reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wizyte u lekarza mam 25 i coś pomyślimy co z lekami może zapisze łagodniejsze..
Ogólnie moim problemem jest lęk przed ludźmi a najbardziej przed pracą w śród nich i miałam końskie dawki aby pokonać lęki i pójść do pracy co było moim marzeniem chciałam być "normalna" i pracować pokazać mamie że siedze w domu nie z lenistwa a z choroby ale chyba dalej nic z tego

reklama
no ja do bydgoszczy mam spory kawalek ale moj maz tam prawko zdawal ale to dawno :-D najbizej z wiekszych miast to mam grudziadz i tam zawsze sa robione badania usg bo u nas w miasteczku to tylko za kase mozna zrobic a gin jest tylko 2 razy w tygodniu we wtorki jeden a w piatki drugi wiec to takie male zadupie:baffled::tak: ale mam nadzieje ze wojsko niedlugo wznowi pobor na zawodowych i sie z tad wyprowadzimy zmezem od koszmarnych tesciow ktorzy wszystko chca kontrolowac i wszystko musza wiedziec nawet co do mnie za listy przychodza skad i co w nich jest ale mam ich w d... i zawsze tylko biore co moje i ide otwierac w pokoju a juak pytaja co to przyszlo to mowie ze to do mnie...

Ostatnia edycja:
no ja do bydgoszczy mam spory kawalek ale moj maz tam prawko zdawal ale to dawno :-D najbizej z wiekszych miast to mam grudziadz i tam zawsze sa robione badania usg bo u nas w miasteczku to tylko za kase mozna zrobic a gin jest tylko 2 razy w tygodniu we wtorki jeden a w piatki drugi wiec to takie male zadupie:baffled::tak: ale mam nadzieje ze wojsko niedlugo wznowi pobor na zawodowych i sie z tad wyprowadzimy zmezem od koszmarnych tesciow ktorzy wszystko chca kontrolowac i wszystko musza wiedziec nawet co do mnie za listy przychodza skad i co w nich jest ale mam ich w d... i zawsze tylko biore co moje i ide otwierac w pokoju a juak pytaja co to przyszlo to mowie ze to do mnie...
:-)
No masz rację to troszeczkę z drugiej strony. I współczuję ciekawskich teściów.

Nikt nie pisze dziewczyny zrobiłyście sobie przerwę?
Jak się czują świeżo zafasolkowane mamusie?
A co u reszty przyszłych mamuś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki :-) ale tu się porobiło ledwo nadrabiam :-)

Gratuluje wszystkim nowe zafasolkowanym i życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:
Witam nowe staraczki :-)

Ja walcze z megaśnym przeziebieniem gardło boli ledwo gadam:-(do tego boli mnie podbrzusze jak na @ :-( mam nadzieje że to jednak nie to :-(

ja tez tu siedze i patrze ze nikt nic niepisze a jak sie wieczorem dosiada to rano trzeba bedzie nadrabiac hihihihih

toska kiedy testujesz???

Wiecie co... Byłyśmy z Zuzią na dworze i jak sobie pomyślałam o tej szarlotce,to o mało się nie ośliniłam po sam pas. Po powrocie wzięłam się za jej zrobienie,no i właśnie zaraz będę wkładać ciacho do piekarnika... A najlepiej,bo na patelni czeka obiad na Grześka,a ja mu mięsko powyjadałam trochę. :cool2: A że było pikantne,to popiłam sokiem z jabłek. :-D :-D :zawstydzona/y:

Przed chwilą dzwonił i się pyta,co będziemy na kolację wcinać... A ja jakaś taka zamyślona,nie wiem,jakbym pytania nie słyszała... I do niego: "Marzy mi się pizza i czekolada,ach!" . Ja pierniczę,ja to mam zrytą główkę. :cool2: :-D

Chcę już piątek,bo się widoku tych moich II doczekać nie mogę!!! ;-) :-p :-)

reklama
dziewczynki ja z innej bedzki pytanie do mam, jakie wóżki proponujecie na kółkach pompowanych czy piankowych?? które są lepsze i wygodniejsze i bezproblemowe?

Do góry