reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie:-)
Naskrobalyscie ze hej:-D

Ja dzisiaj o 14 wrocilam z pracy. Sama nie wiem czy bylam bardziej glodna czy spiaca... Mimo ze mialam obiad w domu (ale trzeba bylo by podgrzewac) kupilam sobie po drodze zapiekanke. Zjadlam i poszlam spac:zawstydzona/y:
Zreszta juz od 9 w pracy o niczym innym nie myslalam jak o snie:no:

Kupilam test, gotowy na jutrzejsze testowanko i owiem Wam, ze jesli wyjdzie negatywny to bede naprawde rozczarowana, bo mnie to sie wydaje ze ja sie naprawde inaczej czuje niz zawsze

dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?

Pajka,ja miałam na piankowych kółkach wózek,bo mi w każdym sklepie powiedziano,że taki jest lżejszy. No poza tym ja więcej po lesie spacerowałam,więc to też podstawa,żeby kupić z kółkami piankowymi. :tak: I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok! :szok:
Do tego nie musisz się martwić,jakby Ci na ulicy gdzieś pękło. :dry: :-D :-p

Pajka,ja miałam na piankowych kółkach wózek,bo mi w każdym sklepie powiedziano,że taki jest lżejszy. No poza tym ja więcej po lesie spacerowałam,więc to też podstawa,żeby kupić z kółkami piankowymi. :tak: I z tą ciężkością,to prawda,bo moja kuzynka miała lepszej firmy i na pompowanych,ale to był taki kloc z wózka,ze szok! :szok:
Do tego nie musisz się martwić,jakby Ci na ulicy gdzieś pękło. :dry: :-D :-p
a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas mi sie taki podoba.

dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?
ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....

a miałas z obrotowymi przednimi kółkami czy z normalnymi??
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas mi sie taki podoba.

Fajny. :-) :tak:
Kółka miałam "stałe",ale teraz chyba bym kupiła z obrotowymi. ;-) Super wygodna sprawa. :tak:

ja bym ci najlepiej proponowala wozek wielofunkcyjny i napewno NIE na pompowanych kolach bo jak ci w drodze detka pojdzie to sama raczej nowej niezalozysz....

A ja,z własnego doświadczenia, odradzam wielofunkcyjne. Lepiej kupić tańszy głęboki,a za resztę kupić jakąś fajną spacerówkę. Wielofunkcyjne są ciężkie. Dziecko rośnie i jego waga też,a gdy się wózek zmieni w spacerówkę,to tak naprawdę tych kg w nim nie ubywa. :no:

ladny ale cena powala za ta kase to na alegro masz nowy wozek z fotelikiem samochodowym i wogolepopatrz na alegro i kolorowy bylby ladniejszy bo czarny to jak karawana:baffled:

reklama
no ten co wkleiłam jest własnie wielofunkcyjny ale do 3 lat potm juz mozna kupic inny, albo w miedzy czasie zmienic. Ten co mi sie podob akurat kosztuje 1200 zł wiec potem moge kupic taki Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

ladny ale cena powala za ta kase to na alegro masz nowy wozek z fotelikiem samochodowym i wogolepopatrz na alegro i kolorowy bylby ladniejszy bo czarny to jak karawana:baffled:

Kochana tam jest 5 kolorów ten dałam dla przykładu a na allegro tego modelu nie ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry