś taka zamyślona,nie wiem,jakbym pytania nie słyszała... I do niego: "Marzy mi się pizza i czekolada,ach!" . Ja pierniczę,ja to mam zrytą główkę.![]()
Chcę już piątek,bo się widoku tych moich II doczekać nie mogę!!! ;-):-)

Chociaż na fasolkę też może brzuch boleć prawda?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no ten co wkleiłam jest własnie wielofunkcyjny ale do 3 lat potm juz mozna kupic inny, albo w miedzy czasie zmienic. Ten co mi sie podob akurat kosztuje 1200 zł wiec potem moge kupic taki Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas
Podejrzewam,że do 3 lat w nim dzieciątka nie powozisz. ;-) Będzie Ci za ciężko,poza tym taki starszak już niebardzo chce jeździć we wózku.

A te spacerówki,to podejrzewam,że są już dla takich dzieci,które sztywno siedzą,więc o wiele wcześniej,niż 3latek. ;-)
A tak przy okazji,to oglądasz wózki ze sklepu w mjej miejscowości. :-)
Dobra,uciekam pobawić się z Zuzią Jej nowymi autami.

R
RiSiA
Gość
ten jeszcze ujdzie Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale wszystkie z obrotowymi nie są ładne przynajmniej mnie sie nie podobają :-(
dzisiaj widziałam jak koles prowadził wózek z obrotowymi kółkami po tym zasypanym chodniku tak sie meczył, ze szok!! dzięki jak ja bym miała sie tak meczyc
dzisiaj widziałam jak koles prowadził wózek z obrotowymi kółkami po tym zasypanym chodniku tak sie meczył, ze szok!! dzięki jak ja bym miała sie tak meczyc
PAJAKA kobietko jak dziecko bedzie mialo 3 lata to niebedzie juz chcialo we wuzku sie kisic bo 2latek juz sam wszedzie lata moja mala tylko do 2 lat we wuzku jezdzila a potem juz niechciasla wolala chodzic ruszac sie i wogole chodzic jak dorosli dla niej chodzenie bylo frajda bo jezdzila we wuzku 2 lata wiec po 3 latach niema sensu wydawac kasy na wuzek
3latek to juz przeciez przedszkolak wiec wyobraz sobie przedszkolaka we wuzku
3latek to juz przeciez przedszkolak wiec wyobraz sobie przedszkolaka we wuzku
Ostatnia edycja:
malapralinka
Fanka BB :)
MALAPRALINKA JUTRO RAZEM TESTUJEMY![]()
Dobrze bedzie;-)Ja Wam rano i tak nie powiem

Jesli beda dwie kreseczki to mezusiowi muse powiedziec pierwszemu a edziemy sie widzieli dopiero po mojej pracy:-(
Na tym moim tesciku niepisze jaka czulosc, musze zaraz w necie zobaczyc

R
RiSiA
Gość
PAJAKA kobietko jak dziecko bedzie mialo 3 lata to niebedzie juz chcialo we wuzku sie kisic bo 2latek juz sam wszedzie lata moja mala tylko do 2 lat we wuzku jezdzila a potem juz niechciasla wolala chodzic ruszac sie i wogole chodzic jak dorosli dla niej chodzenie bylo frajda bo jezdzila we wuzku 2 lata wiec po 3 latach niema sensu wydawac kasy na wuzek
wiesz ten wózek jest wielofunkcyjny i wyczytałam, ze mozna do 3 lat

ja sie jeszcze nad tym zastanawiałam http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=83&cp=1222&option=17&option1=0 ale roznica cenowa jest spora a rózni sie od tego pierwszego tylko kółkami w przopdu i tym, ze są obrotowe.
Zgadzam się z Agutką ja miałam wielofunkcyjny, ale teraz kupiłabym oddzielną sportówkę bo tak naprawdę w głębokim mało jeździ bo i tak mamy samochody i do szczepienia podjeźdzamy autkiem.Fajny. :-)
Kółka miałam "stałe",ale teraz chyba bym kupiła z obrotowymi. ;-) Super wygodna sprawa.
A ja,z własnego doświadczenia, odradzam wielofunkcyjne. Lepiej kupić tańszy głęboki,a za resztę kupić jakąś fajną spacerówkę. Wielofunkcyjne są ciężkie. Dziecko rośnie i jego waga też,a gdy się wózek zmieni w spacerówkę,to tak naprawdę tych kg w nim nie ubywa.![]()
dziś jest też termin @ u mnie. Mam dziwne przeczucia,że jednak małpa przyjdzie i znowu rozczarowanie nastąpi. Osttanio przez sen płakałam,bo śniło mi się,że kolejna koleżanka zaciążyła a ja nie i wtedy uświadomiłam sobie,że nigdy już nie przyjdzie mi zostać mamą. 
Jaka byłabym szczęśliwa, gdyby jednak po 2 latach starań wkońcu się udało no i jaki wspaniały prezent miałabym na dzień dziadka i babci, ach marzenia...
Jaka byłabym szczęśliwa, gdyby jednak po 2 latach starań wkońcu się udało no i jaki wspaniały prezent miałabym na dzień dziadka i babci, ach marzenia...
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
Wstalam po drzemce, zjadlam, wypilam kawusie i moglabym dalej sie polozyc spac:-( Matko,jaka ja zmeczona jestem
Podziel się: