reklama
malapralinka
Fanka BB :)
Witajcie:-)
Naskrobalyscie ze hej
Ja dzisiaj o 14 wrocilam z pracy. Sama nie wiem czy bylam bardziej glodna czy spiaca... Mimo ze mialam obiad w domu (ale trzeba bylo by podgrzewac) kupilam sobie po drodze zapiekanke. Zjadlam i poszlam spac
Zreszta juz od 9 w pracy o niczym innym nie myslalam jak o snie
Kupilam test, gotowy na jutrzejsze testowanko i owiem Wam, ze jesli wyjdzie negatywny to bede naprawde rozczarowana, bo mnie to sie wydaje ze ja sie naprawde inaczej czuje niz zawsze
Naskrobalyscie ze hej
Ja dzisiaj o 14 wrocilam z pracy. Sama nie wiem czy bylam bardziej glodna czy spiaca... Mimo ze mialam obiad w domu (ale trzeba bylo by podgrzewac) kupilam sobie po drodze zapiekanke. Zjadlam i poszlam spac
Zreszta juz od 9 w pracy o niczym innym nie myslalam jak o snie
Kupilam test, gotowy na jutrzejsze testowanko i owiem Wam, ze jesli wyjdzie negatywny to bede naprawde rozczarowana, bo mnie to sie wydaje ze ja sie naprawde inaczej czuje niz zawsze
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
Pajka,ja miałam na piankowych kółkach wózek,bo mi w każdym sklepie powiedziano,że taki jest lżejszy. No poza tym ja więcej po lesie spacerowałam,więc to też podstawa,żeby kupić z kółkami piankowymi. I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok!
Do tego nie musisz się martwić,jakby Ci na ulicy gdzieś pękło.
R
RiSiA
Gość
a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??Pajka,ja miałam na piankowych kółkach wózek,bo mi w każdym sklepie powiedziano,że taki jest lżejszy. No poza tym ja więcej po lesie spacerowałam,więc to też podstawa,żeby kupić z kółkami piankowymi. I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok!
Do tego nie musisz się martwić,jakby Ci na ulicy gdzieś pękło.
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas mi sie taki podoba.
ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas mi sie taki podoba.
Fajny. :-)
Kółka miałam "stałe",ale teraz chyba bym kupiła z obrotowymi. ;-) Super wygodna sprawa.
ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....
A ja,z własnego doświadczenia, odradzam wielofunkcyjne. Lepiej kupić tańszy głęboki,a za resztę kupić jakąś fajną spacerówkę. Wielofunkcyjne są ciężkie. Dziecko rośnie i jego waga też,a gdy się wózek zmieni w spacerówkę,to tak naprawdę tych kg w nim nie ubywa.
malapralinka
Fanka BB :)
O ja sie czego przy okazji dowiem o wozkch
reklama
R
RiSiA
Gość
no ten co wkleiłam jest własnie wielofunkcyjny ale do 3 lat potm juz mozna kupic inny, albo w miedzy czasie zmienic. Ten co mi sie podob akurat kosztuje 1200 zł wiec potem moge kupic taki Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas
Kochana tam jest 5 kolorów ten dałam dla przykładu a na allegro tego modelu nie ma
ladny ale cena powala za ta kase to na alegro masz nowy wozek z fotelikiem samochodowym i wogolepopatrz na alegro i kolorowy bylby ladniejszy bo czarny to jak karawana
Kochana tam jest 5 kolorów ten dałam dla przykładu a na allegro tego modelu nie ma
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: